icon

Máte návod na hru Postreh Slovensko?

dzejna44
30. apr 2026

Ahojte, mate niekto navod ku tejto hre? Najma tie obrazky, co znamenaju. Syn tuto hru dostal od kamarata a vyhodil omylom navod. Dakujem

Foto ilustracne

Máte návod na hru Postreh Slovensko?
patka06
•
30. apr 2026

Je to ako Dobble pointa je čo najrýchlejšie nájsť rovnaký obrázok na kartičkách.

dzejna44
autor
•
1. máj 2026
@patka06

Je to ako Dobble pointa je čo najrýchlejšie nájsť rovnaký obrázok na kartičkách.

@patka06 to ano, dobble mame asi 3 rozne, ale chceme vediet, co su vsetky tie obrazky a co znamenaju slova, narecie atd 👍 Mozem si jedno po druhom googlit, jasne, ale kebyze to niekto ma a nafoti mi a posle, je to rychlejsie. 🙂

dzejna44
autor
•
1. máj 2026
@patka06

@patka06 nieco je ako slovo na jednom obrazku a na druhom je to obrazok - rozne hrady, narecie, atd.

anonym_41675e
•
1. máj 2026
@dzejna44

@patka06 to ano, dobble mame asi 3 rozne, ale chceme vediet, co su vsetky tie obrazky a co znamenaju slova, narecie atd 👍 Mozem si jedno po druhom googlit, jasne, ale kebyze to niekto ma a nafoti mi a posle, je to rychlejsie. 🙂

@dzejna44 a co ti ma kto nafotit? ved snad vies citat, mas tam obrazok a nazov a vidis co to znamena, a ked naozaj nejake slovo nevies tak si to daj do googla tolko snad zvladnes, lebo ja co vidim obrazky tak vidim co co je,

jennyska
•
Autor odpoveď zmazal
•