icon

Úmrtie Moniky Jakliovej

21. jan 2026

sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(

heidi4
25. jan 2026
@anonym_bedb1b

@heidi4 tak z toho mi spadla sánka

@anonym_bedb1b aspon vidis, odkial som vytvorila nove slovo "predzabit" 😁😁

ewwe
26. jan 2026
@heidi4

@anonym_bedb1b aspon vidis, odkial som vytvorila nove slovo "predzabit" 😁😁

@heidi4 ze predzabit 😅😅🙊 aj ja som sa pobavila

anonym_7b0982
26. jan 2026
@anonym_326dc8

@anonym_2156a8 operátor a IT technici sa dostanú kde potrebujú k jej správam, fotkám aj bez mobilu

@anonym_326dc8 ok. Ale ak by on vymazal čo potreboval….. tak technik to nevidí už ? Či ? Mňa napadlo , či nešlo o drogy. Ona bola s kamoškami a dali si koks. Zabávali sa. Podľa foto. A asi chcela ďalšie dávky. Tak sa dohodla s ním … on zevraj kdesi stal … a čakal na ňu. Gabor sa vyjadril že dnes dá vyjadrenie čo sa zistilo a že budeme dosť prekvapený. Tak som zvedavá.

anonym_7b0982
26. jan 2026
@anonym_7b0982

@anonym_326dc8 ok. Ale ak by on vymazal čo potreboval….. tak technik to nevidí už ? Či ? Mňa napadlo , či nešlo o drogy. Ona bola s kamoškami a dali si koks. Zabávali sa. Podľa foto. A asi chcela ďalšie dávky. Tak sa dohodla s ním … on zevraj kdesi stal … a čakal na ňu. Gabor sa vyjadril že dnes dá vyjadrenie čo sa zistilo a že budeme dosť prekvapený. Tak som zvedavá.

@anonym_7b0982 ak išlo o drogy sa nečudujem že hľadal telefón. Ak je v podmienke. Tak chalan by bol v extrémnej riti. Hneď basa na 8 rokov min.

anonym_9a6491
26. jan 2026
@anonym_7b0982

@anonym_7b0982 ak išlo o drogy sa nečudujem že hľadal telefón. Ak je v podmienke. Tak chalan by bol v extrémnej riti. Hneď basa na 8 rokov min.

Ja si tiez myslim ze tu ide o drogy. To ze sa jej vyhrazal po telefone, kvoli tomu jej mobil nehladal.

anonym_b443c8
26. jan 2026

Mňa ani tak nezaujal ten prípad, ako to, že existuje nejaká Občianska stráž? Vy ste o takejto organizácii už počuli? Prípadne máte reálnu skúsenosť?

anonym_7b0982
26. jan 2026
@anonym_b443c8

Mňa ani tak nezaujal ten prípad, ako to, že existuje nejaká Občianska stráž? Vy ste o takejto organizácii už počuli? Prípadne máte reálnu skúsenosť?

@anonym_b443c8 comu nechápete ? Normálne je tp seriózna organizácia. Stačí dať do googla a AI. Vysvetlia vsm ako organizácia funguje. Zameriava sa na nezvestné osoby aj autá a rôzne nevysvetliteľné situácie. Stačí si to vyhľadať.

viktoriaandrascik
26. jan 2026

Dnes večer má mať Gábor nejaké prevratné vyjadrenie tak sa možno dozvieme ako to teda bolo 😀

anonym_e3d19f
26. jan 2026
@viktoriaandrascik

Dnes večer má mať Gábor nejaké prevratné vyjadrenie tak sa možno dozvieme ako to teda bolo 😀

@viktoriaandrascik gabor sa na tom bude dlho prizivovat.

viktoriaandrascik
26. jan 2026
@anonym_e3d19f

@viktoriaandrascik gabor sa na tom bude dlho prizivovat.

@anonym_e3d19f tiež si myslím

anonym_343d17
26. jan 2026

Baby prosím už prestaňte. To tu je už za každú cenu hon na čarodejnice. Ved už jej dajte pokoj - nech odpočíva v pokoji. Aj rodina sa už vyjadrila, už nekonšpirujte.

anonym_ac821e
26. jan 2026
@anonym_343d17

Baby prosím už prestaňte. To tu je už za každú cenu hon na čarodejnice. Ved už jej dajte pokoj - nech odpočíva v pokoji. Aj rodina sa už vyjadrila, už nekonšpirujte.

@anonym_343d17 veru už by mal @admin zmazať túto diskusiu. Lebo čo tu niektoré píšu… sa čudujem že nerobia detektívky.

anonym_eb9674
26. jan 2026
@heidi4

@anonym_bedb1b takze nepytaj sa to mna, ale baby vyssie, ako sa to da.
V mojich prispevkoch vyssie je jasno vidno, ze to vyvraciam a nie obhajujem.

@heidi4 všetko sa dá, ľudia čo s tým majú skúsenosť vedia konať chladnokrvne, aj 14 min bohate stačí na to, snáď policia zistí z GPS.
Také auto nemá len pedál s plynom, má ovladácí panel, kde stačí dať nejakú nálepku, alebo použiť autopilota a auto sa roztúruje samé.
Proste ten jeho šofér, správanie, škrabance a veľa vecí je zvláštnych..
Prakticky tam bol hneď a ešte aj so šoférom, zaujímavé keď rozprával úplne niečo iné a nesedí mu to, čo rozprával

anonym_7b0982
26. jan 2026
@anonym_ac821e

@anonym_343d17 veru už by mal @admin zmazať túto diskusiu. Lebo čo tu niektoré píšu… sa čudujem že nerobia detektívky.

@anonym_ac821e a čo nás riešite ? Ubližujete niekomu ? Tak načo tu chodíte snorit kto čo píše. … áno sú tu “ kravy” ktoré sa navážaju do mŕtveho človeka. Mali by sa hanbiť “ predpokladám že msju tak 100 kg a nikdy pre svoj vzhľad nic neurobili “ ale my sa snažíme dedukovať situáciu. A zaujima nás čo sa stalo. Toľko k tomu

anonym_eb9674
26. jan 2026
@anonym_ac821e

@anonym_ac821e to čo píšem može byť reálne a nepísala som to preto, že chcem niekomu ubližovať, ako jej milovanému snúbencovi🙄
Len mu neverím a nejastnosti tam sú..
A neverím že sa nafetovala sama a sadla si do auta, strašne veľa by riskovala, mohli by jej zobrať dcérku, zavrieť ju a vážne opletačky okolo, to by nedopustila, nebol to ten typ človeka jednoducho, ale za to partner má bohaté skúsenosti a vedel že má na neho veľa vecí a nezastaví sa pred ničím taký človek, keď mu ide o krk

tim23
26. jan 2026
@anonym_eb9674

@anonym_ac821e to čo píšem može byť reálne a nepísala som to preto, že chcem niekomu ubližovať, ako jej milovanému snúbencovi🙄
Len mu neverím a nejastnosti tam sú..
A neverím že sa nafetovala sama a sadla si do auta, strašne veľa by riskovala, mohli by jej zobrať dcérku, zavrieť ju a vážne opletačky okolo, to by nedopustila, nebol to ten typ človeka jednoducho, ale za to partner má bohaté skúsenosti a vedel že má na neho veľa vecí a nezastaví sa pred ničím taký človek, keď mu ide o krk

@anonym_eb9674,, nebol to ten typ človeka ". Poznala si ju osobne?

anonym_eb9674
26. jan 2026
@tim23

@anonym_eb9674,, nebol to ten typ človeka ". Poznala si ju osobne?

@tim23 v KN hlavne veľa ľudí pozná snúbenca

tim23
26. jan 2026
@anonym_eb9674

@tim23 v KN hlavne veľa ľudí pozná snúbenca

@anonym_eb9674 pýtam sa či si ju poznala osobne

anonym_eb9674
26. jan 2026
@tim23

@tim23 najlepšie kamarátky sme neboli..

heidi4
26. jan 2026
@anonym_eb9674

@heidi4 všetko sa dá, ľudia čo s tým majú skúsenosť vedia konať chladnokrvne, aj 14 min bohate stačí na to, snáď policia zistí z GPS.
Také auto nemá len pedál s plynom, má ovladácí panel, kde stačí dať nejakú nálepku, alebo použiť autopilota a auto sa roztúruje samé.
Prakticky tam bol hneď a ešte aj so šoférom, zaujímavé keď rozprával úplne niečo iné a nesedí mu to, čo rozprával

@anonym_eb9674 ano, mne je tiez ved podozrivy, to pisem stale. Som zvedava veru, ako to bolo.
Ja len dufam, ze ak je vinny, tak bude aj potrestany a nekupi si slobodu za prachy a kontakty

anonym_eb9674
26. jan 2026
@tim23

@tim23 a ty si s ňou fetovala, aby si mohla povedať že bola fetka?

tim23
26. jan 2026
@anonym_eb9674

@tim23 a ty si s ňou fetovala, aby si mohla povedať že bola fetka?

@anonym_eb9674 písala som niekde že je fetka?

adulkam
26. jan 2026
anonym_eb9674
26. jan 2026
@heidi4

@anonym_eb9674 ano, mne je tiez ved podozrivy, to pisem stale. Som zvedava veru, ako to bolo.
Ja len dufam, ze ak je vinny, tak bude aj potrestany a nekupi si slobodu za prachy a kontakty

@heidi4 presne, aby aspoň jej dcérke nebolo podávané, že mala mamu nezodpovednú feťáčku.

hefo
26. jan 2026
@anonym_eb9674

@anonym_eb9674 To sú nezmysly, aký autopilot?

To auto by muselo byť špeciálne upravené na to, aby sa nejakým takým spôsobom dala urobiť vražda. Nedá sa to nijako jednoducho.

anonym_492eb6
26. jan 2026
@anonym_7b0982

@anonym_ac821e a čo nás riešite ? Ubližujete niekomu ? Tak načo tu chodíte snorit kto čo píše. … áno sú tu “ kravy” ktoré sa navážaju do mŕtveho človeka. Mali by sa hanbiť “ predpokladám že msju tak 100 kg a nikdy pre svoj vzhľad nic neurobili “ ale my sa snažíme dedukovať situáciu. A zaujima nás čo sa stalo. Toľko k tomu

@anonym_7b0982 toto bol riadne trápny príspevok.. vy dedukujete.. lebo ženy, ktoré majú 100 kg a nikdy pre svoj vzhľad nič nerobili.. tak ak robením niečo pre svoj vzhľad myslíš napichanie sa všetkým možným, vrátane silikónov a robiť exkluzívnu šľap.. call girl a pohybovať sa na hrane (alebo už za hranou) zákona tak to som teda rada, že pre svoj vzhľad nič nerobím.. a nie, nemám 100 kg.

anonym_eb9674
26. jan 2026
@hefo

@anonym_eb9674 To sú nezmysly, aký autopilot?

To auto by muselo byť špeciálne upravené na to, aby sa nejakým takým spôsobom dala urobiť vražda. Nedá sa to nijako jednoducho.

@hefo tak stačí tempotat nastaviť na takú rýchlosť a auto sa rozbehne predsa.

anonym_7836ac
26. jan 2026
@anonym_eb9674

@hefo tak stačí tempotat nastaviť na takú rýchlosť a auto sa rozbehne predsa.

@anonym_eb9674 ako sa to dá urobiť?
rozbehneš auto na 150, zapneš tempomat, zafixuješ volant, presunieš sa dozadu preložíš omámené telo na miesto vodiča a za jazdy vyskočíš von?

anonym_eb9674
26. jan 2026
@anonym_7836ac

@anonym_eb9674 ako sa to dá urobiť?
rozbehneš auto na 150, zapneš tempomat, zafixuješ volant, presunieš sa dozadu preložíš omámené telo na miesto vodiča a za jazdy vyskočíš von?

@anonym_7836ac jejdaaa, posadili ju do naštartovaného auta, nastaví sa tempomat, dáš rýchlosť a auto ide.

anonym_eb9674
26. jan 2026

Ak dokázalo isť to auto pekne na kruháči aj keď mala byť sfetovaná do nepríčetna, lebo si to potom neskor napálila medzi stromy v 180 mi nedáva logiku.
Zaujímala by ma oficiálna toxikológia, koľko teda v sebe toho akože mala.
Či je to reálne iba, nepotrebujem nikoho obviňovať, život jej to nevráti a ja sa nebudem v tom mrochniť tiež, len nech mi to niekto vysvetlí