icon

Využili ste vankúšik na sedenie po pôrode?

lussy211
9. jan 2012

Plánujem si to kúpiť tak chcem vedieť váš názor na to, či ste to využili a tak🙂.Čo sa kolotoča týka zaujímalo by ma, akú značku by ste mi poradili prípadne farbu(niektorí tvrdia že vhodnejšie sú výraznejšie farby ako pastelové)

Strana
z2
tinkar
11. jan 2012

Mne manžel kúpil vankúšik až keď som bola po pôrode a potrebovala som ho. Využila som ho ešte aj doma, minimálne také 2-3 týždne, kým som si vedela ako tak sadnúť. Je to super vec. Po druhom pôrode som vankúšik až tak nepotrebovala. Mala som ho so sebou v pôrodnici, ale doma už to bolo v pohode. Akoby sa všetko hojilo rýchlejšie. Kolotoč máme pestrý farebný, drobec sa na neho usmieva 🙂

annie13
11. jan 2012

pri prvom porode nafukovacie koleso a vdaka bohu zan lebo som bola tak rozstrihana ze som si za 2 tyzdne bez neho ani nesadla, pri druhom nie lebo bol cisarsky

kolotoc fisher price na dialkove v bazariku kupis za super cenu to s motylkami nemusis vstat s postele a znova ho spustis a hlavne je na baterie a nie na natahovanie

lutsy
11. jan 2012

kolotoc je skvela vec, hra sa snim aj ked dohra, proste si aj hodinu bucha do tych hraciek, zlepsuje sa motorika, farby by mali byt zakladne, vyrazne, vraj dieta najskor zacne vnimat cervenu farbu

vankusik som nepotrebovala ale kamoska mala obyc. plavacie koleso ako baby radia a stacilo to, je to urcite lacnejsie 🙂

lolko_lenka
11. jan 2012

ja som mala od kamaratky požičaný ten rektálny vankúšik, alebo skôr koleso. Je to podľa mňa fajn vec, mne stačilo ho používať 2-3 dni. Ocenia to hlavne ženy, ktoré sú veľmi nastrihnuté...
Kolotoč máme, sú na ňom výrazné farby, 3 zvieratká a myslím, že to malej úplne stačí, lebo s nimi vie vykecávať aj pol hodiny a už ich aj chytá za nohy 🙂)) a najlepšie je, ked pod ním aj zaspinká 🙂

sandy84
10. máj 2012

Pridam aj ja svoju skusenost. Ja som vankusik pouzivala a musim povedat, ze dost dlho som si takto sadala, myslim, ze az 3 tyzdne. Velmi mi pomohol a nedam na to dopustit. Kolotoc je aj u nas hit,akurat uz ho budem musiet vymenit za iny, jednak,mne ta hudba uz lezie na nervy a maly ho uz ma okukany 🙂

graceful9
10. máj 2012

ahoj, ja som našťastie vankúš nepotrebovala, lebo ma nenastrihávali, ale v pôrodnici veľa báb vzdychalo od bolesti,,,a baba ktorá so mnou ležala na izbe si nevedela vynachváliť 🙂 takže určite odporúčam,,,,neviem síce, koľko stojí ale myslím, že ak ho budeš potrebovať, radšej oželieš tie peniaze ako tie bolesti,,,a kolotoč máte s macíkmi a v strede majú medík 🙂 a malá im asi rozumie, lebo dávajú ťažké pokeci a veľa sa smejú 😀 😀

Strana
z2