icon

Učiaca veža pre 8 mesačnú dcérku

dancura
23. nov 2017

Kocky,chcem kupit 8mesacnej dcerke na Vianoce uciacu vezu. Na bazare som nasla jedneho vyrobku: Atilla Kladek. Predava ich o 20eur lacnejsie ...mate s nimi skusenosti?

Dakujem

mimikas
23. nov 2017

Ja mam z www.uciacaveza.sk a dodanie bolo extra rychla, veza je kvalitne spracovana a pevna. Za mna velka spokojnost

lindusss2016
23. nov 2017

My mame vezu od atillu. Vsetko ok, ale hore dal dva kratke sroby, tak nam jedna horna doska ostala v ruke. Manzel vymenil za dlhsie a ok. Inak drevo kvalitne, aj vyzera dobre. Ale ak si objednas prirodnu nelakovanu, budes ju musiet tak ci tak prelakovat, aby sa dala udrziavat.

fotoarch
23. nov 2017
montemotherone
23. nov 2017

@all ak máte záujem, mám jednu na predaj 😉

dancura
autor
23. nov 2017

@montemotherone dakujem pekne. Chcela by som polohovatelnu.

dancura
autor
23. nov 2017

@fotoarch
Vdaka...poznam aj ich. No ta cena je uz pre mna vela.

lindusss2016
23. nov 2017

@dancura teraz citam, ze 8 m. Vie uz chodit? My sme tu vezu kupili, ked mala cca 16 m a bolo to akurat. Akoze vedela by ju uz pouzivat skor, ale asi by sme ju tam museli vkladat a vytahovat. Ta konstrukcia je robena tak, aby dieta nevypadlo, ale tym padom je dost narocne sa do nej dostat a vyliezt este tazsie 😀 takze myslim, ze pre 8 m to je este dost skoro. Moja chodi sama od 10, ale rozhodne este nebola vtedy taka sikovna, aby ju mohla pouzivat.

dancura
autor
23. nov 2017

@lindusss2016 dakujem krasne...manzel menil sroby alebo latu? Inak ste spokojni...hlavne stabilita by ma zaujimala

dancura
autor
23. nov 2017

@lindusss2016 nie..zaba je leniva🙂 este veru nechodi...ale dostali sme peniazky na vianocne darceky a chcem ich zmysluplne vyuzit. Vyuzili by sme az neskor

lindusss2016
23. nov 2017

@dancura len sroby vymenil, lebo povodne boli kratke a vytiahlo sa to. Stabilita je inak velmi dobra. Celkovo mozem povedat, ze za tu cenu som urcite spokojna. Lebo tie vyssie spominane "znackove" su fakt o dost drahsie. Veza je uplne v poriadku, nijak sa nerozpadava, alebo take cosi.

lindusss2016
23. nov 2017

@dancura jaj tak,.no je to super vec naozaj. Ak vam nevadi, ze budete chvilku skladovat, tak sa oplati to kupit. Inak my sme u toho pana cakali mesiac na vyhotovenie, ma toho vela a predpokladam,.ze v obdobi vianoc bude este zaneprazdnenejsi, takze je mozne, ze dostane az napr.o dva mesiace, ak objednate teraz. To ju tam uz budete moct aspon vlozit, nech kuka 😀

dancura
autor
23. nov 2017

@lindusss2016 dakujem krasne. Moc si mi pomohla...presne,chcem trosku usetrit ale zase nie za ukor kvality. Ak ste spokojny tak to ma ukludnilo

lindusss2016
23. nov 2017

@dancura aj kamoska ju ma a dlhsie nez my a oni uplne bez problemov, mozno len pri nasej mu dosli sroby, tak dal, co mal 😀 inak je veza ozaj pevna a stabilna, nie je sa coho obavat. Ja som tiez chcela usetrit, ale tie ikea schodiky s dorobenou zabranou sa mi moc nepozdavali.

nika1106
23. nov 2017

@montemotherone cena prosím

montemotherone
24. nov 2017

@nika1106 25€?

bombadarcek
24. nov 2017

Na tejto stránke si viete objednať obrovské množstvo darčekov pre celú rodinu za najnižšie ceny http://www.bombadarcek.sk 🙂

danielazv
24. nov 2017

@montemotherone ak ju pani nezoberie,mala by som zaujem...vieme sa spojit interne?

montemotherone
24. nov 2017

@danielazv jasné, kľudne napíš do správy 😉

katulienka123
9. okt 2018

Ženičky, nepredávate niekto učiacu vežu? ak áno poprosim správu.Ďakujem 🙂😉