Šlapacia trojkolka s tyčou

lienk12
9. sep 2021

Ahojte potrebujem poradit. Dcera ma 2 roky chcem jej kupit slapaciu trojkolku co nehrka nie je príliš tazka a realne by vedela slapat lebo niektore maju pedal velmi ďaleko. Za kazdy tip budem vdacna

amelie2017
9. sep 2021

Najlepsie trojkolky su tie klasicke, ktore sme mali este my. Z tych novych poznam velmi malo deti, ktore realne vedeli na tych trojkolkach pedalovat. Aj to vacsinou az vo veku, ked uz by zvladli aj bicykel. Ale viem, na to si sa nepytala. My sme mali nejaku smoby (dostali sme), ale po 4 mesiacoch som ju darovala. Nehrkala, ale mne bol pohodlnejsi kocik, kedze som ju aj tak musela len ja tlacit.

mondolina
9. sep 2021

@lienk12
skôr odrážadlo, tie akože trojkolky s tyčou sú podľa mňa o ničom...

lenull103
9. sep 2021

@lienk12 my sme mali tiež smoby,bola skvela..mali sme ju aj s tyčou,aké maly šliapala sám.na tých nových sú pedále vpredu a dieťa na ne nedočiahne.

nicollette332
10. sep 2021

u nas sa takato trojkolka moc nevyuzila. skorej odrazadlo alebo kolobezka. mali sme znacku zopa citigo, keby si si to chcela pozriet.

lubina
10. sep 2021

@lienk12 pravdu poviem, nase dve dcery vobec nesliapali, ked mai 2 roky....je to este dost malo na sliapanie, ale odrazadlo sa im vzdy pacilo. Trojkolku som predala, u nas to uspech nebol, ale kazde dieta je ine samozrejme. U nas bolo odrazadlo uspechom, trojkolka nie.

anna_maria1
10. sep 2021

Tiez sa priklanam k nazoru, ze trojkolka s tycou je o nicom. Ako decko som mala klasicku a nedala som na nu dopustit. To skor uz odrazadlo.