Rádiové hity a otravné skladby: Čo vás baví?
Máte nejakú pesničku, ktorú v rádiách hranú teraz (alebo za posledné 2–3 roky) točia vkuse dokola, ale vám sa fakt páči a neprekáža vám? A naopak, ktorá je pre vás neskutočný "nervák", že hneď prepínate stanicu alebo vypínate rádio, len čo začne hrať?
@anonym_autor ja nemusím people-metrovú americko-britskú a inú komerciu hranú a opakovanú prakticky v kuse najpočúvanejšími komerčnými rádiami. Hitparádové sériové výrobky založené na momentálne módnych hudobných technikách a postupoch.
@anonym_autor otravné odrody?
@rozculena Myslel som na hudbu, ktorú nemáte radi. (Ak máte nejakú konkrétnu, ktorá to je?)
@rozculena Myslel som na hudbu, ktorú nemáte radi. (Ak máte nejakú konkrétnu, ktorá to je?)
@anonym_autor ja keď počujem No name, tak hneď prepínam radio
@anonym_autor Adam Ďurica, Kandráč, Horehronie= Kristína, Lukáš Adamec, Zuza Smatanová, Hrdza, Rytmus, Spirit, Kali, Separ, Knechtová, No Name, Sima, Čírová, Dávid Bílek, ale vyhráva Sima Magušinová +Mirka Miškechová= katastrofa a des🙄
Môj muž nemôže Gombitovú, Elán
@anonym_autor ked uz nie su to odrody, termin odroda sa pouziva pri kvetoch, zelenine a ovoci. To co ty myslis su (asi) odrhovacky, ale kto vie, ked sa nevies ani poriadne vyjadrit
@anonym_autor ja keď počujem No name, tak hneď prepínam radio
@anonym_64e8ad tiez plus Hex, to je hroza
@anonym_autor napr. Princezna Arabela , Pár dní zvládnem, Sme pre seba stvorení - des tá Lucia v tejto pesničke.....
Skoro všetko v radiu je pre mňa nepocuvatelne. Otrepané rovnaké témy, podobná melódia a hlasy, ženské speváčky nejde rozoznať od seba. Staršie skladby hlavne zahraničné sú ešte v pohode ale slovenská,,klasika" je otras za mňa, hlavne tie novinky. Keď nie som u niektorého rodiča, púšťam si hudbu zasadne cez spotify alebo ytb. A vytáča ma, že si to umelci platia, takže sa tam ani nič lepšie nedostane, nehľadiac na zaujímavé novinky vo svete.
Gombitova, Smatanova, Žbirka - prepínam hned.
Neznásam tiež Sweet Dreams pesničku.
A este pieseň Je pohoda.... hrozné
@anonym_autor ked uz nie su to odrody, termin odroda sa pouziva pri kvetoch, zelenine a ovoci. To co ty myslis su (asi) odrhovacky, ale kto vie, ked sa nevies ani poriadne vyjadrit
@anonym_cecd8b podla mna mysli odrody v tom, ze dnes uz su vsetky tie nove songy kopiou startch... minimalne v " recyklacii" starych melodii
Keď hrajú Sama Tomečka a jeho pieseň Legíny, vypínam rádio. Neznášam tu pesničku. Jeden čas na jednom rádiu ju dávali dosť často, teraz už nie.
Ďalšia pesnička, ktorú nemám rada je od Billy Barman Hory medzi nami.
@anonym_autor mne vadí taký potetovaný tučniak v čiernom 😭🤣😭 prvý krát som ho počula na dovolenke, večer ho hrali aj 3 krát, prídeme domov, že už pokoj...naraz ho hrali ráno, na obed, a ešte aj večer.... každý deň mi je zle 🤣👽👽👽
Ja neznášam Ďuricu, tie jeho melódie až prevŕtavajú mozog 🫣 Našťastie v práci nám hrá Vlna, oldies mám rada, takže mi nevadí skoro nič 😀
Už ani nepočúvam bežné rádiá. Doma iba svoj spotify, v aute sa mi hneď pripojí telefón, čiže zas spotify a v práci nevnímam rádio.
Ak v aute pustím rádio, tak len rádio rock
@anonym_autor Bože a na Duchoňa som zabudla, to kto ho z akej ....vytiahol. 🤮
Škriekanie Dariny Gamboš Rolincovej tiež

@anonym_autor vsetky CSSR remaky zapadnych pesniciek od skadrovanych umelcov co su furt z nejakeho dovodu popularne dodnes iz 60 rokov v kuse.
A pozor bohuzial sem patri aj mizerna familia od vidieka a zvucka zakruty (Magic trumpet) . To su tiez remaky