icon

Prvý bicykel pre 2-ročné dieťa

8. sep 2025

Ahojte mamičky, prosím aký prvý bicykel by ste odporučili pre 2 ročné dieťa? S pomocnými kolieskami, rastúci. Aký máte doma Vy? Môžem poprosiť foto pre inšpiráciu? Ďakujem.

summer138
8. sep 2025

@anonym_autor cykloodrazadlo (Kellys Kiru) a prechod potom v 2,5 roku mi prešiel na Woom2 a 2,5 ročne dieťa mi bicykluje bez pomocných/

autor
8. sep 2025

Tip na pevný bicykel nie niečo labilné 🙂

anonym_4e884f
8. sep 2025

2,5 ročný ešte cyklodorážadlo, keď ho zvládne bicykel bez pomocných koliesok zn. Academy

zuzikak
8. sep 2025

v tomto veku sme tak isto stale fungovali na odrazadle. Treba dieta vziat do obchodu, kde si ho aj vyskusa lebo niektore su skutocne labilne. Treba troska sirsie so sirsimi a pevnymi kolieskami. Potom prvy bicykel urcite woom lebo je lahucky a nebude s nim zapasit aby ho vobec rozbehol. Rovno bez pomocnych koliesok to urcite zvladne.

mullerova46
8. sep 2025

@anonym_autor nemáme ešte bicykel no vraj z decathlonu je veľmi podobný vahovo ako woom ale cenovo veľmi dobrý. Takže tento budeme kupovať aj my 🙂

euka210
8. sep 2025

v takom veku cykloodrazadlo, kde sa nauci stabilite a potom rovno bicykel bez pomocnych koliesok. Prvy mal este klasicke odrazadlo, motorku. Bicykel je pre 2r dieta tazky. moja skusenost pri 3 chlapcoch.

anonym_009bce
8. sep 2025

Vici, woom, rascal, v pohode zvládne dvojročný, ak vie na cykloodrazadle už. Náš ide cykloodrazadlo od cca 17 mesiacov, od roka mal trojkolesové odrazadlo. Všetky spomínané sú ľahké a kvalitné. Popozeraj.

nyphadora
8. sep 2025

@anonym_autor pre dvojrocne odrazadlo a potom woom bicykel ( pokojne aj odrazadlo), pomocne kolieska su zbytočne

len_nig
9. sep 2025
@mullerova46

@anonym_autor nemáme ešte bicykel no vraj z decathlonu je veľmi podobný vahovo ako woom ale cenovo veľmi dobrý. Takže tento budeme kupovať aj my 🙂

@mullerova46 veru nie je, ten z Decathlonu je ťažký jak krava, kúpili sme ho na Vianoce a už je predaný, na Woom sa naučil bez pomocných doslova za jeden deň 😊

milanemila
9. sep 2025

Ked sa spytas hocikoho kto sa troaku vyzna do bicyklovania, tak kazdy jeden ti povie, ze pomocne kolieska su totalna bobost a realne odsuvaju naucenie sa na bicykli. Postupnost by mal byt stabilne odrazadlo, dvojkolesove odrazadlo pre dieta v tvojom veku nejake cyklo a potom bicykel bez pomocnych. My sme presli na bike v 3 rokoch a zaden bolo “naucene”, lebo dieta vedelo drzat balans z odrazadla. Potom pozerat nieco co najlahsie ako woom, academy ale aj scott robi aj odlahcene alebo pozicat cez bikeup (tie su tiez celkom fajn). Ziaden rastuci bicykel neexistuje, taketo male deti menia kazdu sezonu, kedze rychlo rastu a ked kupis zbytocne velky, tak ti doeta na tom jazdit nebude.
V decathlone su tie detske bicykle tazke ako prasa, do toho by som vobec nesla. Cyklo odrazadlo je tam celkom fajn.