icon

Robot pre 5-ročné dieťa

nikaeli
19. jan 2023

Drobec bude mať narodeniny a zaujíma ho technika. Lega máme vyše hlavy, prosí si hovoriaceho robota. Máte skúsenosť? ktorého by ste nám odporúčali? ďakujem 🥳

wade
19. jan 2023

Moja dcera sa brutalne vyhrala s tymto robotom. Perfektne usecasy, moznosti co sa da postavit a je k tomu vyborna Apka na mobil alebo tablet, cez co to programujes. Ale je to skor 7-8+, pre 5 rocneho by to bolo este narocne a asi frustrujuce.

https://www.mall.sk/lego-pre-mobilne-telefonony...

annm81
19. jan 2023

@nikaeli Máš na mysli programovateľného robota? Ak áno, dobré sú Andy od firmy Kosmos (pomerne lacný), Colby od Learning Resources (dobrý kompromis), alebo Botley 2.0 tiež od Learning Resources (najlepší z nich, ale má trocha viac chybových kusov, takže najlepšie ak ho vieš objednať zo seriózneho obchodu, kde nebudú robiť problémy s reklamáciou, lebo nie je lacný). Všetky sú vhodné pre 5 ročného. A najmä všetky sú programovateľné bez akejkoľvek obrazovky - do iného by som pri malom dieťati nešla.

nikaeli
autor
19. jan 2023

@annm81 priznám sa, že neviem akého, zaskočil ma tou požiadavkou a ešte nie sme na 100% rozhodnutí, či do toho pôjdeme (či to ešte nie je skoro), preto ma zaujímajú názory a hlavne skúsenosti 😉 @wade ďakujem kočky za tipy, pozriem si to

lucik194
19. jan 2023

za mna ozobot