icon

Nevhodné správanie rodičov na detských športových zápasoch?

Dnes o 06:37

Nechcem okolo písať veľa omáčok, bola som na zápase dieťa z rodiny a zostala som v šoku. Minimálne dvaja z rodičov z výťazného tímu, pri odchode došli na stranu porazeného týmu, bolo tam niekoľko rodičov a detí a ukázal palec.
Už mám dospelé deti ale v tých časoch som sa s takýmto chovaním nestretla. Stretli ste sa s tým na zápasoch vašich detí?

denisa_deniska
Dnes o 06:39

@anonym_autor palec?

mogaa
Dnes o 06:40

@anonym_autor pokiaľ to nebol prostredník, tak je to v poriadku🙂 palec je gesto pochvaly, uznania🙂

autor
Dnes o 06:42
@mogaa

@anonym_autor pokiaľ to nebol prostredník, tak je to v poriadku🙂 palec je gesto pochvaly, uznania🙂

@mogaa sorry ...bol to prostedník

deti95060810
Dnes o 06:51

Bóže to je správanie. Hrôza a potom že odkiaľ to tie deti majú že. 😉

anonym_0f3c08
Dnes o 06:55

ja som v šoku z tohto: výťazného

anonym_d37132
Dnes o 06:58

syn robi rozhodcu na detskych zapasoch a ten ked hovori prihody ja len oci otvaram 🙂

anonym_ced3f8
Dnes o 07:08
@anonym_0f3c08

@anonym_0f3c08 to bol tvrdy vitaz😉

marhulka13
Dnes o 07:08
@anonym_0f3c08

@anonym_0f3c08 ja ešte aj týmu

A tu aspoň vidieť, čo odovzdávame našim deťom. Aké vzory správania a potom sa vyhovarame, aké sú deti tejto doby. Sú našim zrkadlom

anonym_a8361d
Dnes o 07:09

Výchova fanúšikov podľa hesla, že čo sa v mladosti naučíš,v dospelosti akoby si našiel?

leto2
Dnes o 07:14

Ja som zažil na futbale ako otcovia nabádali deti na "tvrdšiu hru" pretože sa v nižších ligách nepiska. O tých pokrikoch ako "zabite ich" a podobne ani nehovorím.

anonym_521abc
Dnes o 07:50

Nerieš. Ono to samozrejme nie je pravidlo a športu sa venujú šikovné a inteligentné deti . Pamätám si ale zo školy, že futbalisti boli zvyčajne hlavy vygumované, na prepadnutie, z takých jednoduchších rodín.Okrem futbalu nedokázali nič a chovať sa nevedeli. Vulgarizmy,bitky,to bolo také ich.Natrafila si práve na týchto idoliotov. Nie sú našťastie takí všetci, ale aj ja som citlivá, mne by ttakéto dementné chovanie tiež zdvihlo tlak.

jananovotna88
Dnes o 07:56

Palec hore, alebo dole?
Ja mám športovcov doma, manžela a dvoch synov , futbal , hokej, basketbal.
V športe emócie sú, s tým nič neurobíme, na jednej strane je frustrácia z neúspechu na tej druhej strane radosť z úspechu, ale po zápase sa podajú ruky.
Osobne keď som išla synovi na hokejový zápas , alebo sme boli na majstrovstvách Slovenska sme sa s rodičmi z konkurenčných klubov normálne porozprávali dokonca aj zo Slovanistami a témy rozhovoru boli pestré. (podmienky, výstroj ako sa zvláda škola....)
Na basketbale som si všimla dosť nepeknú vec zo strany rodičov a to kaučovanie Veď na to tam majú trénera, ten má skúsenosti koho postaviť, ako hrať, mne by sa veľmi páčilo keby to rodičia nechali na trénerov, veď oni majú svoj herný plán, poznajú schopnosti a typológiu svojich zverencov najlepšie.

jananovotna88
Dnes o 07:59

Mój syn hokejista, nešťastnou náhodou spósobil súperovi zranenie, normálne sme kontaktovali klub, spojili sme sa s rodičmi. Všetko prebehlo bez emócii. Minulý rok na majstrovstvách si syn a ten chlapec pred rozcvičkou si dali hokejový pozdrav😀

jeennyv
Dnes o 08:03

My mame pred blokom multifunkcne ihrisko …hraju sa tu niekedy skolske alebo take male klubove zapasy…ci sem chodia trenovat deti, tie mensie v sprievode rodicov….rodicia su horsi ako deti..deti casto vidia hru, radost zo zapasu…rodicia vidia v tom rivalitu, pripadne uz svoje dieta vidia v lige majstrov, nhl atd 😀😀😀

beronsche
Dnes o 08:05

@anonym_autor áno, stretla..ti rodičia to prežívali, akoby išlo o život. Hrozne.
Moje dieťa bolo tým tlakom na výkon časom tak znechutene, že odišlo. A pritom o nič nešlo, žiadne športové hviezdy tam nevznikali, obyčajný dedinský športový krúžok pre malé deti...

unicornlady
Dnes o 08:13

Rodičia si do detí projektujú svoje vlastné ambície