Tipy na vianočné darčeky

maminkajanka84
20. nov 2015

Co mate alebo planujete kupit pre vase deticky?kolko darcekov im kupujete?alebo je to len nejaka pozornost?musi to byt vzdy hracka?dajte typy a vase vychitavky 🙂 dakujem za prispevky.

seahorse27
20. nov 2015

Moju 6-rocnu dceru oblecenim nepotesim, lebo to dostava priebezne pocas celého roka podla potreby, takze jej kupujeme prevazne hracky a nejake oblecenie len tak do poctu, aby aj to bolo pod stromcekom. Ona si zobrala katalog Dracika a zaskrtla si, co by chcela od Jeziska. Asi 60% z toho som jej kupila, zvysok boli blbosti, ktore sa mi nepacili. Dokopy je to asi 5-6 hraciek, ale delim to medzi nas a obe babky, takze to bude mat rozdelene pod 3 vianocnymi stromcekmi. Rocnemu syncekovi som kupila 2 hracky, aj ked si myslim, ze ich bude mat hlboko v pazi, lebo on sa najlepsie zahra s vareskami, plastovymi nádobkami, trha papier - predokladam teda, ze najvacsiu radost bude mat z vianocneho papiera.

jolka_
25. nov 2015
Používateľ jolka_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jolka_.

vnučke som kupila na zuš-ku flautu typu ODYSSEY OFL300S

tesari
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hejtermama
23. nov 2020

my kupujeme pesničky : https://www.spinaker.sk/divadlo-zabavka-piesne-...
alebo knižky🙂🙂 Ukecala som aj zvyčok rodiny, že jeden max dva darčeky- lebo potom sa s ničím naozaj nehrá (3,5 roka)