Aké bolo vaše prvé kúpené alebo darované CD?
Ja spice girls - spice world😂
@klotildabazarik shakira. Doniesol jezisko.
Prve original CD od David Gray album White Ladder v Londyne
UKND
Ja teraz vážne premýšľam či sme vôbec mali doma nejaké origoš CD. Kazety áno ale CDčka vážne neviem 😃
@klotildabazarik a druhe bol krymes. Origos priamo z koncertu😂😂
Kontrafakt- Bozk na rozlúčku, potom Kontrafakt- Navždy, Moja Reč- Offline, Pil C- Hype
Laura Pausini
Prvé originálne cd cko ktoré som si kúpila sama bolo H16 - Kvalitny materiál. Nikdy na to nezabudnem
za mojich čias CD neboli,ja som si kupovala LP,ale prvú nepamätám,asi Peter Nagy
Ja hudbu zo seriálu Akty X 😁
Enrique Iglesias, to boli peniaze, stalo 600korun 😂
Ja som na radiu Ragtime vyhrala CD Vidiek, ale vymenila som ho s jedným známym za Nirvanu 😀
soundtrack the Commitments, doniesol mi kamoš z ameriky. platňu už nepamatám, možno vysockij
Las Ketchup🤭😃
netuším. Asi SĽUK. Ale ja som mala predtým ešte kazety a LP. A to neviem, čo bolo . To už je tak dáááávno.
Jana Kirschner - V cudzom meste. Výhra v Twentyfajv. Milovala som Viršíka ❤️
Pamatam si prvu platnu ktoru mi kamarat doniesol cez kamionistu zo zapadu a bola to platna michaela jacksona s original podpisom
Prodigy - The Fat of the Land 😁
DJ Bobo Planet Colors 😀
CD myslím Blink 182, ale bolo napálené, no bola som najšťastnejší človek na svete.
Tweens - Mame cas 😁 jednu piesen na nom som si pustala na diskmene dokola 🤭
@klotildabazarik New kids on the block, stalo 599 SK, chodila som tuším do 5. triedy ZŠ, rok 1991 asi
Mike Olfild Tubular Bells alebo Metallica, neviem presne
@klotildabazarik napalene Korn - Issues 😆
Prvé boli kazety, nie som si istá, asi Kopytovci, ale naisto viem, že album To the Faitfull Departed od Cranberries som si kúpila.

Cd nepamatam
Ale LP platnu elan a kazetu tublatanka