icon

Rozprávky alebo programy s tancom pre 2 ročné deti

emkab
8. jan 2013

Maminy,

viete mi poradit nejake rozpravky alebo detske programy, kde sa spieva a tancuje? Nieco ako zaverecny myska-tanec v Mickeyho klubiku,. Dcerka to ma strasne rada, ale chcem aj nieco ine - pre zmenu 🙂

Dakujem.

dukokatka
8. jan 2013

moja malama rada spievankovo tam sa detihraju a tancuju .Mame vsetky 3 casti,da sa stiahnut na internete.Moja tiez ma rada myska tanec aj teraz ho pozera,kouzelnu skolku na ct1 rano.

tatiana7777
8. jan 2013

Spievankovo, Barney to pozera dcerka

p69majka
8. jan 2013

@emkab ,y pozeráme na youtube napr. igloo-gloo, mio mao, máša a medveď, barney, caillou, kipper, macka uška. má rada aj také krátke videá z radu giglebellies alebo nursery rhymes. a rôzne anglické pesničky o abecede, číslach a tvaroch. Ale rada má aj hudbu: jennifer lopez, kate perry, gangnam style a tak 😀 , to si aj potancuje pri tom. na dvd pozrie aj kravičku
connie alebo mrňouskov.

riverparkdanceschool
30. jan 2013

Milé mamičky, máme pre Vás program pre Vaše dieťatko, šitý na mieru 🙂 Príďte k nám na otvorené hodiny Tanec detí s Disco Jarkou. Sú to tanečné hodiny, ktoré prebiehajú hravou formou. Deti zrkadlovo opakujú predvádzané tanečné pohyby, ktoré sú primerané tomuto veku. Prostredníctvom skvelej zábavy, hier a detských ako aj súčasných moderných piesní si Vaše ratolesti zdokonalia svoje tanečné schopnosti a samozrejme aj rytmické a hudobné cítenie. Konečne tanec pre deti, i tie najmenšie! Každý utorok a štvrtok o 10:00

tatiana7777
30. jan 2013

@riverparkdanceschool Ahoj. Mozme prist bez objednania a aj ked dcerka ma 22 mes.? Pozerala som Vase stranky a zaujali ma.

riverparkdanceschool
31. jan 2013

Samozrejme, môžete aj v tomto prípade, záleží len na dieťatku, ako sa chytí. Veríme že sa jej hodina zapáči 🙂. Vo Váš prospech je dobré hodinu si rezervovať cez rezervačný, veľmi jednoduchý systém na našej stránke, ktorý nájdete v rozvrhu. A to kvôli kapacite sály,alebo ak by lektor ochorel, vieme Vás kontaktovať. Tešíme sa na Vašu návštevu.

tatiana7777
31. jan 2013

@riverparkdanceschool este sa opytam-pisala som k Vam kedy mozme prist a vraj piatok 10-11 je pre deti od 1-3 r. Ale v programe sa pise deti 2-3r.utorok a stvrtok tak teraz neviem?

riverparkdanceschool
4. feb 2013

Hodina cvičenie mamičky s deťmi, kde sa aktívne do cvičenia zapájajú aj rodičia prebieha každý piatok od 10:00. Ale hodiny Tanec detí s Disco Jarkou, kde Vaše dieťatko skúša tanec s lektorkou a inými detičkami prebieha každý utorok a štvrtok o 10.00. Tešíme sa na Vašu návštevu 🙂

lukasova
8. feb 2013

určite odporúčam spievankovo 1,2 a 3, náš syn to pozerá neustále dookola

sasikas
8. feb 2013

Cviceni s Misou, Spievankovo

dzudka
30. sep 2013

@emkab www.dlhacik.sk baby ball 4 a baby ball mysicky
Aj iny program pre deticky

rodinnevikendy2
15. máj 2014

@emkab https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...

MICKEYHO DOBRODRUZSTVO, srdecne pozyvame

sonya55
29. okt 2014

Ahoj, my doma ideme nonstop na Barney and friends, ide to na jimjam.. malej sme kúpili aj plyšového barneyho z mojbarney .eu tak ho nosí stále so sebou 🙂