icon

Skúsenosti s elektrickým autíčkom Range Rover a Mercedes

mijama29
25. máj 2017

Poradte co sa tyka nabijania, a vydrze jazdenia.

mattkapd
25. máj 2017

Moja neter má mercedes. .ale sama moja sestra povedala že väčšiu hlúposť nekupila. .A to bolo fakt dosť drahé. .

lilu74
25. máj 2017

Mame terenaka forda a tiez som si myslela ze to bude hlupost ale syn sa na nom vozi cele leto a aj kamosi ked mu pridu a ked bude vacsi bude si ho vediet soferovat uz sam😉
Bateria vydrzi dost dlho a da sa ovladat na dialkove a ked si to prepnes vie si ho soferovat aj dieta same. No a ma lepsiu vybavu ako to moje😂🙈

mattkapd
25. máj 2017

@lilu74 tak nám sa to auto nezmesti do výťahu terpeme ho dvaja po schodoch. .navysse doma zaberá Veľa miesta. .nezmesti sa ani do kufra auta keby mu dosli baterky. .auto ostalo u starých rodičov. .neter má 3,5 roka ju to baví vonku tak 2 minúty druhá neter má 1,5 ta vydrží vonku tak 20 sekund. .ja mam chlapca len je ešte maličký toho to možno potom bude baviť. .

mijama29
autor
25. máj 2017

@lilu74 prosim kde ste ho kupovali a aky presne typ? Dakujem

sunshine21
25. máj 2017

Dcerka ma mercedes a rada sa vozi, aj do mesta ho zvykneme bravat, alebo do parku. Ked ho ma dnu tak sa v nom hra... Ma 2.5 roka 🙂

mijama29
autor
25. máj 2017

@sunshine21 super zlatunka je 😍 a kde ste ho kupili a aky je to typ? Lebo pozeram a je ich milion a tie ilustracne obrazky niektore su katastrofa 😀

sunshine21
25. máj 2017

Fu to manzel objednaval z nejakej stranky pred Vianocami. Ale toto je ono https://www.elektrickeauticka.sk/elektricke-aut...

mijama29
autor
25. máj 2017

Dakujem..toto je jedno z tych co zvazujeme aj my, ...a co sa tyka nabijania kolko musite nabijat? A ako dlho Vam vydrzi plne nabite jazdit? A kolesa su v pohode nenicia sa rychlo?

sunshine21
25. máj 2017

Aj my sme kupili take lacnejsie ak by to dcerku nebavilo, ale ona je maniak do aut tak malo uspech nastastie 🙂 Nabijam ho vacsinou v noci, aby sa do toho nemontovala dcera a rano ho vypnem. Jazdenie zalzi od terenu, ak je to niekde v lese, do kopca a tak, tak je jasne ze sa vibije skor

mijama29
autor
25. máj 2017

@sunshine21 to iste aj nasa dcerka furt len kolesa obzera a tutuuut 😀 a casovo je to kolko asi ?Dajme tomu po rovine ked ide kolko vydrzi? A po trave alebo do kopca kolko asi cca??

sunshine21
25. máj 2017

2 - 3 hodinky

mijama29
autor
25. máj 2017

@sunshine21 dakujem pekne 👍

lilu74
27. máj 2017

@mattkapd do cinziaku som ho nedovolila ani ja, ze az ked bude dom😊

lilu74
27. máj 2017

@mijama29 elektricke auticka web a ford ranger😉

mattkapd
27. máj 2017

@lilu74 super lebo moja sestra kupovala dokonca 2 miestne a fakt je strasne veľké 😂

mijama29
autor
28. máj 2017

@lilu74 dakujem pekne to vyzera super 👍

lilu74
29. máj 2017

😉