Slovenské a české filmové rozprávky
ahojte kočky. o chvílu mi vypnú TV - tak pomaly ťahám filmičky do PC (aj na Vianoce). Prosím poraďte zfilmované rozprávky ako napr :
Perinbaba, Tri oriešky pre popolušku, S tebou mne baví svet, Vianočné oblátky, Princezna ze mlejna, S čerty nejsou žerty...
Už ma viac nenapadá, tak mi prosím poraďte... Ďakujem 😵
vobec ich nemusis stahovat ak mas internet, my pozerame tieto filmy na youtube, akurat asi 2 dni dozadu sme pozerali tri oriesky pre popolusku
Konecne daka pekna tema🙂
Mrazik, Sol nad zlato, Silene smutna princezna, mne sa ako dietatu pacilo Konik hrbacik, to bolo kreslene
traja veteráni, Pod jezevčí skálou, Jak vytrhnou velrybe stoličku, Jak dostat tatínka do polepšovny, Bota jmenem melichar, Sneženky a machři, Jak se budí princezny, Což takhle dát si špenát, Byl jednou jeden král, Panna a netvor, Pacho hybský zbojník, Vynález skázy, Cesta do praveku, Dívka na košteti, Chobotnice z II.patra, Lucie postrach ulice, ...a zase ta Lucie, Neberte nám princeznu, Traja chrobáci, ........................................ 🙂
priebežne vkladám zoznam čo máme (a ďakujem) 😵
pri každom filme je hodnotenie z CSFD 😉
... a zase ta Lucie! -66%
Anděl Páně -74%
Babička - 76%
Bota jmenem Melichar -68%
Byl jednou jeden král -87%
Cesta do praveku -88%
Což takhle dát si špenát -73%
Dařbuján a Pandrhola -82%
Dívka na košteti -82%
Hrátky s čertem -77%
Chobotnice z II. patra -66%
Jak dostat tatínka do polepšovny -87%
Jak se budí princezny -77%
Jak vytrhnout velrybe stoličku -85%
Koník hrbáček (kresťanské) -73%
Král drozdia brada -65%
Lotrando a Zubejda -76%
Lucie, postrach ulice -72%
Mrázik -76%
Neberte nam princeznú -64%
Nejkrasnejší hádanka -52%
O medvedu Ondřejovi -58%
Obušku, z pytle ven! -75%
Pacho, hybský zbojník - 79%
Panna a netvor -78%
Perinbaba -76%
Pod jezvečí skálou -65%
Princ a večernice -76%
Princezná so zlatou hviezdou -75%
Princezná ze mlejna -62%
Pyšná princezná -81%
S čerty nejsou žerty -89%
S tebou mne baví svet -82%
Sneženky a machři 81%
Sol nad zlato -59%
Šílene smutná princezná -83%
Traja chrobáci -84%
Traja veteráni -84%
Tri oriešky pre popolušku -86%
Vianočné oblátky -81%
Vynález skázy -87%
@slabachvila Popolvár, Mahuliena zlatá panna, Pávie pierko, Tretí princ, Malá morská víla, Jazerná kráľovná
@slabachvila ešte ma napadlo: čo takhle svatba princi, arabela, rumburak, byl jednou jeden král, cisarov pekár,ať žijí duchové,Kočičí princ, Labakan,nesmrtelná teta,pan tau, vták ohnivák,kouzelný mešec 🙂
Andel na horach, Dovolena s Andelem, Discpribeh, Vitr v kapse, Kamarad do deste 1,2, Zandar so st.Tropez......., Slunce, seno....., S certy nejsou zerty, Cisaruv pekar, Pekaruv cisar 🙂

Pyšná princezná, Princezná so zlatou hviezdou, Lotrando a Zubejda, Nejkrasnejsi hadanka, Andel Páne