icon

Pesničky zo záveru filmu Dream Team

21. feb 2026

Zdravím,

ten, kto videl Dream Team - ako sa, prosím, volá česká pesnička, ktorá zaznela na záver počas svadby? Bola pomalá a melancholická.

Takisto hľadám aj pieseň, ktorá zaznela pri tom, keď Paulína z Maďarska tancovala so stuhou okolo Šimona.

Vďaka!

aria07
21. feb 2026

@anonym_autor zapni ten film, kde hra ta pieseň a zapni na mobile Shazam appku a máš názov

autor
21. feb 2026
@aria07

@anonym_autor zapni ten film, kde hra ta pieseň a zapni na mobile Shazam appku a máš názov

@aria07 To viem, lenže ten film ešte nikde online nie je. Preto sa pýtam aj tu. 😅

aria07
21. feb 2026
@anonym_autor

@aria07 To viem, lenže ten film ešte nikde online nie je. Preto sa pýtam aj tu. 😅

@anonym_autor jaaj a kde si videla tu upútavku? Alebo čokoľvek, kde hrala ta pieseň

stellarstar
21. feb 2026

Väčšinou na nete zvykne byť soundtrack ku filmom, vyhľadaj to tak. Zadaj nazov filmu + soundtrack. Ja to tak hľadávam

autor
21. feb 2026
@aria07

@anonym_autor jaaj a kde si videla tu upútavku? Alebo čokoľvek, kde hrala ta pieseň

@aria07 Film som videla dnes v kine, v tej chvíli ma tam nenapadlo zapnúť Shazam...

autor
21. feb 2026
@stellarstar

Väčšinou na nete zvykne byť soundtrack ku filmom, vyhľadaj to tak. Zadaj nazov filmu + soundtrack. Ja to tak hľadávam

@stellarstar Hľadala som, nie je.

stellarstar
21. feb 2026
@anonym_autor

@stellarstar Hľadala som, nie je.

@anonym_autor Xindl X a Emma Drobná predstavujú pieseň ku komédii Dream Team | Rádio Expres https://share.google/N4M3UvSReSFVjbv0f

??

autor
21. feb 2026
@stellarstar

@anonym_autor Xindl X a Emma Drobná predstavujú pieseň ku komédii Dream Team | Rádio Expres https://share.google/N4M3UvSReSFVjbv0f

??

@stellarstar Nie, o tomto viem. Je to stará, česká pesnička. Spieva ju žena.

anonym_327d9f
21. feb 2026

@anonym_autor ja sa príčinám, tiež ma ten soundtrack zaujíma a neviem ho nikde nájsť

enmery
21. feb 2026

Ivetta Simonova-Ja jsem zamilovana
Marta Kubišová-Lampa

autor
22. feb 2026
@enmery

Ivetta Simonova-Ja jsem zamilovana
Marta Kubišová-Lampa

@enmery Nie, ale ďakujem.

autor
22. feb 2026
@anonym_327d9f

@anonym_autor ja sa príčinám, tiež ma ten soundtrack zaujíma a neviem ho nikde nájsť

@anonym_327d9f je to Proč žiješ rád od Zdeny Lorencovej. Už som ju našla. 🫶🏻