Robotické zvieratko pre deti s alergiami
Ahojte, viete mi poradiť robotické zvieratko pre 8r syna? Pre alergie nemôžme živé a veľmi túži po zvieratku. Také realistické, aby sa s nim zabavil. Mačka, pes, opica.... Viem že to nenahradí živé, ale doma sa často hra na to že má pri sebe veľa zvierat, tak by aspoň toto potesilo. Ďakujem
mali sme pred par rokmi robotickeho psika... je to blbost na n-tu. Ak zvieratko, tak fakt sa pozriet na antialergenne... pudle su napr. ok lebo nemaju chlpy ale vlasy... Ine neviem, mozno sphinx (macka)?
mali sme pred par rokmi robotickeho psika... je to blbost na n-tu. Ak zvieratko, tak fakt sa pozriet na antialergenne... pudle su napr. ok lebo nemaju chlpy ale vlasy... Ine neviem, mozno sphinx (macka)?
@katkaseiner sphynx nie je hypoalergénna
Su zvierata, ktore alergie nesposobuju...niektore rasy maciek a psov su na toto specialne vyslachtene... pre 8 rocne dieta vyhodit za roboticke zvieratko peniaze uplne zbytocne, uz ho to nezaujme... inak rybicky, korytnacka, had, to moze dostat urcite...
@anjelicek26 blbost … neni len alergia na srst , ale aj na sliny -blbo povedane - psa a macky .
@katkaseiner sphynx nie je hypoalergénna
@mikasa_ackerman ok tak som sa len mylne domnievala kedze nemá chlpy
Toto chlapcovi neurob, ak túži po zvieratku, tak z robota bude sklamaný. To už radšej korytnacku…
Na robotické zvieratko máme viac dôvodov, tento konský portál si ako obvykle sám podla seba upravil otázku. Neriešim hypoalergénne zvieratko, chcela som naozaj iba poradiť či majú tieto plysaky interaktivne niečo do seba alebo sú všetky úplne na prd.

Su zvierata, ktore alergie nesposobuju...niektore rasy maciek a psov su na toto specialne vyslachtene... pre 8 rocne dieta vyhodit za roboticke zvieratko peniaze uplne zbytocne, uz ho to nezaujme... inak rybicky, korytnacka, had, to moze dostat urcite...