Testujte náš generátor pexesa s vlastnými fotkami zadarmo
Ahojte mamičky a ockovia! ❤️
V projektu Predškoláčik sme premýšľali, ako rodičom uľahčiť vymýšľanie aktivít pre deti, najmä počas upršaných dní. Keďže pexeso je nesmrteľná klasika, vytvorili sme jednoduchý online generátor, kde si môžete úplne zadarmo a na pár kliknutí vygenerovať vlastné pexeso pripravené na tlač.
Môžete doň nahrať napríklad:
Vlastné rodinné fotky, zážitky z výletov alebo fotky domácich miláčikov 🐶
Obrázky obľúbených hračiek vašich detí 🧸
Akékoľvek iné motívy, ktoré vaše deti práve bavia.
Generátor nájdete tu: 👉 https://pexeso.predskolacik.app/
Chceme tento nástroj neustále vylepšovať, aby bol pre vás, rodičov, čo najužitočnejší. Preto by sme vás chceli veľmi pekne poprosiť o spätnú väzbu a radu.
Ak si nájdete minútku a generátor kliknete, napíšte nám sem do komentárov:
Bolo ovládanie jednoduché a intuitívne? Generovalo sa vám PDF dobre?
Čo vám tam chýba? Aké funkcie alebo predpripravené motívy by ste privítali v ďalšej verzii?
Páčilo sa pexeso deťom?
Budeme vďační za každý jeden úprimný postreh, kritiku alebo nápad na zlepšenie. 🧩
Ďakujeme veľmi pekne za pomoc a prajeme vám príjemnú zábavu pri hraní! 🃏✨
Super, vytvorila som pexeso z toy story postavičiek, skúsim ho zalaminovať a ideme sa hrať. Malej sa veľmi páči!
Ja som to vyskúšala,nastavila som kartičky na 10 x 10 a vyšli dve na stránku.To je A4?
Mohli by ste to upraviť tak,aby vyšlo na stránku 6 kartičiek,inak je to veľké plytvanie papierom...
@anonym_ff7239 tak si nedavajte rozmery karticiek 10x10 🙈🙈 plytvanie rozumom by som to nazvala..ved zas taka tazka matematika to nie je…
@anonym_ff7239 tak si nedavajte rozmery karticiek 10x10 🙈🙈 plytvanie rozumom by som to nazvala..ved zas taka tazka matematika to nie je…
@anonym_0aa531 rozumom plytváš ty a aj zbytočnými komentármi.

Ja som to vyskúšala,nastavila som kartičky na 10 x 10 a vyšli dve na stránku.To je A4?
Mohli by ste to upraviť tak,aby vyšlo na stránku 6 kartičiek,inak je to veľké plytvanie papierom...