Úmrtie Moniky Jakliovej
sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(
@anonym_ac821e a čo nás riešite ? Ubližujete niekomu ? Tak načo tu chodíte snorit kto čo píše. … áno sú tu “ kravy” ktoré sa navážaju do mŕtveho človeka. Mali by sa hanbiť “ predpokladám že msju tak 100 kg a nikdy pre svoj vzhľad nic neurobili “ ale my sa snažíme dedukovať situáciu. A zaujima nás čo sa stalo. Toľko k tomu
@anonym_7b0982 odbočím od témy ale ak je pre teba dôležité či má niekto100 kg a zanedbaný vzhľad a posudzuješ knihu podľa obalu tak ti poviem, poznám uznávanu lekárku anestéziológičku - ver tomu že by si bola rada keby asistovali pri tvojej operácii, ale asi by si si vybrala štíhlu upratovačku čo tam robí nakoľko by si myslela ze je lákaroku ona- ved dobre vyzerá, proste toto je úbohosť dnešnej doby posudzovať a odsudzovať každého
@anonym_7836ac jejdaaa, posadili ju do naštartovaného auta, nastaví sa tempomat, dáš rýchlosť a auto ide.
@anonym_eb9674 akú rýchlosť zaradíš v naštartovanom stojacom aute po nastavení tempomatu?
@anonym_eb9674 akú rýchlosť zaradíš v naštartovanom stojacom aute po nastavení tempomatu?
@anonym_7836ac Poznámka čisto z technického hľadiska 😀 S580 sa robili iba v automate takže dáš Dčko a auto si už samo radí
@anonym_7836ac Poznámka čisto z technického hľadiska 😀 S580 sa robili iba v automate takže dáš Dčko a auto si už samo radí
@viktoriaandrascik zo stojaceho auta tempomat sám nezrýchli na 160
ako vystúpiš z auta počas jazdy keď na tempomate nastavíš 160?
@viktoriaandrascik zo stojaceho auta tempomat sám nezrýchli na 160
ako vystúpiš z auta počas jazdy keď na tempomate nastavíš 160?
@anonym_7836ac ja som sa vyjadrila iba k tej technickej stránke lebo si sa pýtala akú rýchlosť zaradíš, tak som napísala že sú to automaty navyše naozaj vozidlá so super modernou technológiou a cez appku sa dá ovládať naozaj veľa vecí ale nemienim sa vyjadrovať k tomuto scenáru ako takému
@hefo tak stačí tempotat nastaviť na takú rýchlosť a auto sa rozbehne predsa.
@anonym_eb9674 žena ty už prestaň. Toľko chujovin si tu popisala.
@anonym_7836ac ja som sa vyjadrila iba k tej technickej stránke lebo si sa pýtala akú rýchlosť zaradíš, tak som napísala že sú to automaty navyše naozaj vozidlá so super modernou technológiou a cez appku sa dá ovládať naozaj veľa vecí ale nemienim sa vyjadrovať k tomuto scenáru ako takému
@viktoriaandrascik cez appku iste nemôžeš ovládať riadenie auta a rýchlosť, to by bolo riziko smrti že sa ti niekto nabúra do účtu a zabije ťa
je to blbosť naaranžovať dopravnú nehodu v takej vysokej rýchlosti, bez toho aby v aute bol ten kto to chce spáchať
@anonym_eb9674 žena ty už prestaň. Toľko chujovin si tu popisala.
@anonym_cee641 asi tak, no tie koníkove strojné konštruktérky, teda pani. ING. si tu pôjdu aj tak stále svoje
Tu sú už normálne konšpiračné teórie ako v nejakej kriminalke 🙈
Záver je jednoduchý, bola pod vplyvom nejakej omamnéj látky, či už drogy alebo alkoholu, to je jedno. Vtedy to človeku nemysli, mysli si ze je boh. Nezvládla riadenie a naburala. To zvyšné okolo toho je už bulvár a možno niečo nekalé v tom, čo sa snažia samozrejme zakryť. Určite ani ona vsak nebola neviniatko, to nebol ani tento jej aktuálny buchač a ani Gabor.
Tu sú už normálne konšpiračné teórie ako v nejakej kriminalke 🙈
Záver je jednoduchý, bola pod vplyvom nejakej omamnéj látky, či už drogy alebo alkoholu, to je jedno. Vtedy to človeku nemysli, mysli si ze je boh. Nezvládla riadenie a naburala. To zvyšné okolo toho je už bulvár a možno niečo nekalé v tom, čo sa snažia samozrejme zakryť. Určite ani ona vsak nebola neviniatko, to nebol ani tento jej aktuálny buchač a ani Gabor.
@anonym_cd7291 no jo, vozila sa pekne v kľude v spodnom prádle a papučiach v noci o 3:00 z nudy, aby o 3:50 h sa mohla 180tkou povoziť
A snúbenec sa tam vozil z nudy tiež, síce ju čakal doma v KN a poškriabal sa na tvári, lebo zaboha nemohol nájsť jej topánky.
@anonym_cd7291 no jo, vozila sa pekne v kľude v spodnom prádle a papučiach v noci o 3:00 z nudy, aby o 3:50 h sa mohla 180tkou povoziť
A snúbenec sa tam vozil z nudy tiež, síce ju čakal doma v KN a poškriabal sa na tvári, lebo zaboha nemohol nájsť jej topánky.
@anonym_eb9674 možnože aj ta jej kamoška z fotky by mohla povedať, čo spolu, resp.s kým stvarali...lebo mne to rozhodne na normálnu zábavu nepripadá.
@anonym_eb9674 možnože aj ta jej kamoška z fotky by mohla povedať, čo spolu, resp.s kým stvarali...lebo mne to rozhodne na normálnu zábavu nepripadá.
@anonym_cd7291 už sa k tomu vyjadrili ľudia ktorí ju sledovali. … ra fotka nebola z toho večera … ale z iného dňa keď tieto fotky v dni predtým už dala do albumu kde mala oblečené to iste …. Ja čakám kedy konečne boro dá ten preslov.
@anonym_cd7291 už sa k tomu vyjadrili ľudia ktorí ju sledovali. … ra fotka nebola z toho večera … ale z iného dňa keď tieto fotky v dni predtým už dala do albumu kde mala oblečené to iste …. Ja čakám kedy konečne boro dá ten preslov.
@anonym_7b0982 boro po tých zverejnených sms určite nebol vysporiadaný s jej zásnubami.
Verím, že tie prefetované hlavy sa nakoniec nabonzujú sami
@anonym_7b0982 jak nemohla byť z toho dňa? Keď ju vytiahli s tým časom z jej cloudu o 00:05 či jaký čas tam bol, kedy vznikla??
@anonym_7b0982 je úplne jedno z ktorého dňa je, aké na matku malého dieťaťa to nie je v poriadku.
Gábor asi nedá vyjadrenie, keďže už aj naňho niečo vytiahli. A ona tiež nebola svätá. Ja som ju jednu dobu ( po zamene manželiek) sledovala. Tam mi prišla zlatá. No potom strašne schudla a neprišlo mi to v poriadku. Hlavne mladé dievčatá a my matky tých dievčat, by sme im mali ukázať, že realita a svet internetových sieti majú od seba strašne ďaleko. Hlavne nech sa
o malinkú dobre postarajú, lebo dieťa si rodičov nevyberá.😥
@anonym_7b0982 je úplne jedno z ktorého dňa je, aké na matku malého dieťaťa to nie je v poriadku.
@anonym_40e5cb keď máte striedavú starostlivosť ! A máte malé dieťa….. a viete , že dieta dáte niekomu kde je o on postarané … tak asi nebudem Krista večer pozerať do steny alebo pôjdem do kostola na omšu aby som ulahodila ženám ktoré sa pri takýchto ženách idú prezehnavat a ukameňovať. Zabudli ste , že iná jeho nepodviedla keď rodila. A bohvie koľko to ťahal s tou druhou ! Keby on nebol kok. Tak mohli mať peknú rodinu a mala mohla mať oboch rodičov. A just by som si užívala život keď mám o dieta postarané s výborne.
@sisska96 pretože sú tu hnusné špekulácie a konšpiracie, urážanie atď. Však sama polícia písala že toto čo sa deje okolo tej nehody je veľa, plno vymyslov všade po nete. A vy tu v tom pokračujete
@tim23 zbytočne to tu iba spamuješ a oživuješ.
Tie čo dali tie nechutné komentáre majú šancu ich vymazať.
A aj tie neposkvrnené nech si pekne prečítajú aj o pár mesiacov čo o nej napísali.
Takto sa nikdy tí ľudia nenaučia vyjadrovať, keď sa budú po nich likvidovať stopy.🙃
@tim23 zbytočne to tu iba spamuješ a oživuješ.
Tie čo dali tie nechutné komentáre majú šancu ich vymazať.
A aj tie neposkvrnené nech si pekne prečítajú aj o pár mesiacov čo o nej napísali.
Takto sa nikdy tí ľudia nenaučia vyjadrovať, keď sa budú po nich likvidovať stopy.🙃
@anonym_eb9674 hlavne ty si prečítaj o pár mesiacov svoje výplody. Vieš ako to bolo, čo sa stalo, kto je vinný. Obviňuješ už konkrétne osoby. Šíriš zavádzajúce informácie.
@anonym_eb9674 hlavne ty si prečítaj o pár mesiacov svoje výplody. Vieš ako to bolo, čo sa stalo, kto je vinný. Obviňuješ už konkrétne osoby. Šíriš zavádzajúce informácie.
@anonym_e3d19f písala som svoj pohľad.
No áno chudáci, jeden jej chcel vytiahnuť črevá z brucha a druhý ju mlátil jak žito.
A koks im trčí aj zo zadku.
Choď ich pomojkať pekne
@anonym_e3d19f písala som svoj pohľad.
No áno chudáci, jeden jej chcel vytiahnuť črevá z brucha a druhý ju mlátil jak žito.
A koks im trčí aj zo zadku.
Choď ich pomojkať pekne
@anonym_eb9674 však vyšla fotka že o polnoci sa fotí rozčapanými nohami. Určite bola triezva
@anonym_eb9674 však vyšla fotka že o polnoci sa fotí rozčapanými nohami. Určite bola triezva
@sisska96 no veď, mala pančuchy, lodičky a fajn náladu a o 3 hodiny bola v pyžame a v papučiach v aute a úplne niekde inde

@anonym_326dc8 ok. Ale ak by on vymazal čo potreboval….. tak technik to nevidí už ? Či ? Mňa napadlo , či nešlo o drogy. Ona bola s kamoškami a dali si koks. Zabávali sa. Podľa foto. A asi chcela ďalšie dávky. Tak sa dohodla s ním … on zevraj kdesi stal … a čakal na ňu. Gabor sa vyjadril že dnes dá vyjadrenie čo sa zistilo a že budeme dosť prekvapený. Tak som zvedavá.
@anonym_7b0982 nebola by v spodnom prádle a v papučiach veď keby bola na žúrke