icon

Ako vybrať správny Playstation pre syna?

jankaplackova
11. nov 2024

Ahojte,keďže sa Vianoce blížia,chcela by som poradiť nakoľko netuším vôbec o tom nič. Synovi by som chcela kúpiť playstation ale netuším aký. Viete poradiť nejaké skúsenosti? Alebo,ktorý kupit? Dakujem

Strana
z2
misanthropicdann
12. nov 2024

@jankaplackova ak jeho kamoši maku PS5 tak prepáč ak mu chceš splniť prianie musí to byť PS5. To ze mu kúpiš nintendo pravdepodobne nesplnis jeho želanie. Ono to není o tom na com bude hrať ale aj s kým takže pravdepodobne ho chce aby mohol hrať spolu s nimi.

jankaplackova
autor
12. nov 2024

@misanthropicdann ahoj ja som nikde nepísala, že majú ps5..ale ,že majú.. aké ja vôbec netuším 🙂

tiezjedna
12. nov 2024

@jankaplackova sú hry, ktoré sa dajú hrať na PC aj na PS5. Potom je tu ešte XBOX. Ale nie všetky hry je možné hrať na všetkých troch. Ja by som asi najskôr zistila, čo majú kamaráti a podľa toho sa zariadila👍

miroz146
13. nov 2024

Ahoj, ak ti mozem odporucit, urcite ani len neuvazuj o PS3, PS4 a PS4 Pro. Vsetko to boli dobre konzoly ale vo svojej dobe. Dnes jednoznacne PS5 Slim s mechanikou, ako ti odporucali. Pred rokom som bol v rovnakej situacii, tiez bolo vo vybere PS4 Pro, mal som ju doma na otestovanie a hned som to zamietol. Konzola je neskutocne hlucna, vetraky pri chladeni, ked pracuje grafika, je naozaj silne pocut. Skratka, v tomto sa neoplati robit kompromis. Na jednej strane, tiez si myslim, ze syn ma na to este cas, aj ked by mu to rozhodne radost urobilo, to je uz na tebe, na strane druhej, ak to financne nevychadza, oplati sa radsej najprv nasetrit a potom o tom uvazovat. Starsia konzola moze prinies po prvej radosti viac sklamania. Rovnako musis ratat, ze konzola si vyzaduje nakup hier, co je tiez polozka. Tie vies ale kupit aj v bazari alebo cez bazos. Mozno je este otazka, aky mas na to budget. Urcite ale nechod do starsich verzii.

miroz146
13. nov 2024

Pripadne vies kupit konzolu cez bazos, PS5 s mechanikou, mozno aj nejakymi hrami okolo 370-420, v tomto pripade nemusis riesit ani Slim verziu, ktora by bola drahsia a zasadny rozdiel medzi PS5 a PS5 Slim je ulozisko, co nie je tak velky rozdiel, aby si za to priplacala, ked su peniaze vyraznym faktorom pri rozhodovani. Vykonnostne su rovnake. Na konci mesiaca mozno bude nieco aj cez Black Friday. Ak to ale naozaj nevychadza, nerob v tomto kompromis a odloz to o rok.

frflos_nespokojny
13. nov 2024

ako ti radia vyssie nerobit kompromisy, dosetrit a kupit novy model s mechanikou.
na bazosi by som nekupoval. pockat na zlavu a kupit aj ked neskor. hry mozes kupit cez bazos a nakoniec da sa aj priamo v konzole stiahnut za poplatok hry. su v ponuke ako lacne, tak aj drachsie hry. rozhodnutie je iba na tebe

miroz146
16. nov 2024

Tak mozno este jedna info pri uvazovani o kupe:

https://gamesite.zoznam.sk/s-kupou-playstation-...

strop23
16. nov 2024

@paulina291 ps5 dnes kupovat na najblizsich 10 rokov je somarina

paulina291
17. nov 2024

@strop23 pokiaľ si to myslíš, tak potom ps3 (18r konzola) a ps4 (11r konzola) nad ktorymi autorka uvažuje, lebo ps5 kvôli cene nekúpi musia byť ešte väčšia hovadina na kúpu. A ak by ps5 syn aj nemal 10r, tak kúpu ďalšej si bude financovať už on. Ak mu ale kúpi 11r staru konzolu a chytí ho to, tak sa stavim, že po chvilke aj tak kúpia najnovšiu, aká bude na trhu. Lebo tak stará vec proste najnovšie prepracované hry nebude zvládať.

Strana
z2