Skateboard pre 5 ročné dieťa
Ahojte ženy 😊 Moje dieťa 5 ročne stále túži po skateboarde . Stále hovorí ako sa teší , ze jej Jezisko donesie. Chcem ju potešiť , ale Nemyslite , ze je to skoro? Nebezpečné ? Bojím sa , ze si ublíži . Na dovolenke mala jej kamarátka a tie pády .. A to mala 8. Jasne , ze je to nebezpečne svojim spôsobom v každom veku a to teraz neznamená , ze ho nikdy nebude mat , ani nic ine , kde by si teoreticky mohla ublížiť ( korčule a pod ) , len si myslím , ze to este nebude vediet tak dobre zvládať , ze je na to este mala a budú fakt nepekne pády . Dakujem za názory.
@belllinka písala som niekde, že si úzkostlivá matka? Ja ťa nepoučujem, ja píšem tiež z vlastných skúseností. Písala som vyššie, že autorka témy si iste svoje dieťa pozná a vie, na čo má a na čo nie. Chcela len diskusiu s ostatnými matkami, aby spoznala aj ich skúsenosti, čo je na tom?
@belllinka písala som niekde, že je niečo na tvojom príspevku zlé? Ty si napísala svoj názor, že podľa teba to nezvládne, ja svoj, že neviem, prečo by to nemal zvládnuť, že z vlastnej skúsenosti viem, že to zvládnuť môže. Je to diskusné fórum, je normálne, že sa tu stretnú rôzne názory a môžu byť správne viaceré, veď deti sú rôzne. Označovala som ťa preto, lebo mám inú skúsenosť,ak sa ťa to dotklo,prepáč.
Jasné, kúp. 🙂 ale aj chrániče,nejaké vhodné, nech ju moc neobmedzujú a treba jej vysvetliť, že sa riadne zrýpe párkrát.
Keď sme pri tom, čo je vhodné a čo nie - ja som napr. v troch rokoch lyžovala. V šiestich ma tatko nechal samú zdolávať Veľkú raču, lebo sa mu nechcelo na mňa furt čakať. :D Parkrat som sa skoro zabila, raz som zapadla kamsi do lesa do priekopu vedla zjazdovky,kym ma nenasli ludia... Môj tatko bol otec roka. :D
Či skeytbort či bycikel myslím že aj na bycikli sa dá zraniť nie len na skeytborte ,aj moja si pýta skeytbort a kúpim jej ho ma6r.

Naša bude mať o mesiac 5r a na vianoce som jej tiež kúpila pennyboard.