Úmrtie Moniky Jakliovej
sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(
@sisska96 no veď, mala pančuchy, lodičky a fajn náladu a o 3 hodiny bola v pyžame a v papučiach v aute a úplne niekde inde
@anonym_eb9674 pravdepodobne išla pre ďalšiu dávku drogy, preto bola v DS iba par minút a hneď išla naspäť. Však načo by sa túlala vonku v noci s 180km/h
@anonym_eb9674 pravdepodobne išla pre ďalšiu dávku drogy, preto bola v DS iba par minút a hneď išla naspäť. Však načo by sa túlala vonku v noci s 180km/h
@sisska96 😁😁 snúbenec má doma kilo koksu minimálne, evidentne si ho aj dal, aj bez jej kuriérskej služby a doniesli by im to domov, je to blbosť.
V pyžame nepojdeš pre drogu, si nachystaná isť spať, nie vyraziť do ulíc.
A určite by ju ani on nenechal nikam isť takto, keby bolo všetko v poriadku, nedáva to logiku.
Ľudia z nej urobili feťáčku a nevideli čo sa jej dialo, vyhrážali sa jej, nie je to v poriadku tak či onak
@sisska96 😁😁 snúbenec má doma kilo koksu minimálne, evidentne si ho aj dal, aj bez jej kuriérskej služby a doniesli by im to domov, je to blbosť.
A určite by ju ani on nenechal nikam isť takto, keby bolo všetko v poriadku, nedáva to logiku.
Ľudia z nej urobili feťáčku a nevideli čo sa jej dialo, vyhrážali sa jej, nie je to v poriadku tak či onak
@anonym_eb9674 keď máš vedomosť,že niekto má doma kilo kokaínu máš povinnosť ohlásiť to na polícii. V opačnom prípade sa už vážne zastav. To čo tu vypisuješ už niekoľko dni je na hlavu.
@anonym_eb9674 keď máš vedomosť,že niekto má doma kilo kokaínu máš povinnosť ohlásiť to na polícii. V opačnom prípade sa už vážne zastav. To čo tu vypisuješ už niekoľko dni je na hlavu.
@lenkasarka tak ja verím, že to tam čoskoro popracú aj vďaka tomuto nešťastiu.
Dočítaš sa všade, že pod niećím bol a aj na čom fičí, si teraz vyliezla z jaskyne?
@anonym_eb9674 tak nie každý žije sledovaním pofidérnych existencíí, a nie nežijem v jaskyni, no nelúskam denne instagram, takže hej
@lenkasarka nie je jediná ktorá nečíta " všetko a všade" 🙈
@lenkasarka tak ja verím, že to tam čoskoro popracú aj vďaka tomuto nešťastiu.
Dočítaš sa všade, že pod niećím bol a aj na čom fičí, si teraz vyliezla z jaskyne?
@anonym_eb9674 ja som sa Dočítala že jej zomrela mama a je to pravda? Nie! Tak sa už skutočne zastav. To ty tu vypisujes bludy akože sa dá auto riadiť na diaľku a ďalšie perly čo normálny človek za teba cíti až prenesenu hanbu a ty sa mna opýtaš či som vyliezla z jaskyne?
@anonym_eb9674 ja som sa Dočítala že jej zomrela mama a je to pravda? Nie! Tak sa už skutočne zastav. To ty tu vypisujes bludy akože sa dá auto riadiť na diaľku a ďalšie perly čo normálny človek za teba cíti až prenesenu hanbu a ty sa mna opýtaš či som vyliezla z jaskyne?
@lenkasarka prenesená hanba🤣🤣🤣
Áno, dá sa, kamarátka ma BMW a ovláda ho cez telefón..a choď si písať s niekým iným..papa
@lenkasarka prenesená hanba🤣🤣🤣
Áno, dá sa, kamarátka ma BMW a ovláda ho cez telefón..a choď si písať s niekým iným..papa
@anonym_eb9674 to by som chcela vidieť aké je to BMW keď ho ovláda cez telefón môže si na diaľku cez appku pustiť kúrenie/klímu, skontrolovať stav vozidla….ale nie to čo si napisala…
@anonym_eb9674 to by som chcela vidieť aké je to BMW keď ho ovláda cez telefón môže si na diaľku cez appku pustiť kúrenie/klímu, skontrolovať stav vozidla….ale nie to čo si napisala…
@anonym_fc5e05 samé jej to zaparkuje napríklad, ale ja nechápem čo sa chytáte tejto jednej veci. vobec o to nejde a navyše hneď za tým som napísala o tom tempote atď
Nerozumiem fakt takýmto zbytočným komentárom, ktoré sa idú priživovať za 6 dni na niečom, čo sa vtedy nevedelo, nasilu sa prísť predvádzať ach
* tempomate
@anonym_fc5e05 snúbenec má brutálne luxusné autá, čo sa veľa ľuďom ani nesnívalo, nemá jedno, má ich 30, to bežný človek ani netuší čím to auto može byť vybavené.
To nie sú bežné autá, všetko na zakázku vyrobené a netuším čo také auto všetko má a neviete to ani vy tak načo sa o tom vobec baviť?
Co to Gabor teraz vravel na insta?
@galadriel90 neviem čo hovoril .. ale teraz som citala že na pitve zistili že okrem drog …. Mala aj dosť alkoholu v tele …. No krása. 🫣 takže ona si myslela že je nesmrtelna asi. A že ak by ju policajti chytili že to asi ten jej trtko prachaty vybaví. 🫣 nechápem že takto dokáže človek hazardovať
@anonym_7b0982 nie hlúposťou - “ skôr neviem čo už od rozkoše a blahobytu “
@anonym_7b0982 ked je clovek pod vplyvom ano,mysli si to
@anonym_7b0982 mne na fb vyskocil profil nejakej jej kamaratky,ci u nej pracovala s lutostivym statusom na profile mala fotku s tvarou,nohami do V a nohavickami na clenkoch,samozrejme medzi fotkami aj fotky dcery,zrela 40tnicka,trapne mi bolo. Fotka podobna ako ta,co sa zvetejnila z Monikinho cloudu.Neviem,ci Only fans,ci eskort ,ale fuuu. Nejak ,ked si clovek domysli,luto je nakoniec len dcerky
Tiez mam po 40,ale neviem ako musi byt v hlave prazdno,aby som toto vesala na fb,ci ig
@anonym_7b0982 ked je clovek pod vplyvom ano,mysli si to
@anonym_7b0982 mne na fb vyskocil profil nejakej jej kamaratky,ci u nej pracovala s lutostivym statusom na profile mala fotku s tvarou,nohami do V a nohavickami na clenkoch,samozrejme medzi fotkami aj fotky dcery,zrela 40tnicka,trapne mi bolo. Fotka podobna ako ta,co sa zvetejnila z Monikinho cloudu.Neviem,ci Only fans,ci eskort ,ale fuuu. Nejak ,ked si clovek domysli,luto je nakoniec len dcerky
Tiez mam po 40,ale neviem ako musi byt v hlave prazdno,aby som toto vesala na fb,ci ig
@adulkam tak Monika asi nemala zapotreby robiť eskort. Keď mala bohatého snúbenca. Toto si nemyslím. Skôr robila pixoviny s takou “ eskort “ kamoskou.
@adulkam tak Monika asi nemala zapotreby robiť eskort. Keď mala bohatého snúbenca. Toto si nemyslím. Skôr robila pixoviny s takou “ eskort “ kamoskou.
@anonym_7b0982 nie ona,pre nu. Najdi si komentar na zac diskusie,cim boli znami obaja v meste. V tejto dobe neprekvapi. Vsetci vieme,ze niekto riadi tie eskort baby,ale mena nie
V podstate nepovedal nic nove ze Moni nikdy neublizoval vevydieral ju ze by jej zobral auto, nikdy jej nechcel ublizit ale ze si sama vybrala zivot plny penazi a luxusu ktory si vysnivala ale za cenu zivota a ze vdaka frajerovi a jej mame idu dnes na pohreb a ze vsetci videli kam to speje aj jej okruh kamaratok tak preco jej nepomohli. K udalostiam okolo nehody sa nechce uz viac vyjadrovat a venovat svoj cas a energiu Zore aby bola v bezpeci a co najlepsie vychovana. Proste je sam nasraty ze sa vsade klame a od neho sa ocakava ze bude vsetko riesit. Frajer isiel na pohreb s ochrankou dalej sa docitate od novinarov
V podstate nepovedal nic nove ze Moni nikdy neublizoval vevydieral ju ze by jej zobral auto, nikdy jej nechcel ublizit ale ze si sama vybrala zivot plny penazi a luxusu ktory si vysnivala ale za cenu zivota a ze vdaka frajerovi a jej mame idu dnes na pohreb a ze vsetci videli kam to speje aj jej okruh kamaratok tak preco jej nepomohli. K udalostiam okolo nehody sa nechce uz viac vyjadrovat a venovat svoj cas a energiu Zore aby bola v bezpeci a co najlepsie vychovana. Proste je sam nasraty ze sa vsade klame a od neho sa ocakava ze bude vsetko riesit. Frajer isiel na pohreb s ochrankou dalej sa docitate od novinarov
@asanti55 vďaka jej mame ze idú na pohreb? To nejako nerozviedol prosím ta? Fakt si to z maďarčiny neviem preložiť a nerozumiem co by s tým mala jej mamča😌
@asanti55 vďaka jej mame ze idú na pohreb? To nejako nerozviedol prosím ta? Fakt si to z maďarčiny neviem preložiť a nerozumiem co by s tým mala jej mamča😌
@obleckodogymu mozno profitovala z toho vztahu. Vela mam prehovara dcery,aby ostali s muzom z roznych dovodov
@obleckodogymu mozno profitovala z toho vztahu. Vela mam prehovara dcery,aby ostali s muzom z roznych dovodov
@adulkam tiež si myslím. Zevraj boli chudobe veľmi. Tak jej matka bola rada že si ona našla bohatého chlapa…. A mama sa pri nej viezla…. Konečne zažili bohatstvo obe. Len za akú cenu. Za všetko sa v živote platí. Nikto nic nemá zadarmo. Je len otázka času.
@obleckodogymu tak asi ju v tom vztahu podporovala
Povedal to 2x ze nevie pochopit ako jedna mama dokaze neviem to presne prelozit (elárulni) prezadit, zradit, mozno zapredat svoju dceru a ze je to vysledok ich prace mami a frajera. To len oni vedia co sa tam dialo a jej kamaratky v osudnu noc
Pozrite nech to bolo akokoľvek je správne, že Gábor nechce viac hovoriť o Monike, aj keď je jasné, že vie pravdu. O pár rokov si to všetko mala prečíta a určite, by sa jej to nepáčilo. V médiach sa popísalo a popíše ešte všeličo. Tie články nezmiznú a ona, keď bude
v puberte si ich prečíta.😥 Je správne, že sa chce venovať len jej. V zamene manželiek bol hnusný aj, to ako sa k Monike zachoval. No teraz má šancu, aby bol aspoň dobrým otcom.
Pozrite nech to bolo akokoľvek je správne, že Gábor nechce viac hovoriť o Monike, aj keď je jasné, že vie pravdu. O pár rokov si to všetko mala prečíta a určite, by sa jej to nepáčilo. V médiach sa popísalo a popíše ešte všeličo. Tie články nezmiznú a ona, keď bude
v puberte si ich prečíta.😥 Je správne, že sa chce venovať len jej. V zamene manželiek bol hnusný aj, to ako sa k Monike zachoval. No teraz má šancu, aby bol aspoň dobrým otcom.
@anonym_40e5cb ja som síce ešte celu zámenu manželiek nevidela. Pozerám po častiach kedy sa mi pri malom dieťati ale on mi tam prišiel taky namyslený a ona velmi milá. No skor ma zaujíma keďže on je profesionálny zápasník tam ich nekontroluju za drogy?
@anonym_eb9674 myslím si, že ľudia z nej.nic robit nemuseli. To dočasne ak priemerne inteligentnemu, ze panenka Mária to zrovna nebola...
Moc ľudí na tom pohrebe nebolo 😕
@alica110 prosím ? Veď tam bola miliarda ľudí. Samé drahé autá. Iba vnútri mohla byt rodina. …

@anonym_eb9674 však vyšla fotka že o polnoci sa fotí rozčapanými nohami. Určite bola triezva
@sisska96 a snúbenec tvrdí, že išla takto nahodená v pyžane k nemu..