icon

Aké lehátko na pláž pre deti vybrať?

garajova01
Dnes o 12:40

Ahojte, riešim skoro,ale radšej teraz ako nadoraz. Viete mi poradiť lehatko pre cca 7,8,10 ročne deti? Treba vlastne lehatko pre dieťa? Ci rovno pre dospelého? Najradšej ležali na našich. Alebo stoličku? Ďakujem za každú slušnú odpoveď, ktorá mi pomôže dobre objednať.

maca1984
Dnes o 12:58

Chceš lehátko/lehátka ťahať z Sk niekam k moru ? Do toho ma nič nie je, to je vaša vec, len teda by som hľadala také,čo sa dá čo najviac poskladať. Ak najradšej ležia na vašich, tak kúp už " dospelácke ". Ak máte dom/záhradu, môžu využiť aj doma. Ak nemáte, tak potom nech nemáš v pivnici veľkú neskladnú ozrutu.

maca1984
Dnes o 13:16

Takéto mal muž keď chodil na ryby. Dalo sa zložiť na kocku a teda ani v aute nezabralo veľa miesta.

garajova01
autor
Dnes o 13:29
@maca1984

Takéto mal muž keď chodil na ryby. Dalo sa zložiť na kocku a teda ani v aute nezabralo veľa miesta.

@maca1984 pozerala som ho uz vlani ,vyzerá dobre

maca1984
Dnes o 13:33
@garajova01

@maca1984 pozerala som ho uz vlani ,vyzerá dobre

@garajova01 takéto dobre skladateľné som videla aj min.rok myslím že v Obi. Ale nie som si istá, lebo ja stále obzerám nejaké lehátka a potom v tom mám guláš kde čo. Ale ide sezóna, určite zas budú kade tade. Ak by nie, tak Lidl to istí 😄

andreakotesova
Dnes o 15:05
vevesh
Dnes o 15:31

Klasicka plazova stolicka+ slnecnik a co najmenej skladne. Pri 10rocnom uz rovno dospelacke objednat. Pre deti je tak do 6-7 rokov, potom sa uz neoplatia tie detske modely- jednak su drahsie zvacsa a zvacsa aj dlho nevydrzia (ak to nekupujes pre 1-rocne dieta a planujete surodencov, zwby to este vyzili...). A co sa nam osvedcil je pop-up musla/stan na plaz- bez toho ani nejdeme...

anonym_40408d
Dnes o 15:33

Prepac, ale ako to budes nosit na plaz? To na obrazku vobec nie je lahke. Mate nejaky ten vozik?

maris5
Dnes o 16:39

Moje deti boli viac vo vode ako na lehatku. Mozno jedno by som im vzala, ostatne by sa prestriedali nasich.

sisaka
Dnes o 17:03

Na pláž najlepšie Tommy Bahama, plážová stolička, dá sa polohovať na lehátko, má tam vrecko na fľašu, či iné drobnosti a odnesieš si ju na pláž na chrbte ako ruksak

garajova01
autor
Dnes o 21:02
@sisaka

Na pláž najlepšie Tommy Bahama, plážová stolička, dá sa polohovať na lehátko, má tam vrecko na fľašu, či iné drobnosti a odnesieš si ju na pláž na chrbte ako ruksak

@sisaka tak toto vyzerá skvelo, len kde to kupit