icon

Syn chce od Ježiška bábiku

26. nov 2021

Dobrý vecer, 5 ročný syn dnes písal list jeziskovi. Želá si baby Born bábiku 😃 kúpili by ste mu ju? :D

danieladeley
26. nov 2021

jasne, mam dvoch chalanov a mame doma barbie morske vily :D

janulik2008
26. nov 2021

@simona92101 malá tiež 😀😀😀 dnes má 6 a má babiky, Poniky atď ale na traktory a autá nezanevrela 😀😀😀

beata_k
Odpoveď bola odstránená
alja20
26. nov 2021

Ano ved su aj babiky chlapcekovia👍

moniikka
26. nov 2021

Áno, práve včera ju dostal len tak z lásky keďže je už 2 týždeň v karanténe a momentálne covid pozitívny

zitaje
26. nov 2021

Môj syn si vypýtal a dostal pred dvomi rokmi na Vianoce Kena. Hrával sa s dcérou s barbinami... tak prečo nie?! Pokojne aj bábiku-bábätko, veď nie len z dievčat budú mamy, aj z chlapcov otcovia, nie?
Inak sila, že keď sa dievča hrá s autíčkami, to sa berie viac v pohode. Veď aj ženy šoférujú. Tak prečo by sa chlapci nemohli hrať s bábikami?

24mirka
26. nov 2021

Kúpila. Naš ma tiež 5 a kočíkuje, prebaluje, dáva papať.. Nič neobvyklé. Potrebuje si naplniť nejakú potrebu, ktorá je v obdobnom veku vraj normálna.

maribell
26. nov 2021

Áno kupila by som, ale ani jeden syn ju nepýtal. No u mojich rodičov sa hrávali s bábikou (bábika ešte po mne), aj s ňou spávali v posteli keď tam prespávali. 😅 ..teraz už majú 9 a 7 a už ich babika nezaujíma

srferreira
26. nov 2021

Samozrejme 🙂 ja som dostala kopacky a futbalku, a celu sadu Ferrari auticiek, lebo som si to napisala tiez 😉

blumchen2
26. nov 2021

Moji 4 bratranci si tiež pýtali bábiku a všetci sú normálni 🙂 Pamatam sa ako som sa hrala v škôlke so spolužiakom s babikou. Ja som mala svoju a on tiez svoju, aj sme ich spolu kocikovali. Nenechalo to na nom ziadne nasledky.

jana_eyre_2
26. nov 2021

Normálne som kúpila bábiku aj prvému synovi, potom mám dcéru, takze posledny syn má k dispozícii bábik habadej.. teraz majú 9, 8 a 5r normálne sa všetci občas hrajú s bábikami na rodinku, niekedy sa naháňajú s prutikmi a hraju sa na Harryho Pottera, niekedy sa hrajú s dinosaurami a niekedy s legom.. sú to normálne, šťastné deti bez predsudkov a najradšej budem ak im to vydrží až do dospelosti.. Čiže ANO kúpila by som bábiku aj chlapcovi..

(Ja budem šťastná ak synovia raz budú dobrí otcovia ako je ich tato..)

letfenixa
26. nov 2021

@autorka áno, kúpila.

anniii
26. nov 2021

Skoro každý deň je tu téma o tom, ako sa muži nevenujú svojim deťom. A prečo by sa mali, keď od mala počúvajú, že bábiky nie sú pre chlapcov, takže ani starostlivosť o deti nie je pre nich. Len mu ju kúp, možno z neho raz bude dobrý otec. Keď som čakala mladšieho syna, staršiemu som dala svoju starú bábiku, aby sa pripravil na bračeka. Naozaj nechápem, ako na tom niekto môže vidieť niečo divné.

petraj122456
26. nov 2021

Ano

zmrzlinka2021
26. nov 2021

Čo je tvojmu nuž čo na Tom divné?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
leona45
26. nov 2021

U nas je toto iste. Ano kupili sme mu. Chcel vilu. Babiku s kridlami

bolarazjedna
26. nov 2021

A ešte možno trochu odveci ale predsa k tým stereotypom: v lete sme boli na priateľskom stretnutí, kamoška čakala bábätko, jej 3rocny syn stále strkal plyšaka pod tričko a hral sa na tehotnú, potom to aj z neho vypadlo, akože porodil, kamoška vravela, že oni doma takto denne 3x rodia 🤣 (teda syn). Dokonca vraj keď vidí dievcatka v podobnom veku, nechápe, prečo on nemôže mať ružové tričko s jednorožcom ☺️ zato ešte ho zaujímajú aj bežné chlapske veci, a netreba strachovať, že je inak orientovaný.. A keby niekto aj bol, nezmeníš to tým, že mu nekúpiš bábiku.

althejka
26. nov 2021

Ja som videla v reklame ze mali aj chlapca pre chlapcov. Ja by som mu zelanie splnila 🙂

buffinko
26. nov 2021

mam starsiu dceru a mladsieho syna. chodili sa k nam hravat synovi kamarati a hadajte co mali radi? ano, babiky, kociky, kuchynka a prezliekali sa aj za princezne 😀 okrem toho jasne aj auta, lego, dinosaury....proste ich zaujimali hracky, co doma nemali. su uplne v poriadku, smutne, ze este dnes sa najde niekto, kto vidi v detskej hre nieco "divne". hravali sme sa s babikami uz pred davnymi vekmi s chlapcami susedmi. hrali sme aj futbal, robili sme si kuse... proste sme sa hrali. moj syn vlastnu babiku nemal, lebo mal k dispo babiky svojej sestry, ale keby chcel, kupila by som mu. zato si prial vymakanu detsku kuchynku, aj ju dostal. hraval sa s nou dlho a rad.

oliali
26. nov 2021

Kupila, moji chalani maju kuchynku, mladsi (4) ma akurat fazu ze sa hra na to ze uklada spat plysaky, ze su to jeho babatka, ze placu a on ich utisuje… starsi ked mal 3-4 tak “kojil” svojho plysaka lebo napodobnoval mna s babatkom 🤷‍♀️ Ked sme na navsteve kde maju dievcata tak ich zaujimaju hlavne babiky, domcek pre babiky, kocik 🙂

kittykat22
26. nov 2021

Ake pekne je citat, ze modry konik je plny normalnych rozumnych zien 👍

bambibam
26. nov 2021

Náš vláčil všade kočík s bábou, bol správny otec, dokonca ma jeden sused sprdol, že čo s neho vychovám. Po cca 6 mesiacoch ho to prirodzene prešlo a začali ho baviť autíčka. Napodobňoval úplne všetko ako sa správal otec k nemu a ako ja. Hneď sme vedeli s úsmevom kto je kto. Keď učil bábu kopať loptu aj keď v kuchynke sa rozčulovaľ a potom si ju privinul a dal jej jesť. Bolo to krásne obdobie. S usmevom už spomíname keby si dnes prial takú jednoduchú hračku.

tifi2324
26. nov 2021

Ano nas si zelal babiku ako 7 rocny a aj ju dostal teraz ma 10. A ma zivu babiku 😉 minuly rok si zelali sestricku tak tu uz dostali v Auguste 😉

bambibam
26. nov 2021

A mali sme ho aj ako princeznú a to už bol prvačik😂

ysseba
26. nov 2021

Jasneeee, kúpila. Ja mám dvoch synov, bábiky síce nepýtali. Ale asi preto, lebo u babky majú nejakú bábiku, tak tam sa s ňou hrajú. A viem, že aj v škôlke sa hrali veľa s kočíkom. Vieš čo? Mne príde určite lepšie (a aj normálnejšie) keď si 5 ročný chlapček prosí bábiku ako pištoľ 😖 Asi by som chlapcovi ukázala, že existujú aj bábiky chlapčekovia, že či sa mu aj taká páči (nech má aj muž dušu na mieste, že je bábika modrá a nie ružová) Ale ak by chcel bábiku dievčatko, tak by som mu ju úplne spokojne a rada kúpila 👍

vulka
26. nov 2021

Kúpila. Náš chcel kuchynku.

ysseba
26. nov 2021

@vulka Aj naši dvaja chalani majú kuchynku. Dostali ju keď mal starší 3 roky a mladší rok. Teraz majú 7 a 5 a stále je to obľúbená vec. Ja by som ju už aj rada preč dala, lebo už sme písací stôl kupovali, tak na kuchynku už moc miesto nie je, ale oni ani počuť o tom, že kuchynku by sme dali preč... Inak s kuchynkou ani muž nemal problém, vôbec. Asi preto, lebo aj naozajstnú kuchyňu využíva radšej on ako ja 🙈

dzina007
26. nov 2021

no moj syn ked mal 5 mal tortu s Elsou, doma my little ponyho,Elsine lego, puzzle atd.. Ked mal 6 prvykrat sa v skolke ozenil. 😂

maris5
26. nov 2021

Nie je aj babika - chlapcek?
Moj syn ma na zaspavanie handrovu babiku. Jemu sa pacilo ake ma srandovne vlasy. Rysave a strapate. Tak si vybral sam v obchode. Uz ju ma 5,5 roka.
U starych rodicov sa stale hral s kociarom. Usadil tam nieco a kocikoval. Mladsi tiez rad "kocikuje". Keby bol k dispozicii maly nakupnu vozik, tak tlacia to.
Obaja su normalny a nemyslim si, ze by to malo na nich nejaky negativny vplyv,