Skúsenosti s odrážadlom Funny wheels 2v1 pre deti
Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s týmto odrážadlom? Čítala som na neho dobré recenzie. Syn mal v januári 2 roky, ale už teraz nosí veľkosť 98. Je to naozaj dlháň. Myslíte si, že by mu bolo to odrážadlo dobré? Našla som, že sa dá výška nastaviť, myslíte, že mu to odrážadlo vydrží aspoň na tento rok? Minulý rok v lete ešte odrážadlo nepoužíval, preto ešte pozerám na odrážadlo, ktoré má 3 kolesá, ale teda nie som si istá tou výškou. A teda v neposlednom rade, boli vaše detičky s tým odrážadlom naozaj také spokojné? 😊
keď mal syn 1,5r, tak som mu kúpila už klasické cykloodrážadlo, za mňa je toto blbosť a zvlášť pre tak veľké dieťa (aj vekovo, aj veľkosťou). Nehovoriac o tom, že ti bude kadejak vykrúcať nohy pri jazdení kvôli výške, čo zas zo zdravotného hľadiska nič moc.
keď mal syn 1,5r, tak som mu kúpila už klasické cykloodrážadlo, za mňa je toto blbosť a zvlášť pre tak veľké dieťa (aj vekovo, aj veľkosťou). Nehovoriac o tom, že ti bude kadejak vykrúcať nohy pri jazdení kvôli výške, čo zas zo zdravotného hľadiska nič moc.
@elizabeth888 my máme Yedoo Tootoo a je super. Zvažovala som aj toto z Decathlonu, ale Yedoo sa mi páčilo viac https://www.decathlon.sk/p/323485-118647-detske...
A výborné je Woom, ale to je dosť drahé aj pri kúpe z druhej ruky.
je to skvelé odražadlo lebo má šikmy sed avšak max do vyšky 100cm
za mňa kedže by dieťa nemalo mať nohy tak skrčené ked vidim niektoré deti ako na ňom majú nohy fuuu hroza
syn ho ma do 2,5t ptm sme išli na cykloodržadlo
ale to sme šli do obchodu poskúšať čo mu sadne takže odporúčam
popripade kup z druhej ruky za 10-15€ nebude ti to tak luto ked to nevyužije
To je malé. Syn na ňom chodil od roka do necelých dvoch, teraz ma už cykloodrazadlo a bicykel. Veď to je veľké dieťa už, treba mu normálne odľahčene cykloodrazadlo.
@elizabeth888 my sme mali dema beep - za mňa naj, nastaviteľné aj riaditka aj sedadlo, vydržalo do 4r, avšak už sa nepredáva, jedine na bazároch.
@calathea97 moj syn v 2 rokoch uz presiel na bicykel, ale stale sa este na nom povozi, dokonca aj starsia co ma 104 cm, ale uz to nie je uplne ono, uz jej je male, ale zboznuje ho. Viac menej sa u nas toto odrazadlo vyuziva 2,5 roka dvomi detmi od vysky 90 az do 104 cm, co je za tu cenu uplne super. Ale teda u nas deti v 2 a 3 rokoch presli uz na bicykle.
Ďakujem vám za vaše odpovede. Ja to funny wheels aj tak pozerám, ale len z bazárov za nejakú symbolickú cenu. Ak syn využije čo i len na chvíľku (jar/začiatok leta), tak budem rada, lebo ako vravím minulý rok nemal ešte odrážadlo a popravde bojím sa aby si neublížil alebo aby sa nebál byť hneď na cykloodrážadle (lebo je dosť divý 🤷♀️). Máme aj 4,5 mesačnú dcérku, tak minimálne ona ho bude mať potom na ďalšie leto 🤷♀️. Pozerám už aj spomínané cykloodrážadlá ako Yedoo TooToo a ako dlho vydrží to? Cena je tam už vyššia, myslíte, že aspoň do tých 4 rokov sa na tom synovi bude páčiť? A teda okolo 4 rokov už asi bicykel ... A ešte otázka (asi blbá, ale aj tak) dieťa keď je na cykoodrážadle, treba mu už aj prilbu? Lebo ako vravím on je dosť divý, tak aby sa na tom neprizabil 🙈 Áno syn je moje prvé dieťa 😅😅😅🙈
Ďakujem vám za vaše odpovede. Ja to funny wheels aj tak pozerám, ale len z bazárov za nejakú symbolickú cenu. Ak syn využije čo i len na chvíľku (jar/začiatok leta), tak budem rada, lebo ako vravím minulý rok nemal ešte odrážadlo a popravde bojím sa aby si neublížil alebo aby sa nebál byť hneď na cykloodrážadle (lebo je dosť divý 🤷♀️). Máme aj 4,5 mesačnú dcérku, tak minimálne ona ho bude mať potom na ďalšie leto 🤷♀️. Pozerám už aj spomínané cykloodrážadlá ako Yedoo TooToo a ako dlho vydrží to? Cena je tam už vyššia, myslíte, že aspoň do tých 4 rokov sa na tom synovi bude páčiť? A teda okolo 4 rokov už asi bicykel ... A ešte otázka (asi blbá, ale aj tak) dieťa keď je na cykoodrážadle, treba mu už aj prilbu? Lebo ako vravím on je dosť divý, tak aby sa na tom neprizabil 🙈 Áno syn je moje prvé dieťa 😅😅😅🙈
@calathea97 no ak to má kto zdediť, tak ok, pár mesiacov mu to vydrží. A Yedoo Tootoo podľa mňa do 4 rokov v pohode - môj syn bude mať 3, meria 101 cm a má tam ešte dosť rezervu. A prilbu treba určite 🙂

@calathea97 ja by som na tvojom mieste už išla do 2-kolesového cykloodrážadla - to sa naučí, aj ak predtým nemal trojkolesové. Funny wheels je super, ale pri tejto výške mu už nebude dobre sedieť. Môj syn ho mal od 16 mesiacov, v dvoch rokoch dostal cykloodrážadlo (vtedy meral cca 93 cm), no občas sa ešte vozil aj na FW a sedačka bola výškovo ešte ako tak, ale riadidlá boli už preňho nízko - ak prudko zabrzdil, až sa mu zadné kolesá zdvíhali zo zeme a bála som sa, že sa cez tie riadidlá preletí.