Ktorá spoločenská hra pre teenagerov má najlepšie šance?
Prosim poradte spoloc. hru pre vacsie deti- 11 a 14r. podmienky-aby dospeli aj "dieta" malo rovnake sance na vitazstvo, a aby to nebolo na dlhe hranie-tak do 30min, ziadne strategicke niekolkohodinove.
Pozri Mikro Makro město zločinu. Podľa mňa zábavná, rýchla.
my teraz hravame s detmi Bingo, jedna hra do max 10 minut 😀 inak za mna aj Ubongo, nemyslim si, ze by tam dospely mal navrch, niektore deti maju lepsie logicke myslenie nez dospeli
Chces vyslovene hry kde su ľudia protihráči? Mne sa takenoko, celestial, saboter. Možno by ste mohli skúsiť aj hráči vs hra hry
So synom (13r) hravam kartovu hru UNO, obcas sa prida aj mladsia dcera. Asi 3roky bola v krabici, a teraz ju hrame kazdy vecer.
ticket to ride kludne vyhra aj dieta nad dospelakom, kupujte europu
osadnici z katanu
carsassone
@zuzka0605 u nas teraz leti Pandemic, je to ale kooperativna hra, trochu zlozite pravidla na prve pozretie, ale bavi 9r aj 12r., 14r pubertiak podla nalady...jeho obcas nebavi okrem kniziek ale nic 🤦♀️ Mozno trochu dlhsia, ze 45min, ale velmi dlha nie. Deti nasli aj nejake rozsirenia ze su, tak mozno Jezisko donesie.
Ticket to ride, ale u nás ide aj UNo aj clovece
Toulavé veže, môžem odporučiť, každému doma sa to páči.
A nie je ani veľmi dlhá.
@zuzka0605 u nás momentalne ficia carcasonne, Karak, vladce Tokia , kingdomino , port royal, up town 🙂
moj teenager najradsej hra "Karak" a "Kamionem po Evropě", prípadne aj "Jízdenky prosím" ho s mladšou sestrou baví, a ešte zábavná rodinná hra je "Jumanji", kde majú na kartičkách rôzne zábavné úlohy (napr. postav v časovom limite z 5 vecí v miestnosti vežu). Hrávame aj spomínané "MikroMakro mesto zločinu", len niektoré príbehy sú tam pre staršie deti (pátrajú kto koho zavraždil). Existuje ale aj "MikroMakro junior Blaznivy park", to im donesie Ježiško tento rok pod stromček. A aj Carcasone je skvelá hra.
No ja neviem ktorý teenager chce hrať spoločenské hry.
Makroskop, ubongo, uno, alias, tiktak bum, alias, alias party, cestujeme po hradoch, clovece, ...
@anonym_5a64b4 ten, ktory ma s rodicmi a surodencami dobry vztah a nema potrebu byt cely den zavrety v izbe so sluchadlami a mobilom 😛
@anonym_5a64b4 no môj 😉
@anonym_5a64b4 u nás idú spoločenské hry nonstop s pubertiakmi. Ak sú dobré vzťahy a zábava, na veku nezáleží.

twistter, tam zvyčajne majú deti ešte aj navrch 😅