icon

Vyberáme cykloodrážadlo pre vyššie dieťa: Rady a tipy

17. máj 2024

Ahojte, syn ma 1,5 roka a už sú mu tie ,,motorečky” malé a už si šucha nohy pretože je vyšší. Rozmýšľam kuoit cykloodrazadlo ale neviem aké. Pokukujem po tomto lebo spĺňa nastavenie sedadla a riadítok a ma aj brzdu. Máte s ním skúsenosť? Alebo s akým ste vy spokojní? Ďakujem

Vyberáme cykloodrážadlo pre vyššie dieťa: Rady a tipy
e1i
17. máj 2024

Kupili sme momi kolobezku so sedadlom, na styl scoot and ride ci ako sa to vola a su tam riadidla vysoko.
Ja som kupila malemu na marketplace puky dvojkolesove a je mu akurat aj na nom vie ist. Ma 19m

maryetta
17. máj 2024

Moj ma podobne-bez brzdy. Ale dostal na druhe narodky. Prvy den isiel po dome. Druhy den po dore. A treti den brazdil ulice. Veľmi sikovne mu to islo.

dixitka
17. máj 2024

Ja mám predbežne v pláne kúpiť jedno z týchto Yedoo, sú drahšie, ale kvalitné: https://www.yedoo.eu/sk/kategorie-produktu/odra...

lucia13022023
17. máj 2024

Malý ma 14m a jazdí na scoot and rode, vyuzitie to ma dlhšie

len_nig
17. máj 2024

My máme takýto typ z Decathlonu a je to top, využívané denne 😊

sasanka605
17. máj 2024

Mame yedoo, da sa nastaviť aj aj ako si pisala. Mala naň prešla po takej mini motorke pre najmenších

nops
17. máj 2024

Pedex

pukina
17. máj 2024

my sme prave kupili Funny wheels, pretoze tie mini motorky mu uz boli male, a zaroven tieto cykloodrazadla mu boli velke, nemal doslap na celu nohu. Funny wheels mu sadlo ako uliate

joybex
Odpoveď bola odstránená