Zháňam detský mobilný telefón
Ahojte baby, zhanam nieco taketo len v ciernej farbe maly je maniak na telefony ;)

@lucia18121 v tescu nemaju? Popripade dracik?
Ty kokos???? Ako čo ty o mojej výchove vieš???? Vôbec mu nechcem zapchať usta mobilným telefónom, len nechcem aby olizoval ten moj pl y bacilou ked ho zbada.... a rozpravku v telke nemal zapnutu ani raz moja...
Ja so mozem povedat wtf????
@lucia18121 my sme mali taky kupeny z Alltoys ale mali by ich mat aj v Draciku.
@lenicka6697
@zlaticko118 ďakujem zajtra pojdem pozriet
@cecilia68 ps. Co sa staries star sa do seba... a nemozem kupit mojmu dietatu darcek... toto je sen ty kokos
@lucia18121 my sme objednali cez net. Mozes skusit aj to Tesco pripadne mozno aj Pepco bude mat take cosi za prijatelnu cenu
@lucia18121 Tak to veru je 😨 Vybehla si na mňa ako pitbull, takže niečo pravdy na tom bude, že?
@lucia18121 mobil robí aj fischer price
alebo tento https://www.bejbynet.sk/krtkov-naucny-mobilny-t...
ale tiež nie je čierny
alebo mu vydezinfikuj nejaký starý mobil, nech si šťuká ... popri iných hračkách, samozrejme
@lucia18121 skus vybehnut do toho draciku ako baby radia a kasli na blbe komentare 🙂
@cecilia68: vasa prvotna reakcia tiez nebola najprijemnejsia ked ste zacali urazat vychovu @lucia18121 (na mieste tejto maminky by som reagovala na vas uplne rovnako). Pride mi vasa prvotna aj terajsia reakcia ako cisto provokacna.
@cecilia68 no veď už ako povieš PANI MÁMO...
@zlaticko118 neviem co na mojej prvotnej reakcii bolo provokativne, ja som bola len pohorsena.
Dakujem vsetkym aj za pozitivne aj za negativne hodnotka
@lucia18121: myslela som tu druhu pani ze jej reakcie boli provokativne ;)
@zlaticko118 jaj pardon 😉 no dotklo sa ma to od nej ale uz ako mysli, normalne.som bola vytočena, ja sa do druhych ludi nestaram. 🙂
@lucia18121 o telefoniku neviem poradit, ale neda mi nereagovat na provokacne spravanie. Vies je tu par zien na fore ktore chodia liecit svoje komplexy sem lebo doma musia zrejme drzat hubu a krok. To ze nieco robim inak ako napriklad ty, neznamena ze je niektora z nas zla alebo horsia ci lepsia. To zial ale ludia nechapu, hned odsudit a vynadat je najlahsie. Brala by som viac tolerancie na mk
@cecilia68 a ty si si čo radšej nedala včera večer magnézium? Veď sa tu jedná o hračku v tvare mobilu. Keby táto hračka bola v tvare kačičky tak ok ale tvar mobilu je fuj? Keď si tie hračky tak zosobňuješ, vždy lepšie od malého dieťaťa keby olizlo normálny mobil ako živú kačicu 😝
@lucia18121
myslím že táto hračka sa dá kúpiť v dráčiku,aj v tecu som to videla,niektoré sú na baterky že vydávajú zvuky..
a ku komentu ,,naší cecilky,,..povedala to prvoplánovo,drsno ale žial pravdivo,myslela to v zmysle,že ked už teraz dávaš dieťatu slintať mobily ako hračky,že v budúcnosti nič iné ani nebude poznať,alebo ho baviť, len aby čuškalo.
dakedy dávno sme mali hračky v tvare pevnej linky,kde si dieťa vytáčalo číselká a my sme boli happy ako imagirnárne telefonuje starkej do opačného konca republiky..
teraz žial je doba taká,že tie hračky sú skutočné a mega rýchlozávislé..🙂
Ďakujem kočky tak toto som nečakala waaau sme ma prekvapili 😍
By som chcela vidiet jej vychovu ked pri dvoch detoch stiha rypať do inych mamičiek...
@dominika6 mozem ti tu aj pridat fotku, ma kvantum hraciek ale ked niekde na stole ebo dade zbada telefon ostatne ho nezaujima.
Nebudem sa tu uz obhajovat ani nic take, nebavi ma to a nemam na to cas. 100 ludi, 100 chuti - svata pravda. Chcela som len urobit radost aj ked viem ze.len na mesiac, vidiet tu radost v ociach, som zdravotna sestra a viem kolko bacilov je na mobiloch a podobne
@lucia18121 no ale neteší sa keď vidí skutočný mobil len preto, že vie, že občas zasvieti, zazvoní a očakáva to? Možno keď mu kúpiš takúto umelú zdochlinu tak sa vôbec nepoteší lebo to nie je ono...
Tým samozrejme nechcem povedať aby si mu dala na hranie skutočný mobil. Asi budete musieť mobily nechávať niekde v taške kde nie sú malému na očiach aby ho tak nefascinovali... moje deti takto fascinovali kľúče... nuž časy sa menia 🙂
@lucia18121 viem poznám to..100 hračiek ale oni rozoznali to pravé,,orechové,,
či sa to týkalo hračiek v tvare mobilu,tabletu,notebooku..
nič 0 bodov..
pomáhalo iba to že to nemali na dosah vôbec

Neviem síce aký starý je tvoj "malý"....ale zapchať dieťaťu ústa mobilom je už fakt riadna "výchova" ....alebo ešte púšťať od rána do večera rozprávky 😂 Rýchlo som pozrela, preboha 7 mesiacov má ....wtf