Aký je váš názor na víťazstvo Bulharska v Eurovízii?
Zase Izrael skončil druhý. A mali zase super speváka Noama Bettana. A minulý rok zase spevacka Yuval Raphael. To Bulharsko si víťazstvo nezaslúžilo. Škoda, že kvôli (uz otvorenému) antisemitizmu Izrael nevyhral. Aj Delta Goodram z Austrálie bola dobrá.
Nemám názor, nesledujem to
Tvoj názor, tvoj pohľad
Ja nesúhlasím, môj názor, môj pohľad
Mne sa nejak extra nepáčila ani jedna pesnička, ale tá bulharská mi prišla ako typická eurovíziovská odrhovačka, takže výhra ma neprekvapila
Super, velmi sa tesim s Bulharskom. Je to skvela krajina, dufam ze im to pomoze.
Vies o tom ze vitazny stat organizuje ESC na dalsi rok? Ako si to predstavujes v Izraeli? 😆 Bolo by to bombasticke finale asi... 🤔
@anonym_autor Mne veľmi pripomínajú kapelu Little Big, ktorá v r. 2020 mohla vyhrať Eurovíziu, keby ju nezrušili kvôli coviu.
Ale bulharka mala pekné Bangarangy....
Pre mna bolo Bulharsko favoritom, nemam velmi rada tie balady, co zvyknu byt na Eurivizii... ale hudobny vkus je velmi individualna vec..
Izrael tam nemá čo robiť, keď má ban Rusko a Bielorusko, mal by ho mať aj Izrael.
Izrael tam nemá čo robiť, keď má ban Rusko a Bielorusko, mal by ho mať aj Izrael.
@mikasa_ackerman Prečo?
@anonym_autor nesledujem také hovadiny. Ale dnes v správach som zachytil🤦. Hrozná speváčka aj skladba. Návrat do 90 tych rokov a Radvaňský jarmok
@mikasa_ackerman Prečo? Izrael nikoho nenapadol. Hamas (Palestínčania) zaútočil predsa na Izrael.
@anonym_autor to vážne?? dora je späť !!!
@mikasa_ackerman 👍

@anonym_autor Nemam nazor