icon

Skúsenosti s učiacou vežou

mkso
29. sep 2025

Ahojte.. Chceme kúpiť vnučke učiacu vežu. S ktorou ste boli spokojné vy? Čo skladacia? (čo sa dá z nej zložiť stolček so stoličkou) Vopred ďakujem za odpovede.

anonym_2cefcd
29. sep 2025

ja som skladaciu nemala, pre mna bol zaklad aby sa dala podstava nastavit a prisposobit vyske dietata + ohradka/zabrana dookola. Staci uplne jednoducha. Mozno trochu sirsia. casom na nej stali 2 deti. Ak maju samostanty dom/byt skladat na stol a stolicku ju nikto nebude. My sme mali stale prisunutu ku linke a dieta bolo stale na nej, ked som nieco v kuchyni robila ja.

nikushka8
29. sep 2025

mame zoody s pocitadlom a tabulou na kreslenie, deti ju pouzivajú uz 5 rokov pri linke

kiki68
29. sep 2025

@mkso my mame skladaciu, je super, uz 4 roky ju vyuzivame. Takze za mna super vec

kiki68
29. sep 2025
@anonym_2cefcd

ja som skladaciu nemala, pre mna bol zaklad aby sa dala podstava nastavit a prisposobit vyske dietata + ohradka/zabrana dookola. Staci uplne jednoducha. Mozno trochu sirsia. casom na nej stali 2 deti. Ak maju samostanty dom/byt skladat na stol a stolicku ju nikto nebude. My sme mali stale prisunutu ku linke a dieta bolo stale na nej, ked som nieco v kuchyni robila ja.

@anonym_2cefcd my ju stale skladame, nemam pre neho miesto na stol a stolicku a ani to este netreba.

alexanderkovacs
30. sep 2025

@mkso my nemame skladaciu. Hlavne bolo aby sa dalo nastavit vyska. Dcera vyuziva ked mi pohaha pri vareni od 1.5r . Teraz ma 3.5 par rokov urcite este vyuzije.