Voda v ochrannom plášti trampolíny
Je to prosim Vas normalne? Mame kvalitnu trampolinu a ked zaprsi v plasti je voda? Aj Vam sa to stava? Ja mam GOFIT. Potom to schne 2-3 dni.
Aj u nás, deti zoberú handry a dokolecka pekne vysusia 😉
@edyta Ja som ten plast zrusila. Trampolinu mame 4-5 rokov a ten plast sa zacal zvnutra drobit a vsade sme mali kusocky molitanu, tak som to tam proste na jar nedala a odvtedy je pokoj aj s vodou. A nikomu tam ta ochrana nechyba. Ale je pravda, ze my ho mame z vonkajsej strany okolo siete, nie zvnutra, takze pri skakani tam nechyba a ked naprsi, tramposka je bleskovo sucha.
@katarinamarkova u nás sa stále skace a asi ešte dajaký čas bude. Len nerozumiem ako ta voda sa dostava do vnútra plásta ?
baby prosím vás a na zimu skladáte celú konštrukciu trampolíny, alebo iba ochrannú sieť so skákacou plachtou? Máme ju prvý rok a moc sa mi konštrukcia nechce rozoberať.....
@lavandulka Holú konštrukciu nechávame.
@abbey1ďakujem, necháme teda aj my 😉 ...mala som strach, aby sa do tej konštrukcie nedostala v zime voda a nepoškodila sa.....
@lavandulka My už 4. zimu necháme. A žiadne poškodenia nebadať na konštrukcii.

@edyta ale ved ked vonku prsi jasne ze je vsetko mokre......my sme to robili tak, ze ked bolo zle pocasie, plast siel dole a ked bolo par dni pekne sup naspat.....ale aj tak sa trampolina pouziva u nas hlavne v lete, ked je teplo, tak bolo jedno ci deti vodou oblejem na schladenie ja, alebo po nej poskacu.