icon

Akú verziu konzoly PlayStation 5 si vybrať?

7. feb 2025

Poraďte mi prosím pre priateľa aku kúpiť ale digitálnu nechcem ani tu slim
Prípadne aké sú výhody nevýhody

wade
7. feb 2025

Ak nemas hlboko do vrecka, tak kup PRO. Ak chces usetrit, tak kup standardnu s mechanikou (ktora je ale Slim). Ta klasicka prva (fat verzia) sa uz nevyraba (mozno sa bude dat niekde kupit), ale preco by si to robila? Slim je fajn, je to novsia verzia.

alkoholik
7. feb 2025

Chcete poradit ale viete co nechcete... Ake mate dovody ze nie bez mechaniky. Prosim ake mate dovody?

autor
7. feb 2025

@wade ďakujem pekne 🙂. Ja práve neviem vôbec aký je v Tom rozdiel on mi len povedal že je to menšia verzia nejaká tak až nekúpim zle

wade
7. feb 2025

Myslel pravdepodobne bez mechaniky. Ak ho chces potesit, kup standard. Ak prekvapit - a je naozaj hrac - tak kup PRO. Ak sa hra iba obcas.. tak ta standard slim s mechanikou bude ok.

alkoholik
7. feb 2025

Osobne odporucam slim bez mechaniky dovody:
Je lacnejsia, hry su lacnejsie on line stahujete. Co usetrite za mechaniku mozete dat radsej do hier. Jedina chyba je ze hry potom neviete predavat po 1.

astrobot
7. feb 2025

Určite kúp konzolu s mechanikou,hru kupis,predas ,vymenis ..Ak máš dosť peňazí,kúp Pro,ale je to zbytočnosť momentálne.Prvu Fat erziu kúpiš už len použitú..Ja mám doma 2 Slim a spokojnost.Na tvojom mieste kúp slim s mechanikou,ak pozrieš bazos,marketplace,dokáže kúpiť lacnejšie,niektorý výberu z tcomu a predávajú .

autor
7. feb 2025

A naozaj sa nedá kúpiť na žiadnej stránke ta verzia fat,? Ale nová nie cez bazos atd