Šťastie - mám pozitívny test

Ďakujem krásne všetkým❤️❤️ja tomu stále nemôžem uveriť. Nechápem to. Ešte včera večer som rozmýšľala, ze co ak sa nám nebude dariť, lebo už 9 mesiacov sme skúšali. Bála som sa test spraviť, že budem zasa sklamaná a nakoniec toto❤️❤️strašne som šťastná 🥺❤️❤️
Naozaj zo srdca všetkým ďakujem toto sú tie najkrajšie Vianoce na svete. ❤️❤️A môj keď sa to dozvie ten sa rozplače od šťastia on ma 2 dní pred Vianocami narodeniny🙈🙈
@nelca0510 nechcela som, aby to niekto zistil predtým ako to oznámim 🙈človek nikdy nevie kto to tu číta a ešte ani môj to nevie ani nikto tak preto 😊
Dievčatá, ja som už taká zmagorená, že po prečítaní nadpisu ma hneď napadlo, no to je čo za šťastie, mať pozitívny test na covid 🤪
@lenja123 😂😂😂😂😂joj pobavili ste ma 🙈🙈to by už čo bolo keby som sa s covid testu tešila 😂ale tak možno sa nájdu aj taky 🙈
Gratulujem...
Aká zvláštna doba toto,pár sekúnd rozmýšľam kto môže byť šťastný,že má pozitívny covid test a že kde bude preklep😉
Ahojte, po 6 rokoch skusania sa to podarilo a na teste mám 2 paličky. Som v 5t.t. a už dva týždne mám bolesti v bruchu ako keby som mala dostať menstruaciu. Strašne sa bojím, že o bábo prídem, mám už 36 a deti ešte nemám. Máte niekto podobné skúsenosti?