Zahrá sa s týmto 1,5 ročné dieťa?

a ešte ako...u nás každý deň
U nás aj 2rocna ;)
@mamamasama
@agacela ďakujem veľmi pekne, starostlivo vyberáme hračky, ktoré kupujeme, nechcem mať doma zbytocnosti. Ak mate ešte nejaké typy ktoré prinesie Ježiško, sem s nimi.
Áno, ale nebude pritom sedieť 10-15 minut
My mame take na autíčka a absolútne ju to nezaujíma 🤷🏽♀️Na Vianoce sme jej kúpili kuchynku, ovocie čo sa prerezava, taku hudobnú farmu a pokladničku. Uvidíme či to bude mat úspech
zalezi od dietata, kazde je ine.. moja presedela hodiny pri puzzle, stavala to dookola.. pri tomto by nebola a zase su deti co sa hodiny hraju s kuchynkou a moju to bavilo tak 10minut... Po jej nakupe som hracky testovala mimo dom :D Pytala sa s cim sa hrava v skolke atd. Len v tomto nizkom veku je to este take, ze nikto nevie na 100%. Urcite chvilu sa s tym pohra, ako velmi a ako casto je otazne, lebo realne to nic nerobi 🙂) podla mna aspon...
ja som kupila tabulu s magnetkami, activity board, teepee, navliekacky a knizky 😊
maly ma 19 mesiacov, sme montesori, takze vela toho nemame, ale momentalne ho zaujimaju aj drevene vkladacie valceky, triedenie farieb, to mame take drevene farebne vcelicky s pinzetou, vkladacky tvarov, tiez rad kresli a hlavne ma rad mop, metlu, rucny vysavac...vsetko realne, nie hracky.. a dennodenne vyuziva aj piklera, smykalku, drevene odrazadlo, kuchynku... a viac uz toho asi nemame 🤣 a jasne.. este montesori hojdacka, ale tu pouziva len ako pultik, za ktory sa schova a cita si, ked chce mat od nas pokoj 🙂
moje deťi sa každé hralo s niečim iným... kým jedna dcéra milovala knižky, neustále si kreslila, druhá milovala puzle a o knihy ani nezakopla.... a syn ten miloval len tatrovku...😉
Môj má 19 mesiacov a žiadne také hračky ho nezaujímajú. On len autíčka, vláčiky a knižky. Ani vkladacky, prevliekacky, puzzle, lego, nič.
Teraz dostane tabuľu na kreslenie a knižku.

Niektore dieta ano, niektore nie.