Zábava pre deti doma: Skúsenosti s BubbleKids
Baby, skúšali ste niektorá BubbleKids? Hľadám niečo pre syna na doma, aby sme mali nejaké jednoduché aktivity bez toho, aby som večer hodinu niečo pripravovala 😅 Zaujíma ma, či to deti baví a či to stojí za to.
je to hluposť
za tie peniaze vieš vymyslieť lepške veci
neviem kolko ročne dieťa ale my kupujujeme časopisy z netu vytlačim pracovné listy , máme svojku knihu s aktivitami
knižku čo sa dajú pisať opakovane čiary a pod
je to hluposť
neviem kolko ročne dieťa ale my kupujujeme časopisy z netu vytlačim pracovné listy , máme svojku knihu s aktivitami
@anonym_032da3 to je pravda ponukali demo zdarma ale uz to neviem dohladat ze by som apson to skusila...a demo si od nich mala ci nie? Lebo celkom dobre temy sa mi to zdaju neviem co spravit...videla som ze uz maju aj tlacene verzie lebo pdf nechcem nemam tlaciaren :(
je to hluposť
@anonym_032da3 to vsetko robime ale pojde do skolky a mam aj starsieho a viem ze tam budu mat rozne temy a preto by som chcea pomaly uz doma sa zacat o tom s nim bavit a ich temy ma zaujali len teda neviem ci do toho investovat....poslem sem link mrkni www.bubblekids.eu
pozerala som to ale nič extra to nieje , cena vysoká takže za mňa nie
ja nepodporujem taktéto stránky
ak ide do školky tak tam bude mať činnosti , syn každý deň robí niečo donesie papier čo robili a doma potom už nechce robiť nič na rozvoj chce sa len hrať
skôr by som sa zamerala na jemnu motoriku my sme doma veľa robili takže sa vedel sám obliect, vyzuť , napiť sa, jesť priborom
pozerala som to ale nič extra to nieje , cena vysoká takže za mňa nie
ja nepodporujem taktéto stránky
ak ide do školky tak tam bude mať činnosti , syn každý deň robí niečo donesie papier čo robili a doma potom už nechce robiť nič na rozvoj chce sa len hrať
skôr by som sa zamerala na jemnu motoriku my sme doma veľa robili takže sa vedel sám obliect, vyzuť , napiť sa, jesť priborom
@anonym_032da3 ake stranky nepodporujes? nerozumiem? hej hej no ja som nasla maju na stranke to demo zdarma este tak to skusim a rozhodnem sa 🙂

Neviem čo to je
Naj sú knižky,kocky, kresliť si,puzzle, pomáhať doma, pesničky,riekanky