Tablet pre štvorročné dievča
ahojte babenky neviete niejaku stránku kde by som pozháňala tablet pre 4ročne dievča s niejakymi aplikáciami videla u kamošky o ničom inom nehovori len ako jej Ježiško donesie🙂)
@juliakocka ja si myslim že mi nehrabe podľa mňa zas hrabe matkam ktoré si kupia odsavačku na mlieko načo?? veď ma ruky 🙂
@daol to radsej kup sebe ten tablet a dietatu poziavat
@juliakocka ja ho nechcem čo by som s nim robila 🙂 niesom ochotna ani doň veľa investovať
Ja by som 4-ročnému dieťaťu skutočný tablet nekúpila...skôr detský...kde sú hry pre deti a rozvíja to jejich logiku a myslenie...
@daol nuž nevykakakalo (tvoja odpoveď pre eeffka), len tam bolo ochotné sedieť. Keď nezvládate jedno dieťa v istom veku, kúpte im tablet. Budete mať čas na kávu. Ja svojim dvojičkám nekúpim, ja som dobrá matka 🙂
@bubelko kto nechce pochopiť, nepochopí. Kto na to nemá (nemyslím peniaze) nepochopí tiež.
@sveta27 nemyslim si, ze je tragediou priznat si, ze nieco nechapem, je to internetova komunikacia, to sa predsa lahko stane .... Lepsie ako sa tvarit, ze som zozrala vsetku mudrost sveta a vsetko mi je okamzite jasne. Ty asi chapes vzdy,vsetko a kazdeho, co? No ja nie a nemam problem to priznat.
@sveta27 aha takže keď som kupila tablet tak som zla matka páni vy ste aka psychologička na diaľku to vy ako viete že ja nezvladam decko a preto mu kupujem tablet to čo za kraviny tu pišete inač mam dve deti a kavu si dam jasne prečo nie ale odkedy mám deti tak ju nepijem s vyloženými nohami ale keď ťaham traktore po koberci alebo čitam s malou knižku
Podla mna ide zas len o peniaze od tvorcov takychto veci. Aby dobre na detoch zaryzovali. Ved to su iste peniaze a rodicia urobia pre svoje deti prve posledne. Keby im skutocne zalezalo na tom, aby sa deti ucili hravou formou vymysleli by nieco pre deti do skolok a skol za tretinove ceny, ale to by sa potom nedalo tak dobre zarobit.
Rodicov takych ci onakych neodsudzujem je to cisto kazdeho vec. Mne ide skor o to, ci dieta tuto vec vie vazit a pozna jeho hodnotu. A odpoved kazdy pozna.
Co sa tyka problemov s ovladanim pc na skole na hodinach informatiky: Ja som sa dostala k pc az na strednej skole a to uz pc bol tiez pomerne bezna vec takmer v kazdej rodine. Mala som aj ja problemy a tu som. Verim, ze ak je dieta sikovne ovladat tieto veci sa nauci aj v neskorsom veku.
@bastika on sa aj nudil v skole, preto potom presiel na bilingvalne gymo 😀
Tablet?mam 5r drobca a nepotrebujeme ho. Radsej staviame bunkre a robime binec...A co???mam predsa doma zivu bytost,ktoru milujem. 🙂 🙂 🙂
@rozpravka774 a co si tym chcela ako povedat? Ze deti, ktore vlastnia ipads nestavuju doma bunkre a nie su svojimi rodicmi povazovane za zive bytosti, ci dokonca, ze tieto deti nie su milovane?
OMG 😕 zajtra idem odviezt deti k socialnej pracovnicke, az vdaka tvojmu prispevku som si uvedomila, ze su to zive bytosti, doteraz som si mysela, ze su vypchate plysove hracky, ocividne u mna trpia a nie su milovane, kedze obidvaja vlastnia ipads, syn ma tiez len 5 este ma sancu na milujucu rodinu, v ktorej slovo ipad bude sepkane len tajne po veceroch, ked deti budu v hlbokom spanku .....
@mila sisaka,neprisla tu nikoho urazat a hadat sa,som pokojny mierumilovny tvor,napisala si len svoj nazor,proste mame 5r a nepotrebujeme ho.Kolegyna ma 14r a 12r dceru,chceli tablet,jednohlasne nie,podotykam,ze starsie dcera je nadpriemerne inteligentna,chysta sa na farmaceuticku skolu.Ide to aj bez toho. 🙂 ale vsak kazdy sme iny,sto ludi,sto nazorov. 🙂
@sisaka Tak toto bol najlepši a najtrefnejši komentar v celej diskuzii.. 😀 😀 zdielam Vas nazor 🙂 kto nechce nepochopí,to že moja babička este "ostala" v dobe bez počitačov a techniky,to chapem,pochopila by som aj moju mamu,ta uz je ale technicky zdatna a je smutne že niektorí rodičia beru techniku ako zlo a je smutne že ich myslova kapacita si nevie predstaviť že dieťa ktore ma tablet,pocitac a telefon sa hrava s hrackami,kamaratmi a chodi na kružky,ale žial,ludia su rozne obmedzení a doslova "milujem" nazor typu "ja som nemala tak preco by to potrebovalo moje dieťa" 🙂 Moja dcerka ma dva roky,na dotykovom telefone vie pracovat lepsie ako moja mama,v aute mame DVD prehravac ,doma sa jašime,blaznime,staviame,ma babiky,stavebnice,skladačky..a chodi na tanečnu aj plavanie,ale jasne to by som si tiež mohla povedať,v dobe mojho detstva nechodili 22 mesacne deti na plavanie a tanečnu ,tak to nepotrebuje ani moja dcera,asi na seba tiež zavolam socialku za prehnane naroky a zaťažovanie dieťaťa 😀
naša bude mať 3 roky a má taký len zvuky a obrázky a angl.slovíčka,pesničky asi za 4-8 eur.,ale ak chceš už aj s internetom,pozri si detské tablety Maxipes fík,sú to pody,a sú okolo 100eur a sú ako normálny tablet,len pre deti od 4 rokov.Majú ich na alza,mall,hej a pod.
nie som zastanca toho, ze dieta ma sediet pol dna pri pc, ale nas 2 rocny syn sa vdaka detskemu pc naucil sam celu abecedu a cislice. nemusel, nikto mu nekazal. par krat sa s nim hral a zapamatal si. taky ten notebook pre deti z tesca za 9,90, co maju kazde vianoce v obchode. okrem toho sa naucil anglicke cislovky ako 4 rocny. nejake slovicka k tomu a rozpravky ked pozera, su v cestine, cize cestinu ma tiez ako svoj jazyk a rozumie mu. pc je dobra vec. ako sa hovori "dobry sluha, ale zly pan". treba deti oskontrolovat, aby pri tom nesedeli hodiny a inak vydobytky techniky su super vec.
Veru táto téma, že pre 4 ročné dieťa tablet ma veru šokovala ... Plne súhlasím s Nikou19918. Tablety a aj ostatné technické vymoženosti sú výborná vec, ale 4 ročnému dieťaťu na každodenné používanie do ruky ešte nepatria.
...tablet pre 4-ročné dieťa? Áno, môže byť - ale len taký hračkársky s funkciami vhodnými pre deti tohto veku... 🙂
@nice202 Ako sa prejavuje jej vyspelosť? Digitalne a technické ovádanie je pre dnešnú generáciu niečo úplne normálne. A nebudem tu hovoriť o tom, že môj syn nemá ešte 5 a číta a píše. A tablet a ani comp sme k tomu nrpotrebovali. Je jasne, že vie chatovat, vie isť na yotube a napisať si to čo chce ( už od 3,5 roka). Ale je sloboda k technike ma limity, hranice. Vychova je predsa o tom, že všetko UMELE a všetko ČO viac berie ako DAVA, by malo bať obmedzenia. Preco? Nuž, chcelo by ty dlhšie vysvetlenie na margo tejto KRIZY spolocnosti, ktorá nesleduje primárne pozreby dietata a neapeluje na HLBKU, ale ide po povrchu. TAk ze vsetky psychilogicke, futorologicke, mamickovske praktiky sa stracaju pri nazore, ze dieta predsa TABLET CHCEEEEEEE. Dovolte mi zasmiat sa...

tablet pre 4 rocne decko.l...........vam asi uplne hrabe 😖