icon

Čo sa stalo s youtuberkou Patty Image?

25. nov 2025

Pamätáte si niektore na youtuberku patty Image? Neskôr robila vlogy s mužom Patty robert world. Ja som ju vtedy rada sledovala a absolútne neviem stále pochopiť ako sa zmenila o 180°. Je ok ak by sa viac začala zaujímať o svoje vnútro atď. Ale príde mi ako posadnutá, robí nejaké ženské kruhy, rozhovory s dušou. Príde mi ako keby úplne mimo reality. Neviete čo sa jej naozaj stalo? Dosť ma prekvapilo že sa s Robertom nakoniec rozišli. Zdali sa nerozlučni. Je to jej život samozrejme ale zaujíma ma aj váš názor ako to vnímate..

biba_18
25. nov 2025

ktorý chlap ostane so ženou ktorej prepne zo ženstva? mám takú známu - rozviedla sa lebo vraj ona je "inde" a už "nie sú na rovnakej vlne" - rozumej, absolutne nechápal tú jej posadnutosť alternatívou a ženstvom a podobné veci...

anonym_03d804
25. nov 2025

@anonym_autor ja som ju tiež sledovala a prekvapuje má že takto dopadla .. nevieš aký má instagram? Rada by som si ju pozrela

autor
25. nov 2025
@anonym_03d804

@anonym_autor ja som ju tiež sledovala a prekvapuje má že takto dopadla .. nevieš aký má instagram? Rada by som si ju pozrela

@anonym_03d804 Patrícia_arielunadesol
Už len ten názov profilu, zmena mena. Veľa ľudí ju odsudzovalo že ju zmenil ten muž, keď začali cestovať v aute ale podľa mňa to bolo skôr opačne. Jasné že sú to len dohady a nemám to rada preto som založila túto diskusiu či niekto nevie niečo viac.

autor
25. nov 2025
@biba_18

ktorý chlap ostane so ženou ktorej prepne zo ženstva? mám takú známu - rozviedla sa lebo vraj ona je "inde" a už "nie sú na rovnakej vlne" - rozumej, absolutne nechápal tú jej posadnutosť alternatívou a ženstvom a podobné veci...

@biba_18 je to prehnané úplne, nechápem čo sa v hlave musí stať aby niekomu až takto preplo

biba_18
25. nov 2025

@anonym_autor neviem, u tej mojej známej to bolo postupne, nie že zo dňa na deň ...
najprv "zdravá" strava, potom alternatívna medicína, potom neviem čo a stále viac a viac ...

autor
25. nov 2025
@biba_18

@anonym_autor neviem, u tej mojej známej to bolo postupne, nie že zo dňa na deň ...
najprv "zdravá" strava, potom alternatívna medicína, potom neviem čo a stále viac a viac ...

@biba_18 hej no . Aj u tejto patricii to tak postupne,menila sa. Je to zvláštne celé

biba_18
25. nov 2025

@anonym_autor nie, nemyslím že je to zvláštne. proste nastúpila na nejakú cestu a tá ju potom viedla inam ...

anonym_fe0811
25. nov 2025

Mňa to tiež celkom zaujalo, tiež som ju na tých začiatkoch sledovala, aj spolu, boli mi taky sympatický pár, potom už to nejako utichlo, ale prekvapila ma ta zmena, aj keď sok ividela ze sa menia, a ja mam blízko k duchovnu a tak ale toto už je pre mňa moc...hlavne však aj on je taký podľa mňa ako ona, ze sa venuje tým kadejakých ocistnym a spirit veciam ale asi menej ako ona...ktovie ako to bude brat ten chlapček...ale vždy ma fascinujú takéto premeny...

petracandle
25. nov 2025

@anonym_autor pozrela som si jej profil a to musia byť dobré drogy..a ten jej exmanžel tiež, takže neviem čo sa na tom čuduješ😃

autor
26. nov 2025
@petracandle

@anonym_autor pozrela som si jej profil a to musia byť dobré drogy..a ten jej exmanžel tiež, takže neviem čo sa na tom čuduješ😃

@petracandle nemyslím si že sú za tým drogy. Skôr nejaký maximálny prerod mysle