icon

Trojkolka Smart Trike Fisher Price Royal

kindervajicko
19. mar 2016

Ahojte, ma tu niekto tuto trojkolku? Uvazujem nad nou, len je dost draha, tak som zvedava na nazory, dakujem 🙂

belllinka
19. mar 2016

Zbytocnost. Na co to je dobre? Dieta mozes vozit aj v kocari. Kup radsej odrazadlo.

kindervajicko
autor
19. mar 2016

@bellinka odrazadlo ma, a aj keby nemal, stoji to ovela menej takze mozem mu hocikedy kupit. Poznam deti, ktore sa v trojkolke vozia aj ako dvojrocne

aniko85
19. mar 2016

U nas bola trojkolka velmi oblubena...takze ja odporucam.uz ako osem mesacny sme sa vozili na nej denne a dnes trocha lutujem ze som zvolila lacnejsiu verziu trojkolky.rozhodovala som sa medzi fisher price a arti.kedze arti bola o dost lacnejsia a nemala som istotu ze sa malemu bude lubit tak som kupila arti.trojkolku sme za jednu sezonu cca od marca do novembra tak povediac zodrali...takze ku koncu uz vrzgala a hrkotala na vsetky strany...ale musim podotknut ze chodniky u nas na dedine su v dezolatnom stave a fakt sme sa vozili denno denne....na dalsiu sezonu si do trojkolky uz syn sadnut vobec nechcel...dost podrastol .uz mam doma druhe babo a neviem ci sa bude vediet este povozit na tejto trojkolke alebo sa bude kupovat znova nova....arti malo len jedinu vyhodu a to zvukova palubovka s hudbou

blevka
19. mar 2016

My mame fisher, pouzivana sporadicky a rozvrgala sa tiez :( U nas to bola trochu zbytocna investicia...