icon

Unico, Playbig Bloxx, Epee Line a Lego Duplo od 1,5 roka

roselyn
20. nov 2015

Viete mi poradit aky je medzi nimi rozdiel, teda okrem ceny, aj ked su priblizne rovnako drahe? Mam v tom chaos (aka je kvalita kociek - plast makky alebo tvrdy, obrazky sa vraj na niektorych lepia t.j. ako nalepky, ze nie su namalovane, atd.) Mate ich niekto doma a hraju sa s nimi Vase deti? Ste spokojni s nimi? Aku maju trvacnost? Vopred dakujem za info.

roselyn
autor
20. nov 2015

Rozmyslame nad kupou stavebnice Masa a medved (unico, paybig bloxx), no neviem ci to teda bude treba tie obrazky nalepovat? Lebo rozpravka - stavebnica Krtko (epee line) sa obrazky nalepuju vraj. Nikto to nepozna alebo nikto to nekupil?

jankali
20. nov 2015

kočky, dajte linky🙂

diorka
20. nov 2015

@roselyn my mame od tej znacky hello kitty a peppa pig. Nalepky sa lepia na kocky, ale zasa vydrzia dlho. Mame aj vela lego duplo, len niekedy kupime aj tuto, ked je taky motiv, ako duplo nema. Rozdiel nevidis, akurat za tu cenu dostanes viac kociek ako v duple

diorka
20. nov 2015

@roselyn a tu ju mas ovela lacnejsiu, ja som z tadeto kupila peppa pig http://www.mackoviahracky.sk/big-57095-stavebni...

roselyn
autor
21. nov 2015

@diorka kvaklitou su dobre tie kocky? Tvrde? Cize nalepky nalepujem na kocky aj na postavicky? Diky, ze si napisala, ja ze uz to nikto nepozna.

diorka
21. nov 2015

@roselyn nalepky sa nalepuju len na kocky, postavicky su ako z dupla a kocky tiez ako z dupla, nevidis rozdiel, ak ma vecer napadne, mozem odfotit nejaku postavicku a kocku, ale neboj sa kupy, za menej alebo rovnaku cenu dostanes viac kociek ako v duple

roselyn
autor
21. nov 2015

@diorka Bola by som vdacna za foto kludne posli do spravy ;) Dakujem. A vy mate, ktore kupene ? Da sa teda kombinovat duolo a unico, co ma len potesilo.

diorka
21. nov 2015
diorka
21. nov 2015

@roselyn toto su postavicky z unico, aspon dve som odfotila, my toho mame strasne vela, ale z unico mame hello kitty domcek, ten vacsi, lebo je aj mensi, vcielku maju, vlacik tomas a teraz som im na Vianoce kupila ten velky domcek Peppa pig, ostatne je vsetko duplo. Na tych fotkach niekde vidno aj tie kocky z obrazkami, zle sa mi to teraz fotilo, lebo spia v izbe a vela toho maju aj v boxoch, tak som nechcela buchotat

elanor
21. nov 2015

@roselyn kocky su take iste ako duplo, na prvy bezny pohlad to nezistis. Iba keby si ich veeeelmi skumala 🙂
konkretne na Masi sa na kocky lepia nalepky, nie su potlacene ako lego (i ked mame doma aj original lego duplo, ktore ma miesto potlace pribaleny papierik plny nalepiek).
Ku kvalite, typu odolnost sa zatial vyjadrit neviem, jedinu stavebnicu "non-lego" mame zatial iba tu Masu, a ta je nachystana az na Jeziska. No pri prvom rychlo pozreti, vyzeera dobre 🙂

ak by si chcela ten macov dom s masou, tak kukni tu:
http://www.mackoviahracky.sk/big-57098-stavebni...

tu ho maju najlacnejsi, odtial sme aj objednavali a do 3 dni sme ho mali aj doma 😉

roselyn
autor
22. nov 2015

@diorka Waaaaaaau to mate kraaaaasne, fakt waaaauuu ;))) My mame zatial len tri male lega :((( Nevedela som, ze vsetko spolu t.j. kocky su kompatibilne. Naozaj krasa. Dakujem Ti za infosky a za fotky (za cas, ktory si venovala mojmu prispevku). 😀

roselyn
autor
22. nov 2015

@diorka a od vcielky maji mate co konkretne, ak smiem vediet. Je tam vsade len vcielka maja figurka, alebo aj vilko, a ine?

roselyn
autor
22. nov 2015

@elanor dakujem ;) ja som rozmyslala nad masou a medvedom stavebnicami.

diorka
22. nov 2015

@roselyn my mame len Maju, ale ked si das do googla, tak ti vyhodi aj Vilka, ak budes mat cas, pozri si aj hello kitty, ten domcek co mame, je super https://www.google.sk/search?q=unico+hello+kitt...
https://www.google.sk/search?q=unico+hello+kitt...

roselyn
autor
24. nov 2015

Krasne stavebnice, urcite si najdu miesto pod stromcekom 😵

diorka
25. nov 2015

Dakujem, my sme zacali prve zbierat, ked mala starsia 2r., potom kazde narodeniny, meniny a Vianoce a kedze mame teraz druhu, tak na jej sviatky tak isto, preto mame teraz uz velku zbierku, ale bavi ich to velmi, hraju sa s legom kazdy den, vyber je naozaj velky, ak mas dievcatko, tak neskor popozeraj aj princezne, tie mame tiez vsekty 😝

roselyn
autor
27. nov 2015

Mozno "trapna" otazka, ale kde (v com) uschovavate vsetky tie stavebnicove kocky? Lebo krabice od stavebnic nechcem nechat v detskej izbe. A nic ma nenapada, co by som kupila na ich uschovu, lebo budu urcite po celej izbe roztrusene 😀 ti

elanor
27. nov 2015

@roselyn textilne vaky na hracky, alebo plastove krabice z ikea

roselyn
autor
27. nov 2015

@elanor diky za radu. A tie vaky sa daju kupit niekde? Pokukam aj na tie krabice v ikey ;)

tokarcikalena
27. apr 2016

Dobrý deň, ešte mate toto lego?

roselyn
autor
28. apr 2016

@tokarcikalena Dobry den. Ja som nakupila dcerke pod stromcek Unico Vcielku Maju a Play Big Bloxx Masu a medveda a plus doma sme mali Lego Duplo, a sme spokojne a mala sa strasne tesi z postaviciek, lebo teraz ma eru na vsetko, co je vcielka Maja a Masa a medved ;) Vsetky kocky su kompatibilne, a kedze od tamtych znaciek je viac kociek, tak teraz staviame super velke stavby ;)

luciafedor
28. sep 2016

dobry dden, je teda kompatibilne duplo a unico??nechce sa mi davat tolko penez za duplo aj ked sme uz dali...

roselyn
autor
22. okt 2016

@luciafedor ano je. Ako hore som pisala, mame 3 znacky a vsetkz kompatibilne. A omnoho viac kociek a ine rozpravky a postavicky ;)

janulikjg
10. dec 2016

@diorka ahoj,prosim ta ktora stavebnica je takato super,ze tolko prislusenstva do domceka?

diorka
11. dec 2016

@janulikjg ahoj, ano, vela toho tam je 🙂