icon

Aký je váš názor na víťazstvo Bulharska v Eurovízii?

17. máj 2026

Zase Izrael skončil druhý. A mali zase super speváka Noama Bettana. A minulý rok zase spevacka Yuval Raphael. To Bulharsko si víťazstvo nezaslúžilo. Škoda, že kvôli (uz otvorenému) antisemitizmu Izrael nevyhral. Aj Delta Goodram z Austrálie bola dobrá.

anonym_27e700
17. máj 2026

@anonym_autor Nemam nazor

anonym_b04ba6
17. máj 2026

Nemám názor, nesledujem to

anonym_ed0343
17. máj 2026

Tvoj názor, tvoj pohľad

Ja nesúhlasím, môj názor, môj pohľad

anonym_12c042
17. máj 2026

Mne sa nejak extra nepáčila ani jedna pesnička, ale tá bulharská mi prišla ako typická eurovíziovská odrhovačka, takže výhra ma neprekvapila

inaemre
17. máj 2026

Super, velmi sa tesim s Bulharskom. Je to skvela krajina, dufam ze im to pomoze.

Vies o tom ze vitazny stat organizuje ESC na dalsi rok? Ako si to predstavujes v Izraeli? 😆 Bolo by to bombasticke finale asi... 🤔

chrobak7
17. máj 2026

@anonym_autor Mne veľmi pripomínajú kapelu Little Big, ktorá v r. 2020 mohla vyhrať Eurovíziu, keby ju nezrušili kvôli coviu.

Ale bulharka mala pekné Bangarangy....

anonym_ac62fa
17. máj 2026

Pre mna bolo Bulharsko favoritom, nemam velmi rada tie balady, co zvyknu byt na Eurivizii... ale hudobny vkus je velmi individualna vec..

mikasa_ackerman
17. máj 2026

Izrael tam nemá čo robiť, keď má ban Rusko a Bielorusko, mal by ho mať aj Izrael.

chrobak7
17. máj 2026
@mikasa_ackerman

Izrael tam nemá čo robiť, keď má ban Rusko a Bielorusko, mal by ho mať aj Izrael.

anonym_c1c077
17. máj 2026

@anonym_autor nesledujem také hovadiny. Ale dnes v správach som zachytil🤦. Hrozná speváčka aj skladba. Návrat do 90 tych rokov a Radvaňský jarmok

autor
18. máj 2026
@mikasa_ackerman

@mikasa_ackerman Prečo? Izrael nikoho nenapadol. Hamas (Palestínčania) zaútočil predsa na Izrael.

anonym_4779a8
18. máj 2026
@mikasa_ackerman

@anonym_autor to vážne?? dora je späť !!!
@mikasa_ackerman 👍