icon

Testujte náš generátor pexesa s vlastnými fotkami zadarmo

predskolacik_app
Dnes o 13:17

Ahojte mamičky a ockovia! ❤️

V projektu Predškoláčik sme premýšľali, ako rodičom uľahčiť vymýšľanie aktivít pre deti, najmä počas upršaných dní. Keďže pexeso je nesmrteľná klasika, vytvorili sme jednoduchý online generátor, kde si môžete úplne zadarmo a na pár kliknutí vygenerovať vlastné pexeso pripravené na tlač.

Môžete doň nahrať napríklad:

Vlastné rodinné fotky, zážitky z výletov alebo fotky domácich miláčikov 🐶

Obrázky obľúbených hračiek vašich detí 🧸

Akékoľvek iné motívy, ktoré vaše deti práve bavia.

Generátor nájdete tu: 👉 https://pexeso.predskolacik.app/

Chceme tento nástroj neustále vylepšovať, aby bol pre vás, rodičov, čo najužitočnejší. Preto by sme vás chceli veľmi pekne poprosiť o spätnú väzbu a radu.

Ak si nájdete minútku a generátor kliknete, napíšte nám sem do komentárov:

Bolo ovládanie jednoduché a intuitívne? Generovalo sa vám PDF dobre?

Čo vám tam chýba? Aké funkcie alebo predpripravené motívy by ste privítali v ďalšej verzii?

Páčilo sa pexeso deťom?

Budeme vďační za každý jeden úprimný postreh, kritiku alebo nápad na zlepšenie. 🧩

Ďakujeme veľmi pekne za pomoc a prajeme vám príjemnú zábavu pri hraní! 🃏✨

Testujte náš generátor pexesa s vlastnými fotkami zadarmo
anonym_ff7239
Dnes o 13:29

Ja som to vyskúšala,nastavila som kartičky na 10 x 10 a vyšli dve na stránku.To je A4?
Mohli by ste to upraviť tak,aby vyšlo na stránku 6 kartičiek,inak je to veľké plytvanie papierom...

xkade
Dnes o 13:42

Super, vytvorila som pexeso z toy story postavičiek, skúsim ho zalaminovať a ideme sa hrať. Malej sa veľmi páči!

anonym_0aa531
Dnes o 17:41
@anonym_ff7239

Ja som to vyskúšala,nastavila som kartičky na 10 x 10 a vyšli dve na stránku.To je A4?
Mohli by ste to upraviť tak,aby vyšlo na stránku 6 kartičiek,inak je to veľké plytvanie papierom...

@anonym_ff7239 tak si nedavajte rozmery karticiek 10x10 🙈🙈 plytvanie rozumom by som to nazvala..ved zas taka tazka matematika to nie je…

anonym_ff7239
Dnes o 18:41
@anonym_0aa531

@anonym_ff7239 tak si nedavajte rozmery karticiek 10x10 🙈🙈 plytvanie rozumom by som to nazvala..ved zas taka tazka matematika to nie je…

@anonym_0aa531 rozumom plytváš ty a aj zbytočnými komentármi.