Ako presvedčiť rodičov na kúpu BMX?
Dobrý deň. Mam 11 rokov. Neviem presvedčiť rodičov na kúpu bmx-ky. Peniaze mám ale žiadne argumenty mi nepomáhajú. Peniaze mam len majú s bmx-kou nejaký problém.
Poradíte mi ako ich presvedčiť?
@marttineli Lebo vraj je mi zbitocna
@marttineli A je ti zbytocna? Mas iny bike?
Ano ale na nom sa neda skakat lebo je tazky
@marttineli Takze sa o teba boja?
mozno
to mi nepovedali
@marttineli Pouzivas helmu? Freestyle kolobezka ta nezaujala?
kolobezku mam a helma je pre mna samozrejmost
@marttineli Vadi im teda samotne skakanie? Mozno im to pride nebezpecne a nechcu aby si minul peniaze. V podstate si velmi toho nepovedal, co im vlastne vadi.
vadi im skakanie.
ja az tak skakat ani nechcem ale hlavne sa mi ta bmx-ka velmi paci.
@marttineli Nuz, tak ti chcu usetrit peniaze. Zrejme to povazuju za vyhodene peniaze lebo bike mas. A v podstate je chces len pre to, ze je pekna. To je z tvojej strany velmi slaby argument preco by ti ju mali kupit. Vies, kazdemu sa obcas nieco paci, ale to neznamena, ze si to musim kupit. Prepac, velmi som ti neporadila. Mozno niekto iny ti lepsie poradi. Drzim prst 🙂
diki
ak ma niekto este napadi tak prosim piste
Tak im skus navrhnut, ze povodny bicykel predas a kupis si BMX.
Mozno za jednotku na vysvedceni zo slovenciny dostanes 🙈
@marttineli a chces jazdit bmx trate alebo skate park? Niektore bmx ky su lahke na vahu( kupovala som) ale tie su hlavne na bmx trate, cize su lahke ale niektore su tazke..a myslim ze tie su lepsie do skate parku. A vlaste ani neviem. Len som si vsimla ze bmx v skateparku su take pevnejsie.
Na pamptrack
Možno si myslia, že ťa to bude baviť len krátko a im potom zostane ďalšia raroha doma. Vyskúšaj si možno nájsť jazdený, aby sa to potom ľahšie predalo s malou stratou, to by mohol byť argument. Alebo si vyskúšaj požičať, koľko ťa to bude držať, alebo si rovno nájdi krúžok, klub bmx, aby videli, že to myslíš vážne. Ja som bola v tomto veku zásadne proti cestnému bicyklu, nakoniec som povolila a teraz sa môj syn bicyklovaním živí 🤷♀️.
no ved ja som si nasiel jazdeni za velmi vyhodnu cenu

A ich dôvody sú? Zaujíma ma, prečo nie?