Učiaca veža pre 8 mesačnú dcérku
Kocky,chcem kupit 8mesacnej dcerke na Vianoce uciacu vezu. Na bazare som nasla jedneho vyrobku: Atilla Kladek. Predava ich o 20eur lacnejsie ...mate s nimi skusenosti?
Dakujem
My mame vezu od atillu. Vsetko ok, ale hore dal dva kratke sroby, tak nam jedna horna doska ostala v ruke. Manzel vymenil za dlhsie a ok. Inak drevo kvalitne, aj vyzera dobre. Ale ak si objednas prirodnu nelakovanu, budes ju musiet tak ci tak prelakovat, aby sa dala udrziavat.
Ahoj, aj tato vyzera fajn https://art4all.sk/detail/learning-tower-uciava...
@all ak máte záujem, mám jednu na predaj 😉
@montemotherone dakujem pekne. Chcela by som polohovatelnu.
@dancura teraz citam, ze 8 m. Vie uz chodit? My sme tu vezu kupili, ked mala cca 16 m a bolo to akurat. Akoze vedela by ju uz pouzivat skor, ale asi by sme ju tam museli vkladat a vytahovat. Ta konstrukcia je robena tak, aby dieta nevypadlo, ale tym padom je dost narocne sa do nej dostat a vyliezt este tazsie 😀 takze myslim, ze pre 8 m to je este dost skoro. Moja chodi sama od 10, ale rozhodne este nebola vtedy taka sikovna, aby ju mohla pouzivat.
@lindusss2016 dakujem krasne...manzel menil sroby alebo latu? Inak ste spokojni...hlavne stabilita by ma zaujimala
@lindusss2016 nie..zaba je leniva🙂 este veru nechodi...ale dostali sme peniazky na vianocne darceky a chcem ich zmysluplne vyuzit. Vyuzili by sme az neskor
@dancura len sroby vymenil, lebo povodne boli kratke a vytiahlo sa to. Stabilita je inak velmi dobra. Celkovo mozem povedat, ze za tu cenu som urcite spokojna. Lebo tie vyssie spominane "znackove" su fakt o dost drahsie. Veza je uplne v poriadku, nijak sa nerozpadava, alebo take cosi.
@dancura jaj tak,.no je to super vec naozaj. Ak vam nevadi, ze budete chvilku skladovat, tak sa oplati to kupit. Inak my sme u toho pana cakali mesiac na vyhotovenie, ma toho vela a predpokladam,.ze v obdobi vianoc bude este zaneprazdnenejsi, takze je mozne, ze dostane az napr.o dva mesiace, ak objednate teraz. To ju tam uz budete moct aspon vlozit, nech kuka 😀
@lindusss2016 dakujem krasne. Moc si mi pomohla...presne,chcem trosku usetrit ale zase nie za ukor kvality. Ak ste spokojny tak to ma ukludnilo
@dancura aj kamoska ju ma a dlhsie nez my a oni uplne bez problemov, mozno len pri nasej mu dosli sroby, tak dal, co mal 😀 inak je veza ozaj pevna a stabilna, nie je sa coho obavat. Ja som tiez chcela usetrit, ale tie ikea schodiky s dorobenou zabranou sa mi moc nepozdavali.
@montemotherone cena prosím
@nika1106 25€?
Na tejto stránke si viete objednať obrovské množstvo darčekov pre celú rodinu za najnižšie ceny http://www.bombadarcek.sk 🙂
@montemotherone ak ju pani nezoberie,mala by som zaujem...vieme sa spojit interne?
@danielazv jasné, kľudne napíš do správy 😉
Ženičky, nepredávate niekto učiacu vežu? ak áno poprosim správu.Ďakujem 🙂😉

Ja mam z www.uciacaveza.sk a dodanie bolo extra rychla, veza je kvalitne spracovana a pevna. Za mna velka spokojnost