S čím sa najradšej hrajú chlapci vo veku 2,5 až 3 rokov?
S čím sa najradšej hrajú vaši 2,5 až 3 roční chlapci? Ďakujem za odpoveď.
@valerya dinosauri, autá, kombajn
Magnetická stavebnica, kuchynka, plastelína, autá a momentálne sa veľmi hra na role play, vymýšľa si vlastne hry a postavy.
Nas trosku mladsi, ale lego duplo, bagre, hasici a miluje knizky
magnetická stavebnica a puzzle :D
Miluje kinetický piesok, akékoľvek čľapkanie sa s vodou a väčšinou sa hrá hry, ktoré je veľmi ťažké popísať 😀 - hrá s s hračkami a rôznymi predmetmi tak, že ich o seba pripevní a predstavuje si, že je to niečo úplne iné - napr. na šnúrku priviaže kefu na vlasy a ťahá to cez operadlo stoličky, a hovorí, že je to žeriav 😀
Ja si myslím, že už od narodenia mal v hlave len lego 😅 odkedy sedel, už sa hral s legom. Teraz ma 6r a tie najmenšie dieliky (ja nikdy neviem ako sa volajú) mu idú od ruky. Ma veľké sady, postaví podľa návodu a potom rozoberie, dá do krabice k ostatným a z toho si vytvorí niečo podľa fantázie.
Môj je taký malý "stavbár"ale normálne realisticky sa chcel vždy hrať,teda si vzal naozajstnú kelnu, vedro,kus starej kachličky,kus dreva a podobne a hral sa,že stavia dom, terasu, balkón 🙂. Manžel je stavbár,vyhradil mu na polici v garáži nejaké svoje staré (bezpečne)náradie, a syn sa tam dokázal hrať celé hodiny. Stále ho to baví minule už nahadzoval s mužom piesok do miešačky, vozil s furikom, proste "malý stavbár" 😂
u nás ide hranie rolí a scenok - zubar, predavač a pod
pokial ide o samostatnú hru tak máma skladačky aut , puzzle povolanie, magneticke postavičky, malovanie farbami , vláčik a kolaje
Na kuchyňu (varenie) a dinosaureeeeee sú všade. Gumené, drevené, plastové, na baterky, svietiace, proste jurský park 🙈
Ďakujem za odpovede, pomaly hľadám nejaký nápad na Vianočný darček 😊
Ahojte, od dnes je na moodin.sk zľava na magnetické stavebnice Connetix a Magnatiles -20%, kód MAGNET20 🙋♀️

Auta, traktori, bagre