icon

Úmrtie Moniky Jakliovej

21. jan 2026

sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(

anonym_326dc8
25. jan 2026
@tim23

@anonym_46fb4a ten psychopat otec, ako si ho ty nazvala má svoju dcéru rád. A ona jeho tiež. Nepíš kraviny

@tim23 keď sa rozpúta peklo kvôli dieťaťu píšu sa strašné veci.Ja som videla správy môjho šéfa vysokopostaveného v obleku uznávaná kapacita a čo písal žene je slabý odvar tohoto.

tim23
25. jan 2026
@anonym_326dc8

@tim23 keď sa rozpúta peklo kvôli dieťaťu píšu sa strašné veci.Ja som videla správy môjho šéfa vysokopostaveného v obleku uznávaná kapacita a čo písal žene je slabý odvar tohoto.

@anonym_326dc8 veď práve. Nevieme čo za všetkým tým bolo, ako sa ona správala voči nemu teda či to nebolo tým že by mu nechcela dávať dcéru. Neviem, ja sa k tomuto veľmi vyjadrovať nechcem lebo som s nimi nežila ale teda písať o ňom ako o psychopatovi? A načo sa o ňom vlastne píše keď tu oňho vôbec nejde. Toto sú už len sračky čo sa vyťahujú zbytočne.

ankare
25. jan 2026
@anonym_cd7291

Vie mi niekto objasniť, co bolo na nejakej poslednej foto co ona uverejnila? Ze je niekde s nohami hore ci co?
A ono zase sa ukazalo, ze ce sociálne siete sú len pretvárky a lži.
Mimochodom, keď mala teda 31 rokov, vyzerala minimálne na 40, ak nie viac. Tie otrasne ruky ešte k tomu. Ako starenka 🤦‍♀️

@anonym_cd7291 Myslím,že ležala na posteli na chrbte a mala zdvihnuté a rozkročené nohy do V. Dobrá nálada a smiech.

viktoriaandrascik
25. jan 2026
@anonym_cd7291

Vie mi niekto objasniť, co bolo na nejakej poslednej foto co ona uverejnila? Ze je niekde s nohami hore ci co?
A ono zase sa ukazalo, ze ce sociálne siete sú len pretvárky a lži.
Mimochodom, keď mala teda 31 rokov, vyzerala minimálne na 40, ak nie viac. Tie otrasne ruky ešte k tomu. Ako starenka 🤦‍♀️

@anonym_cd7291

mimka795
25. jan 2026
@viktoriaandrascik

@anonym_cd7291

@viktoriaandrascik och to je bezna fotka? V zivote by som sa tak nefotila. Zaujimalo by ma co robila predtym kde bola a kam mala namierene?

anonym_5e1b15
25. jan 2026
@mimka795

@viktoriaandrascik och to je bezna fotka? V zivote by som sa tak nefotila. Zaujimalo by ma co robila predtym kde bola a kam mala namierene?

@mimka795 lesbicke hratky, zrejme podporene drogami. je mi luto toho dievcatka, lebo sa k tomu o par rokov dostane

anonym_2156a8
25. jan 2026

Hlavne mi nikto nevysvetlil odkial tu foto maju. Kedze uvadzaju, ze je to posledna foto v JEJ mobile, ktora bola urobena po polnoci. Ale jen mobil nikto nema a nevie sa, kde je

heidi4
25. jan 2026
@anonym_eb9674

@anonym_7b0982 ja som to vyriešila, len čakám na políciu, že im to docvakne😅
Snúbenec mal viditeľné škrabance na tvári, lebo sa jej chcel zbaviť.
Chcel ju nafetovať, ale stále bola pri sebe, tak ju spacifikoval( zavraždil), naložil do auta ako bola v spodnom prádle a išiel sa zbaviť tela, že naaranžoval nehodu.
Keď to urobil prišiel pre neho šofér a urobili že prišiel po nehode.
Preto sú nejastnosti ohladom jej jazdy, že sa točila, smer auta nedával zmysel, lebo nacvičoval nehodu a hľadal vhodné miesto.
Potom stačilo dať tehlu na pedál, alebo aj riadiť cez telefón sa dá také auto možno.
Všetci sa jej ospravedlňte, stala sa obeťou zločinu a vraždy🥹
Moja teória LEN🥲
Z takých vzťahov sa neodchádza a nepustil by ju v pyžame na jeho aute isť na políciu, alebo odísť.
A rovnako taká žena by sa nevybrala v pyžame do ulíc, neexistuje, nebola feťáčka a nezodpovedná osoba, to je on.

@anonym_eb9674 az na to, ze cca 14 minut pred naburanim este zila, volala 2 kamosom, ktori spali a nepoculi to. Dokonca este zila, ked prisla zachranka, zomrela - podlahla zraneniam az na ceste do nemocnice. Takze ake "zbavenie sa zavrazdeneho tela"?
Cim ale nechcem povedat, ze ten snubenec je cisty, to asi skor nie...
Ak by tam dal tehlu, tu by isto nasli resp. nejake jej pozostatky, prach, ulomky po takej nehode... Isto by to tam nevysaval, kym hladal jej mobil

heidi4
25. jan 2026
@anonym_eb9674

Hneď ho mali zadržať so škrabancami na tvári a nie ho nechať zobrať telefón😡
@viktoriaandrascik je áno, ale takéto veci sa dejú a mám pocit že nie som ďaleko.
Mne to proste hneď nesedelo, škrabance, telefón, čas, trasa, oblečenie, štýl nebohej atď

@anonym_eb9674 ani mne to nesedi, ten snubenec ma isto vela za usami, snad na to policia pride a zatknu ho, ak budu mat dost dokazov (a dufam, ze aj co pomazal z jej telefonu, bude mozne este vydolovat nejakym speci IT timom a programom 🤞🏻🤞🏻)

anonym_7836ac
25. jan 2026
@anonym_2156a8

Hlavne mi nikto nevysvetlil odkial tu foto maju. Kedze uvadzaju, ze je to posledna foto v JEJ mobile, ktora bola urobena po polnoci. Ale jen mobil nikto nema a nevie sa, kde je

@anonym_2156a8 fotky sa prenášajú do cloudu, ak sa prihlásiš do jej účtu tam ich nájdeš

anonym_2156a8
25. jan 2026
@anonym_7836ac

@anonym_2156a8 fotky sa prenášajú do cloudu, ak sa prihlásiš do jej účtu tam ich nájdeš

@anonym_7836ac kto sa prihlasil vsak do jej cloudu? Kto poznal heslo?

anonym_b7b0fa
25. jan 2026
@heidi4

@anonym_eb9674 az na to, ze cca 14 minut pred naburanim este zila, volala 2 kamosom, ktori spali a nepoculi to. Dokonca este zila, ked prisla zachranka, zomrela - podlahla zraneniam az na ceste do nemocnice. Takze ake "zbavenie sa zavrazdeneho tela"?
Cim ale nechcem povedat, ze ten snubenec je cisty, to asi skor nie...
Ak by tam dal tehlu, tu by isto nasli resp. nejake jej pozostatky, prach, ulomky po takej nehode... Isto by to tam nevysaval, kym hladal jej mobil

@heidi4 nežila keď prišla záchranka ale oživili ju. Veď to písali že nejavila známky života no napriek tomu ju oživovali

anonym_cd7291
25. jan 2026
@mimka795

@mimka795 hej presne, uplne "normálna" fotka

anonym_326dc8
25. jan 2026
@anonym_2156a8

@anonym_2156a8 mohla to niekomu poslať a ten to odovzdal.Je to z jej mobilu nepíšu, že oni to našli v jej mobile.Naco sa vyťahujú staré Borarosove správy no len, aby sa mu uškodilo bol súd ten rozhodol...

anonym_326dc8
25. jan 2026
@anonym_2156a8

@anonym_7836ac kto sa prihlasil vsak do jej cloudu? Kto poznal heslo?

@anonym_2156a8 operátor a IT technici sa dostanú kde potrebujú k jej správam, fotkám aj bez mobilu

anonym_2156a8
25. jan 2026
@anonym_326dc8

@anonym_2156a8 mohla to niekomu poslať a ten to odovzdal.Je to z jej mobilu nepíšu, že oni to našli v jej mobile.Naco sa vyťahujú staré Borarosove správy no len, aby sa mu uškodilo bol súd ten rozhodol...

@anonym_326dc8 no je to cele zvlastne. Sama som zvedava, ci sa dozvieme pravdu, ze ako to bolo….

anonym_2156a8
25. jan 2026
@anonym_326dc8

@anonym_2156a8 operátor a IT technici sa dostanú kde potrebujú k jej správam, fotkám aj bez mobilu

@anonym_326dc8 ak by sa to tak lahko dalo, uz by mali odpovede na mnohe otazky. Preco by vytiahli len poslednu foto? Neviem no… ale nejdem konspirovat a vymyslat. Pockam si na zaver vysetrovania

heidi4
25. jan 2026
@anonym_b7b0fa

@heidi4 nežila keď prišla záchranka ale oživili ju. Veď to písali že nejavila známky života no napriek tomu ju oživovali

@anonym_b7b0fa aha, moze byt, asi som teda prve spravy narychlo citala a pochopila inak (ze bojovali o jej zivot, lebo este tam bola sanca ju zachranit, napr. ze srdce jej este bilo alebo tak).
Kazdopadne, keby ju jej ten snubenec uz "predzabil" a nehodu naraficil, mohol si v klude vziat jej telefon skor a nie potom podozrivo laškovat po nehode po okoli a tam ho neskor hladat a zbytocne sa "prezradzat". Uvidime, ako to bolo, ak teda to ovsem zverejnia...

adulkam
25. jan 2026
@viktoriaandrascik

@anonym_cd7291

@viktoriaandrascik ako vravim,v tom bude prostitucia ( nie ako taka jej)a drogy. Alebo fotky niekde na OF pod pseudonymom. Alebo na darkwebe. Tolko zleho sa robi...

anonym_326dc8
25. jan 2026
@anonym_2156a8

@anonym_326dc8 ak by sa to tak lahko dalo, uz by mali odpovede na mnohe otazky. Preco by vytiahli len poslednu foto? Neviem no… ale nejdem konspirovat a vymyslat. Pockam si na zaver vysetrovania

@anonym_2156a8 policajti majú svoju taktiku.Nikto nenapísal odkiaľ je táto fotka mohol ju niekto fotiť a potom ju preposlala kamarátke.Policajti nebudú vytrubovat čo majú atď..veľa ľudí sa teraz boji čo sa na nich vytiahne aká špina a hnusobstvo.Mne sa zabil kamarát a všetko čo bolo v mobile sa vytiahlo aj, keď mobil zmizol.Este, že žijem svoj nudný život, keď to vidim

anonym_2156a8
25. jan 2026
@anonym_326dc8

@anonym_2156a8 policajti majú svoju taktiku.Nikto nenapísal odkiaľ je táto fotka mohol ju niekto fotiť a potom ju preposlala kamarátke.Policajti nebudú vytrubovat čo majú atď..veľa ľudí sa teraz boji čo sa na nich vytiahne aká špina a hnusobstvo.Mne sa zabil kamarát a všetko čo bolo v mobile sa vytiahlo aj, keď mobil zmizol.Este, že žijem svoj nudný život, keď to vidim

@anonym_326dc8 praveze pisu, ze vznikla jej mobilom: “Podľa zistení stráže vznikla posledná fotografia v Monikinom telefóne presne o 0:02…”
Ale ved uvidime, co sa casom dozvieme a ci vobec nieco…

petronelag
25. jan 2026

Aj v Novom čase píšu, že rodina už vie ako sa to odohralo a nebudú informovať verejnosť, ja by som tiež na ich mieste neinformovala.

adulkam
25. jan 2026
@petronelag

Aj v Novom čase píšu, že rodina už vie ako sa to odohralo a nebudú informovať verejnosť, ja by som tiež na ich mieste neinformovala.

@petronelag ak bola zdrogovana necudujem sa. Ktory rodic sa s tym "pochvali" pred rodinou? Nieto este pred verejnostou.
A kopec ineho okolo

anonym_bedb1b
25. jan 2026
@heidi4

@anonym_b7b0fa aha, moze byt, asi som teda prve spravy narychlo citala a pochopila inak (ze bojovali o jej zivot, lebo este tam bola sanca ju zachranit, napr. ze srdce jej este bilo alebo tak).
Kazdopadne, keby ju jej ten snubenec uz "predzabil" a nehodu naraficil, mohol si v klude vziat jej telefon skor a nie potom podozrivo laškovat po nehode po okoli a tam ho neskor hladat a zbytocne sa "prezradzat". Uvidime, ako to bolo, ak teda to ovsem zverejnia...

@heidi4 to sa ako dá ,,predzabiť,, a naraficit takú nehodu?

heidi4
25. jan 2026
@anonym_bedb1b

@anonym_bedb1b prosim ta pekne, to som pisala ako odpoved jednej uzivatelky, ktora sem pisala "pribeh", ako to bolo. Ja som jej len vyvratila nejake nejasnosti, co mi tam nesedeli. Nie je to z mojej hlavy 🙄

heidi4
25. jan 2026

@anonym_bedb1b a btw je vyssie vidno, na ake vlakno reagujem, ale kludne to sem pripojim

anonym_bedb1b
25. jan 2026
@heidi4

@anonym_bedb1b prosim ta pekne, to som pisala ako odpoved jednej uzivatelky, ktora sem pisala "pribeh", ako to bolo. Ja som jej len vyvratila nejake nejasnosti, co mi tam nesedeli. Nie je to z mojej hlavy 🙄

@heidi4 ok.prepáč, nečítala som to všetko. Nevedela som. O to lepšie, že to nie je z tvojej hlavy.

heidi4
25. jan 2026
@anonym_bedb1b

@anonym_bedb1b takze nepytaj sa to mna, ale baby vyssie, ako sa to da.
V mojich prispevkoch vyssie je jasno vidno, ze to vyvraciam a nie obhajujem.

heidi4
25. jan 2026
@anonym_bedb1b

@heidi4 ok.prepáč, nečítala som to všetko. Nevedela som. O to lepšie, že to nie je z tvojej hlavy.

@anonym_bedb1b jaj aha, tak super, potom pohoda 🙂 ani ja nestiham vsetko sledovat a barsco mi unikne :D nevadi

anonym_bedb1b
25. jan 2026
@heidi4

@anonym_bedb1b a btw je vyssie vidno, na ake vlakno reagujem, ale kludne to sem pripojim

@heidi4 tak z toho mi spadla sánka