icon

Zahrá sa s týmto 1,5 ročné dieťa?

29. nov 2021
Zahrá sa s týmto 1,5 ročné dieťa?
dskjhfdlkdjhl
29. nov 2021

Niektore dieta ano, niektore nie.

mamamasama
29. nov 2021

a ešte ako...u nás každý deň

agacela
29. nov 2021

U nás aj 2rocna ;)

autor
29. nov 2021

@mamamasama
@agacela ďakujem veľmi pekne, starostlivo vyberáme hračky, ktoré kupujeme, nechcem mať doma zbytocnosti. Ak mate ešte nejaké typy ktoré prinesie Ježiško, sem s nimi.

tramtada31
29. nov 2021

Áno, ale nebude pritom sedieť 10-15 minut

jjanulienka
29. nov 2021

My mame take na autíčka a absolútne ju to nezaujíma 🤷🏽‍♀️Na Vianoce sme jej kúpili kuchynku, ovocie čo sa prerezava, taku hudobnú farmu a pokladničku. Uvidíme či to bude mat úspech

simca06022011
29. nov 2021

zalezi od dietata, kazde je ine.. moja presedela hodiny pri puzzle, stavala to dookola.. pri tomto by nebola a zase su deti co sa hodiny hraju s kuchynkou a moju to bavilo tak 10minut... Po jej nakupe som hracky testovala mimo dom :D Pytala sa s cim sa hrava v skolke atd. Len v tomto nizkom veku je to este take, ze nikto nevie na 100%. Urcite chvilu sa s tym pohra, ako velmi a ako casto je otazne, lebo realne to nic nerobi 🙂) podla mna aspon...

denden77
29. nov 2021

ja som kupila tabulu s magnetkami, activity board, teepee, navliekacky a knizky 😊

luccija
29. nov 2021

@denden77 tabuľa s magnetkami bola u nás obľúbená roky🙂najprv carbala, neskôr už písmenká, obrázky..

denden77
29. nov 2021

@luccija ja dufam, ze aj u nas bude.. chladncka s magnetkami je jej revir, uz tam ma aj svoje, tak sa jej to hadam bude pacit 😊

mamamasama
29. nov 2021

maly ma 19 mesiacov, sme montesori, takze vela toho nemame, ale momentalne ho zaujimaju aj drevene vkladacie valceky, triedenie farieb, to mame take drevene farebne vcelicky s pinzetou, vkladacky tvarov, tiez rad kresli a hlavne ma rad mop, metlu, rucny vysavac...vsetko realne, nie hracky.. a dennodenne vyuziva aj piklera, smykalku, drevene odrazadlo, kuchynku... a viac uz toho asi nemame 🤣 a jasne.. este montesori hojdacka, ale tu pouziva len ako pultik, za ktory sa schova a cita si, ked chce mat od nas pokoj 🙂

deti95060810
29. nov 2021

moje deťi sa každé hralo s niečim iným... kým jedna dcéra milovala knižky, neustále si kreslila, druhá milovala puzle a o knihy ani nezakopla.... a syn ten miloval len tatrovku...😉

tosomja
29. nov 2021

Môj má 19 mesiacov a žiadne také hračky ho nezaujímajú. On len autíčka, vláčiky a knižky. Ani vkladacky, prevliekacky, puzzle, lego, nič.
Teraz dostane tabuľu na kreslenie a knižku.