Úmrtie Moniky Jakliovej
sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(
@anonym_autor mňa by zaujímalo čo sa stalo. Videla som foto auta tak zrejme tam bola dosť vysoká rýchlosť
@anonym_autor mňa by zaujímalo čo sa stalo. Videla som foto auta tak zrejme tam bola dosť vysoká rýchlosť
@tim23 kľudne mohla ísť 90 ako je predpísané mimo obce a dostala šmyk
@anonym_f5c0dd toto isto 90tka nebola
@anonym_f5c0dd pri 90 km rýchlosti takto auto nezdemoluješ. Stačí pozrieť nejake testy
z komentárov
na uvedenom useku nie je ziadna ostra, neprehladna zakruta...podla poskodenia sa zda, ze, zial, neprisposobila (sialenu) rychlost jazdy svojim schopnostiam
aby z auta,ktoré je etalónom bezpečnostných prvkov a jazdných asistentov,zostala kopa šrotu na fotke,to už chce obrovskú dávku ne/jazdných zručností...okorenených navyše pocitom bohorovnosti a arogancie
podla tych fotiek auta po nom 3x presiel tank alebo isla 160km/h... este ze cestou ku stromu nikoho netrafila
No keď sa niekto "len" nárazom do stromu zabije v Mercedesi S triedy, tak musela spraviť riadnu blbosť. Ani pri diaľničnej rýchlosti do 130 km/h nič podobné nehrozí... Tak pri 200 a viac km/h možno...
A teraz sa tu zbehnú expertky na dopravné nehody, ktoré v živote tak maximálne oskreli puklicu pri parkovaní. Patent na rozum a všade boli, všetko videli.
A teraz sa tu zbehnú expertky na dopravné nehody, ktoré v živote tak maximálne oskreli puklicu pri parkovaní. Patent na rozum a všade boli, všetko videli.
@anonym_895213 hlavne že teba tiež zaujímajú čo napíšu ako píšeš expertky .
Auto, v ktorom sa viezla, bolo bezpecne. Keby isla 90tkou, max. ma zlomenu klucnu kost od pasu a narazene nohy. Musela poriadne letiet, urcite cez 150. Nuz, je mi luto mladeho zivota a to, ze male dievcatko zostane bez mamy. Ale na druhej strane, je stastie, ze pri takejto jazde nezramovala aj niekoho ineho a ze tych obeti nie je viac.
inak presne, tam nebola nejaka sialena zakruta, je to cele zvlastne
Vo výsledku je jedno, akou rýchlosťou išla. Posielam ❤ všetkým nám, ktorý sme prišli o blízkeho podobným spôsobom. Monika dávaj na dcérku zhora pozor.
@anonym_autor klebetnice sa už zbiehajú?! Nemáš dnes čo na robote?
inak presne, tam nebola nejaka sialena zakruta, je to cele zvlastne
@anonym_autor práve preto, nie je zákruta tak to láka zatlačiť plyn na podlahu
@anonym_autor klebetnice sa už zbiehajú?! Nemáš dnes čo na robote?
@martul a ty asi zjavne tiež nie
Auto, v ktorom sa viezla, bolo bezpecne. Keby isla 90tkou, max. ma zlomenu klucnu kost od pasu a narazene nohy. Musela poriadne letiet, urcite cez 150. Nuz, je mi luto mladeho zivota a to, ze male dievcatko zostane bez mamy. Ale na druhej strane, je stastie, ze pri takejto jazde nezramovala aj niekoho ineho a ze tych obeti nie je viac.
@anonym_fbfd86 presne. Doplatila na svoju hlúposť, je mi jej ľúto, vyzerala byť dobrý človek. Ale našťastie nešlo oproti auto, v ktorom by sa viezla rodina s deťmi napr., to by ma mrzelo omnoho viac ak by na jej rýchlosť doplatil ešte niekto ďalší, nevinný.
nech sla akokolvek, je mi to luto velmi. hlavne koli jej malej dcere. predstava ze ju ma vychovat gabor... pre mna je to cisty primitiv
@anonym_autor podla mna samovrazda letela jak blazon o 4 tej rano kdeze sa uz len" ponahlala"
@anonym_f5c0dd pri 90 km rýchlosti takto auto nezdemoluješ. Stačí pozrieť nejake testy
@anonym_cee641 to auto na fotkách je po vystrihnutí osoby z neho a po požiari
@anonym_autor podla mna samovrazda letela jak blazon o 4 tej rano kdeze sa uz len" ponahlala"
@klotildabazarik ešte mohla mať nejaké zdravotné problémy, popr mikrospánok. Neviem, mňa naozaj zaujíma čo sa tam stalo
Nerozumiem načo riešiť nejaké konšpiračné teórie a hádať sa. Nikto nikde neuviedol ešte rýchlosť jazdy ani nič podobné. A aj keď by to bolo viac ako 90km/h tak niekto zomrel a netreba to viac rozoberať.
@anonym_autor veľmi smutné toľko známych ľudí podnikateľov, lekárov poslednú dobu zomrelo.Chuďa jej mama, dcéra je ešte mala na stastie.Zivot je vrtkavy dnes más stotisice sledovatelov a zajtra si v truhle.
@anonym_autor pod viacerými článkami sa píše, že sa ponáhľala za mamou do nemocnice ☹
podľa komentárov v diskusiách jej z nemocnice volali, že jej zomrela mama, tak preto sa ponáhľala ...
Vôbec nemusela ísť tak rýchlo, ako to opisujú komentáre na sociálnych sieťach. Teraz je fakt hračka dostať šmyk na cestách napríklad. Každopádne je to hrozne smutné, bola veľmi mladá a dokonca aj malé dieťatko tu po nej zostalo. 🙈
podľa komentárov v diskusiách jej z nemocnice volali, že jej zomrela mama, tak preto sa ponáhľala ...
@anonym_bc07c7 akurát to píšem, že sa ponáhlala za mamou kt. vraj zomrela, alebo zomierala?
@anonym_bc07c7 veľmi smutne
@anonym_bc07c7 akurát to píšem, že sa ponáhlala za mamou kt. vraj zomrela, alebo zomierala?
@anonym_84c74d všade som čítala, že zomrela
ževraj sa ponáhlala do nemocnice za mamou

@anonym_autor mne je jej úprimne luto sledovala som ju v zámene manželiek kde rozprávala ze mali naozaj málo ani auto nic a vypracovali sa .Najmä mi je luto malej Zorky....maminku jej nikto nevynahradi :( u mna je jej ex čistý primitiv takže ktovie ci aspon Monikina mamina bude casto s maličkou.