icon

Aký je váš názor na víťazstvo Bulharska v Eurovízii?

17. máj 2026

Zase Izrael skončil druhý. A mali zase super speváka Noama Bettana. A minulý rok zase spevacka Yuval Raphael. To Bulharsko si víťazstvo nezaslúžilo. Škoda, že kvôli (uz otvorenému) antisemitizmu Izrael nevyhral. Aj Delta Goodram z Austrálie bola dobrá.

anonym_27e700
•
17. máj 2026

@anonym_autor Nemam nazor

anonym_b04ba6
•
17. máj 2026

Nemám názor, nesledujem to

anonym_ed0343
•
17. máj 2026

Tvoj názor, tvoj pohľad

Ja nesúhlasím, môj názor, môj pohľad

anonym_12c042
•
17. máj 2026

Mne sa nejak extra nepáčila ani jedna pesnička, ale tá bulharská mi prišla ako typická eurovíziovská odrhovačka, takže výhra ma neprekvapila

inaemre
•
17. máj 2026

Super, velmi sa tesim s Bulharskom. Je to skvela krajina, dufam ze im to pomoze.

Vies o tom ze vitazny stat organizuje ESC na dalsi rok? Ako si to predstavujes v Izraeli? 😆 Bolo by to bombasticke finale asi... 🤔

chrobak7
•
17. máj 2026

@anonym_autor Mne veľmi pripomínajú kapelu Little Big, ktorá v r. 2020 mohla vyhrať Eurovíziu, keby ju nezrušili kvôli coviu.

Ale bulharka mala pekné Bangarangy....

anonym_ac62fa
•
17. máj 2026

Pre mna bolo Bulharsko favoritom, nemam velmi rada tie balady, co zvyknu byt na Eurivizii... ale hudobny vkus je velmi individualna vec..

mikasa_ackerman
•
17. máj 2026

Izrael tam nemá čo robiť, keď má ban Rusko a Bielorusko, mal by ho mať aj Izrael.

chrobak7
•
17. máj 2026
@mikasa_ackerman

Izrael tam nemá čo robiť, keď má ban Rusko a Bielorusko, mal by ho mať aj Izrael.

anonym_c1c077
•
17. máj 2026

@anonym_autor nesledujem také hovadiny. Ale dnes v správach som zachytil🤦. Hrozná speváčka aj skladba. Návrat do 90 tych rokov a Radvaňský jarmok

autor
•
18. máj 2026
@mikasa_ackerman

@mikasa_ackerman Prečo? Izrael nikoho nenapadol. Hamas (Palestínčania) zaútočil predsa na Izrael.

anonym_4779a8
•
18. máj 2026
@mikasa_ackerman

@anonym_autor to vážne?? dora je späť !!!
@mikasa_ackerman 👍