icon

Odporúčania na prvý bicykel pre 4-ročné dievča

20. nov 2023

Ahojte, odporučte konkrétny bicykel na učenie pre 4-ročné dievčatko. Musí byť ľahký a hlavne aby sa dobre nastupovalo a možno lepšie keby sa brzdilo pedálmi, lebo neviem ako rýchlo pochopí brzdenie páčkami (predná a zadná brzda), tak nech nemáme veľa "havárii" 🙂
Ďakujem za tipy

pribinak
•
20. nov 2023

Early Rider. Ľahké a kvalitne bicykle

ruzasipova
•
20. nov 2023

woom

cucica
•
20. nov 2023

My sme kupili obycajny z Decatlonu, brzda uz packova, nekupili sme ani pomocne koliesk, nech sa uci a nasadla, chvilu sa odrazala ako na odrazadle a zrazu dala nohy na pedale a isla. Na naucenie sa uplne stacil a behala s nim potom hore dole. Teraz jej je maly, musime uz nejaky vacsi kupit.

autor
•
20. nov 2023

@ruzasipova @pribinak pozerala som obe značky, (woom máme prilbu a nedám na ňu dopustiť, ozaj skvelá) len neviem ako s nastupovaním. Myslela som skôr také bez tej tyče hornej. Len žiaden som taký nenašla, a aby bol aj ľahký.

ivusa31
•
20. nov 2023

Woom je drahy bicykel, ale musim povedat, ze je hodny svojej ceny. Ucenie bola rychlovka a okrem toho ho potom mozes dost dobre predat. Kludne pozri aj z druhej ruky.

martyzpp
•
20. nov 2023

Woom z bazaru a potom na bazare aj dobre predas. Odporucam. Syn 4-rocny sa naucil bicyklovat za hodinu.

enoula
•
20. nov 2023

Pozri BikeUp, plati sa mesacne za prenajom, potom bud ostane alebo vymenis za väčší

autor
•
20. nov 2023

Ďakujem vám všetkým, aj mňa najviac oslovil ten woom, práve preto, že je ozaj ľahký a prilba je ozaj top. Kukla som ešte pár videí na Youtube a vyzerá, že aj to nastupovanie bude fajn, nie je tá tyč až tak vysoko ako na foto sa zdá. Farby sú pekné, väčšinou neutrálne, tak potom zdedí mladší brat 🙂

tana85
•
20. nov 2023

obaja moji sa naucili na Woom 2 bez koliesok. zalezi ako je dcerka vysoka, to je lepsie skonzultovat lebo synovi v 4.5 roku bol 2 maly, kupovali sme 3

aleshka_supermama
•
20. nov 2023

Dcére sme kúpili kenzel bike, chcela som iný bicykel ako majú všetky jej kamošky. A ja sama mam kenzel, dcéra je veľmi spokojná.
Majú bycikle aj pre menšie deti.

autor
•
20. nov 2023

@aleshka_supermama tak túto značku veru nepoznám. Ďakujem za tip

eestimlha
•
20. nov 2023

aj ceske znacky Amulet a Author maju odlahcene biky s hlinikovym ramom. 10-rocny syn ma uz 3 lahky hlinikovy bike Amulet.

aleshka_supermama
•
20. nov 2023

Sú to slovenské bycikle 😉

autor
•
21. nov 2023

@eestimlha ďakujem kuknem 👍😉

autor
•
21. nov 2023
ninah1486
•
21. nov 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja odporucam bicykel vyskusat v predajni, to mas najlepsie

nyphadora
•
21. nov 2023

Kupovali sme woom 2 a teda ma prekvapilo ze sadla a šla a ešte ju to aj bavi, celkom dlhe trasy už vie prejsť, ma ho cca mesiac.