Interaktívny robotický psík, ktorý vyzerá ako živý
Nemôžme mať živého psa, ale dcéra by veľmi chcela. Chcela by som jej urobiť radosť takým robotickým. Naozaj existuje realistický robot? Viete doporučiť?
@terezkaarthuramax tohoto máme. Myslela som niečo realistickejšie. Ako živé.
Skus si zadat do google interaktivny realisticky pes... Ale pozor stranka mancini.je podvod
Tak ono nikdy tie interaktívne psíky nenahradia reálne. Ale deti sa potešia akémukoľvek. My tiež nemôžeme mať skrz synovu alergiu, ale nerozmýšľali ste nad nejakým iným zvieratkom? My máme napríklad osmáka a to hladkanie živého zvieratka ti proste nič nenahradí.
@kristiii a na neho alergiu nemá? O osmákovi nemám ani predstavu. Musím vygoogliť. Veľmi chce zvieratko. Opťtam sa alergológa.
Vieš čo, keď púšťa na jar srsť, tak mu to trochu vadí (aj mne), ale inak nie. Skús pogooglit, sú to milé potvory. Alebo ešte do potkana by sme možno šli, ale to nie je pre každého.
Roboticky pes Nico _to som si objednala z CozyCornercz ,poslali mi smiešnu hracku čo nemá hodnotu ani 5 eu....platila som 29eu...dúfam že sa im karma krásne za toto vráti, bola som tak vytočena že som im napísala veľmi škaredý email a že chcem okamžite peniaze s5.Lenže pochybujem že po tom maili by mi dali ...tak či onak myslím že zo žiadnej stránky nepošlu original ale nejaku lacnú atrapa čo len šteka teda skôr píska. Takže ta stránka je odpad proste vyje....bane svine ľudia .Neskutočne som naštvaná

Tušim hafíci
Dam.ti.do druhého komentu link..