icon

Prvé odražadlo pre 2-ročné vysoké dieťa

sanny2993
10. mar 2023

Ahojte maminky 👋🏻
Som nešťastná. Hľadáme pre synčeka prvé odražadlo, ideálne 3kolku, nakoľko ešte nikdy predtým nič také nemal,sem,tam pobehať na detskej kolobezke, ale malinko, takže nemá nadobudnutú stabilitu. Problém je v tom, že je na svoj vek vyšší, ma 93 cm a 14,5 kg. Skúšali sme funnywheels, to nám neodporučili, bolo pre neho, aj vo vyššej polohe nevhodne.

Prosim poraďte čo mu kúpiť, aby sa trošku vybláznil s inými detičkami, no zároveň aby to nebola záležitosť mesiaca ale bolo využívané dlhšie.

Dakujem ❤️

pribinak
10. mar 2023

@sanny2993 first bike

elviku11
10. mar 2023

@sanny2993 puky dvojkolesove. Naučí sa na ňom držať rovnováhu, čo sa mu zíde keď prejde na bicykel

maryetta
10. mar 2023

Moj dostal na 2.narodeniny toto. To bol ale mensi-v oktobri. Teraz po 5.mesiacoch neviem ci mi nebude uz aj male. Ale…. Na toto ako si sadol hned si prepletal nozkami na dvore a na druhy den uz “fical” po ceste.

deedol
10. mar 2023

strider

btus
10. mar 2023

naša v 2 rokoch dostala bicykel. Odrážadlo nikdy nemala

4stanka4
10. mar 2023

@maryetta my máme to isté, mala ma 2.5 roka 101cm a 15kg ,manžel jej pridvihol sedadlo a korman a ide na ňom ako drak 🙂

maryetta
10. mar 2023

@4stanka4 hej. V to dufam ze mu bude stacit dat vyssie sedadlo.

tamvtme
10. mar 2023

v tomto veku by som uz nehladala trojkolesove, kup lahucke dvojkolesove, uvidis, ze a nauci velmi rychlo....my mame Kidwell Rocky, je mega lahke, velmi dobre sa jej na tom jazdi

adeladulova
10. mar 2023

Kinderkraft

annm81
10. mar 2023

@sanny2993 Dvojročnému je už škoda kupovať dvojstopé odrážadlo. Kúpte kvalitnejšie jednostopé a uvidíš, že pri pravidlelnom tréningu už toto leto nebudeš za ním stíhať, tak rýchlo sa bude voziť.

magda15
Odpoveď bola odstránená