icon

Tipy na aktivity pre páry doma

27. jan 2025

Ahojte,

Viete mi prosím poradiť nejaké kreatívne alebo zábavné aktivity, čo sa dá robiť doma pre pár?
Napríklad, spoločné maľovanie obrazu (to som použila iba čisto ako príklad).

vkatush
27. jan 2025

V tedi/tigrovi kúpiť šálky/poháre a farbu na keramiku/sklo a maľovať si ich. Alebo nakresliť "naše prvé rande", ako ste ho obaja vnímali alebo nakresliť na plátno ako vyzerá ten druhý.
Upiecť spoločne koláč (videla som aj verziu hlucho-slepý 😂 jeden má slúchadlá na plné pecky a druhý má šatku na očiach. A ten "hluchý" musí hovoriť inštrukcie "slepému".
Urobiť si piknik pri filme niekde inde, ako v spálni alebo obývačke (my sme s mužom kedysi stále mali v aute a pozerali sme animáky 🥰 alebo v lete si zvykneme na záhrade s premietačkou). Ale kľudne aj nezvyknete, tak aj v obývačke domáce kino.
Skladať si spolu puzzle, taká klasika.
Vymyslieť si dovolenku (teraz všade vyskakujú videá, ako do misky dajú papieriky s miestom, kam pôjdu. Potom všetky postupne výberu, kam nepôjdu. A to posledné, čo ostane, to je ich dovolenka.
Rôzne hry spoločenské (záleží, aké máte radi, u nás idú tie na spôsob tipni si, IKnow, Slovensko/Európa/Svet alebo potom activity, taboo, headbanz, hitster či Alias, aj keď ten sa zle hraje vo dvojici 😁
No a samozrejme, wellness. Polhodinu dáva masáž partner, ďalšiu polhodinu ty (my si nastavujeme playlist, aby sa nestalo, že niekto (ja😂) povie po 5 minútach, že sa mu nechce).

A rôzne. Veľmi záleží, čo vás baví a čo je chlap ochotný robiť, lebo nie všetci majú na také veci chuť.

really8
27. jan 2025

Sex

oceanahory
27. jan 2025

Umyvanie okien, tepovanie kobercov alebo gauca, ci rozmrazenie mraznicky...no kreativite sa proste medze nekladu 😅🫣.

sadrokartonik
Odpoveď bola odstránená