icon

Pesnička o priateľstve z filmu Pod parou

katarkka
28. aug 2025

Ahojte, prosím vás, včera som bola s manželom na filme Pod parou a v jednej scéne (baby opité v bare hrali na klavír) spievali nejakú pieseň s textom o Priateľstve.

Prosím, tie, ktoré ste už film videli, nepoznáte ju? Od rána skúšam googliť, hľadám a stále nič.

Ďakujem 🙂

biba_18
28. aug 2025

a aspoň nejaké slová si nepamatáš? a bola to rýchlejšia pesnička či pomalšia?

janai1
28. aug 2025

niečo z tohto?

biba_18
28. aug 2025

to vyzerá na svaz českých bohému, tam spievajú o priateľstve ...

janka_23
28. aug 2025

@katarkka je to svaz českých bohemu

blancheporte
28. aug 2025

@katarkka a ak sa môžem opýtať,oplatí sa ísť na ten film? Upútavka teda nič moc....

biba_18
28. aug 2025

@blancheporte na csfd má 64% 🤷‍♀️

biba_18
28. aug 2025

@blancheporte je to “remake” dánskeho filmu chlast s madsom mikkelsenom a tí ktorí to neporovnávajú s originálom tak píšu že je to dobrý film.
ja na to nepôjdem, ja som mala dosť aj z originálu.
ak by som originál nevidela, tento československý by som pozrela…

janka_23
28. aug 2025
@blancheporte

@katarkka a ak sa môžem opýtať,oplatí sa ísť na ten film? Upútavka teda nič moc....

@blancheporte taka oddychovka, da sa na tom aj zasmiať, miestami je to smutné a tiez sa v tom da najst hlbší zmysel ako alkohol dokáže zničiť život

katarkka
autor
28. aug 2025
@blancheporte

@blancheporte Nam sa pacilo. Ja som sa nasmiala. Lebo vo viacerych scenach som videla seba s kamoskami. Ale teda ja som zrovna uplny abstinent 🙂

katarkka
autor
28. aug 2025
@biba_18

to vyzerá na svaz českých bohému, tam spievajú o priateľstve ...

@biba_18 ano ano, je to ono. Dakujem 🙂

zenabla
6. sep 2025

Ahojte, tiež sme boli s kolegyňami včera. Neľutujeme. Okrem toho, že bola kopa chlastania a srandičky, bolo aj veľa vecí navážno.
A List do vetra so Zuzkou Krónerovou a Adym Hajdu v pozadí- krásne a dojímavé.
A ešte sa mi páčilo, že slovenské herečky nemuseli dabovať do češtiny, lebo to zvládli samé🙂

eeffka
6. sep 2025
@blancheporte

@blancheporte bola som vcera, za mna najhorsie co som videla, ratala som minuty do konca
Jedine co bolo pozitivne je hudba.

blancheporte
7. sep 2025
@eeffka

@blancheporte bola som vcera, za mna najhorsie co som videla, ratala som minuty do konca
Jedine co bolo pozitivne je hudba.

@eeffka ďakujem.