Svietiacia kresliaca tabuľa glodoodle
ahojte , čo si myslite o novinke glodoodle tabulke ?? moja trojročna dcerka videla v tv reklamu a omiela dookola ze ak bude dobra jej ju ježiško prinesie ... našla som ju najlacnejšiu za 28 eur len ešte uvažujem či by to bol využity darček .... mate nejake skusenosti ? dakujem . Nika
@veverka149 v dráčiku som videla teda tiež kúpila na vianoce a bola lacnejšia....tiež svietiaca, so šablónami a stála 16€
no tak už som ju kupila aj ja 🙂 na webe ten original aj z dopravou by stal okolo 35 euro , tak som ju nechcela kupovat ,ale tiež som ju zazrela v dračiku a niekolko druhov . tak som kupila original glodoodle za 29 zo zlavou ... to bude radosti 🙂 🙂
ja mám už niečo iné.. ale tak dik za radu.. poriešim na meniiny alebo narodeniny..
@ariadna no je to viac, ale ako som čítala má viacej funkcii na tejto lacnejšej je jeden zadrhel, ktorý teda vyskúšame prelúskať, keď sa bude dcérka s tým baviť. A to síce, ako meniť obrázky, nakoľko, keď nakreslíš tak to svieti a musí to asi prirodzene zoslabnúť, čo trvá dosť dlho....

hmm, prave si nad tym lamem hlavu.. moja dvojrocna dcera tiez videla reklamu, a uuz to musime hladat na webe, ale za taku tabulku sa mi to zda vela penazi...