Je normálne, keď kapela na svadbe má po hodine pauzu?
Ahojte, riešime zmluvu so svadobnou kapelou a zarazilo ma, že po každej hodine hrania chcú mať približne 20 minút pauzu. Počas nej by pustili hudbu z playlistu. Je to pri kapelách normálne?
tak u nas hodinu asi ani nehrali v kuse, zahrali jedno kolo cca 6 pesniciek a potom pauza
@anonym_autor pocuj, skus ty hrat a spievat hodinu v kuse a daj vediet, ako ti to pojde do dalsieho kola bez pauzy.
@anonym_autor Z pohladu hosta pozehnanie. Tie odrhovacky pocuvat bez pauzy je peklo
Pre vela hosti co sa chcu porozoravat je kapela na svatbach nutne zlo
@martinmmartin u segry na svadbe v prestavkach kapely hral harmonikar.... to bolo peklo!
Je to normálne a za mňa je to dokonca aj úplne super to takto prestriedať 🙂
je to uplne normalne
Co sa Ti nepaci ? By som si pozrela jak ty ides vkuse bez dlhsej pauzy. Je to normalne, ano !
@anonym_autor Skus sa zivit hlasom a uvidis.
Minulý týždeň sme boli na svadbe. Hral síce DJ, ale tiež púšťal pesničky možno pol hodinu a potom bola asi 20 minút pauza. Veď kedy by sa ľudia na svadbe rozprávali, jedli. Vieš si predstaviť, že by vkuse iba šla nahlas hudba? To chceš aby vkuse hrali bez prestávky 8 hodín?
A presne s takýmito ľuďmi mám fakt problém a odmietam spievať na svadbách, keď majú problém s pauzami. Jedna nevestička žiadala, aby sme mali maximalne jednu 10 minutovu pauzu v rozmedzi 5 hodin. Tak som ju pekne poslala do prdele. Skús ty spievať viac ako 30 minút vkuse. Ja som vyspievaná, tak hodinu zvládnem, aj to už je len nadoraz. Fakt sa skús hlavičkou zamyslieť, či niekto dokáže napríklad tancovať hodiny bez prestávky. Panebože
Jasne že je to normálne. Ved spevák tiež potrebuje pauzu či myslíš že idú ako roboti?
Pust si karaoke a budes spokojna ...
@anonym_autor pocuj, skus ty hrat a spievat hodinu v kuse a daj vediet, ako ti to pojde do dalsieho kola bez pauzy.
@sissy27 prečo by mala skúšať spievať autorka. Však ona sa nikde netlačí a nepýta eurá za výkon.
otázka znela inak, či je to bežné. Nie či by chcela spievať.
z môjho pohľadu je to OK. Hodinu spievať ok ,hodinu tancovať Ok. Len aby tie časy boli aj dodržané. Ale ak chceš pohľad na vec tak sa daj do metskej skupiny niekde na Orave - napr. Námestovo - to je ešte iný svet. Tam bývajú svadby ešte veľké tak ako kedysi pred 30 r ak u nás. Tam sa opýtaj ako to majú v zmluve.
kolegyňa čaká na sálu rok. Tí "šikovnejší" čo potrebujú svadbu rýhlo chodia do PL.
Jasne ze fajn. Ludia nebudu nonstop tamcovat. Tiez si chcu oddychnut. Zajest. Napit. Porozpravat. Ist na wc.
Ja som na poslednej svadbe doslova cakala kedy komecme prestanu hrat. Extremne nahlas mali hudbu ☹ ked uz clovek ani svoje slovo nepocuje je to zle. Po hodine som ohučana a ma dost.
@anonym_autor pri kapelách normálne, však ono je to celkom fyzický výkon to kolo odohrať.

@anonym_autor Z pohladu hosta pozehnanie. Tie odrhovacky pocuvat bez pauzy je peklo
Pre vela hosti co sa chcu porozoravat je kapela na svatbach nutne zlo